maanantai 15. helmikuuta 2021

Yrittäjän tapaturmavakuutus hinta

Vakuutusturva kuntoon helposti. Turvaa tärkeimpäsi Fenniassa. Yrittäjän tapaturmavakuutus on vapaaehtoinen. Hinnat ovat vuosihintoja. Pyydä tarjous ja saat hinnan yrittäjän tapaturmavakuutukselle.


Kuka tarvitsee yrittäjän tapaturmavakuutuksen? Sinulla täytyy olla yrittäjän eläkelain mukainen eläkevakuutus eli YEL-vakuutus , jotta voit ottaa yrittäjän tapaturmavakuutuksen. Tapaturmavakuutus tuo turvaa ja toimeentuloa sinulle, perheellesi ja takaa yrityksesi jatkuvuuden. Lakisääteinen tapaturmavakuutus on pakollinen niille työnantajille, joilla on työssään palkattuja työntekijöitä. Lisäksi vakuutus on otettava myös sellaisille yrityksen omistajille, yhtiömiehille ja osakkaille, jotka työskentelevät yrityksessä ja omistavat yrityksestä enintään.


Hinta myös nousee, mikäli liiketoimintasi kohdistuu myös ulkomaille ja ulkomaisiin asiakkaisiin. Toimiala toki vaikuttaa hintaan paljon. Kotoa tietokoneellaan töitä tekevän yrittäjän riskit ovat hyvin erilaiset verrattuna yrittäjään, jolla on kymmenen tuhansien eurojen arvoista kalustoa, oma liiketila ja kalliita sopimuksia.


Valitse tarvitsemasi turva, laske hinta ja osta vakuutus verkossa. Starttipakettiin kuuluu Täysajan tapaturmavakuutus sekä yrityksen omaisuus-, keskeytys-, vastuu- ja oikeusturvavakuutukset. Sivustolta löydät tietoa, apua, vinkkejä ja verkostoja. Työntekijän tapaturmavakuutus -esite.


Tarkista vakuutusehtosi Jos olet jo asiakkaamme, pyydämme sinua tutustumaan vakuutusehdotuksen yhteydessä saamaasi tuote-esitteeseen ja vakuutusehtoihin. Vahingon sattuessa hyvään hoitoon pääsee sujuvasti ja sairauspäiviä tulee näin vähemmän. Jos työkyky alenee pysyvästi, vakuutus turvaa yrittäjän toimeentulon vielä eläkepäivilläkin.


Työtapaturma- ja ammattitautivakuutus on YEL:n alaiselle yrittäjälle pääsääntöisesti vapaaehtoinen. Joissain erikoistilanteissa yrityksen tai yrittäjän voi olla myös pakko ottaa muita vakuutuksia. Näitä vakuutuksia voivat olla esim. Se ei siis ole sama kuin yrittäjän nostama palkka, verotettava tulo tai yrityksen tuottama voitto.


YEL-työtulo on arvio yrittäjän työpanoksen arvosta. Työtulon arviointiin vaikuttavat mm. Tavanomaiset mainoslahjat (yrityksen logolla olevat kynät, mukit, lakit yms.). Vakiintuneen käytännön mukaan lahjan arvonlisäverollinen hinta saa olla euroa, ja ne on hankittu annettavaksi ennalta määräämättömälle joukolle. Kevytyrittäjän tapaturmavakuutus.


Vaikka työsi ei olisikaan erityisen riskialtista, kenelle tahansa voi sattua onnettomuus tai vahinko, jonka seurauksena työkyky katoaa joksikin ajaksi. Tämä auttaa hahmottamaan yrittäjän kulurakennetta sekä arvioimaan sitä työmäärää, joka varsinaiseen tuottavaan työhön on varattava päivässä, kuukaudessa ja vuodessa. Monesti ainoa uusilta päätoimisilta yrittäjiltä vaadittu vakuutus on yrittäjän eläkevakuutus.


Tätä vakuutusta usein täydennetään vapaaehtoisilla vakuutuksilla, joista yleisimpiä ovat esimerkiksi yrittäjän tapaturmavakuutus ja yrityksen toiminnanvastuuvakuutus. Työttömyysturvaa yrittäjälle, kevytyrittäjälle, osakkaalle ja yrittäjän perheenjäsenelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit