perjantai 21. joulukuuta 2018

Sopimusoikeus avoin yliopisto

Asiantuntevaa lakiapua yrityksille pääkaupunkiseudulla. Osa sivun sisällöstä vaatii kirjautumisen ja kurssille ilmoittautumisen. Jos olet jo ilmoittautunut kurssille, ole hyvä ja kirjaudu sisään nähdäksesi tämän sisällön. Lisätietoa opiskelijaneuvonnasta.


Monitieteinen ympäristöoikeus, op Kurssin aikana käydään läpi erityisesti ympäristöoikeuteen liittyviä käsitteitä, periaatteita ja teorioita. Aalto-yliopiston avoin yliopisto. Avoimen yliopisto -opetuksen periaatteena on tarjota kaikille aikuisille, koulutustaustasta riippumatta mahdollisuus yliopisto -opintoihin, jotka ovat yliopistotutkinnon osia.


Avoimessa yliopistossa voit opiskella yliopiston tutkintoihin kuuluvia opintoja pohjakoulutuksestasi ja iästäsi riippumatta. Lähes kaikki yliopistot järjestävät avointa yliopisto -opetusta. Lakipalveluja, neuvontaa, asiakirjojen laadintaa pk-yrityksille. Tarjoamme opintoja just sulle, mikäli etsit avointa korkeakouluopetusta, työelämälähtöisiä täydennyskoulutuksia, ikääntyvien yliopiston luentoja, erilaisia seminaareja, lasten tiede- ja taidetoimintaa tai abivalmennuksia. Mikkelin kesäyliopistossa voit opiskella ympäri vuoden!


Yhteystiedot Anna palautetta Kirjasto Flamma. Helsingin yliopisto. Vuoden viimeinen uutiskirje.


Vaasan yliopiston avoimessa yliopistossa on monipuolinen opintotarjonta, josta voit valita kiinnostuksesi ja mahdollisuuksiesi mukaan opintokokonaisuuksia tai yksittäisiä opintojaksoja. Sopimusoikeus (op) Ilmoittaudu koulutukseen Nimi Sopimusoikeus (op) Kuvaus. Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden.


Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin. Ruoki luovuuttasi – jaksa paremmin, ymmärrä enemmän. Hipidi-pieniä-hippiäisiä! Kevätlukukausi on lähtenyt liikkeelle, uudet kurssit ovat alkaneet, syksyn rästien muisto häälyy takaraivossa ja vanha ystävä aurinkokin näyttäytyy päiväsaikaan, ihanaa!


Opetusta järjestetään Turun yliopistossa ja Porin yliopistokeskuksessa sekä noin kesäyliopistossa, kansalaisopistossa ja kansanopistossa eri puolilla Suomea. Verkko-opintoja voi opiskella täysin etäopiskeluna – vaikka ulkomailla. Savonlinnan kesäyliopistoon ilmoittautumalla voit tenttiä kesäyliopistolla, jolloin vältyt matkustamiselta yliopistopaikkakunnalle tenttien takia. Opiskele avoimessa.


Osaamistavoitteet : Kurssilla opitaan sopimusoikeuden yleiset opit sekä ymmärtämään sopimusehtojen, sopimuskäytäntöjen ja lainsäädännön välistä vuorovaikutusta sopimusten laatimisessa ja tulkinnassa. Kauppatieteiden tutkinto-ohjelma Yritysjuridiikka ja vero-oikeus. Avoimen yliopiston tarjonnassa on monipuolinen valikoima opintoja, jotka antavat valmiuksia ja tukea johtamiseen ja esimiestyöhön sekä henkilöstöhallinnon tehtäviin. Kurssilla käydään läpi yleistä sopimusoikeutta kuten sopimuksen syntyä, pätemättömyyttä ja kohtuullistamista, suhtautumista muuttuviin olosuhteisiin, tulkintaa sekä sopimusvelvoitteiden sisältöä ja tehosteita koskevat opit. Avoin yliopisto Kursseja ja kokonaisuuksia monen eri yliopiston tarjonnasta.


Paikka: Luennot välitetään etäyhteydellä. Luennoille ilmoittautuminen Doodle-linkin kautta 4. Koulutusvahvistus postitetaan osallistujille noin viikkoa ennen koulutusta. Oikeus muutoksiin pidätetään.


Yleiset oikeusjärjestysopinnot op voi suorittaa joustavasti etäopintoina oman työn ohella – ei kuitenkaan täysin verkko-opintoina. Avoin AMK on sinun vaihtoehtosi, jos tavoitteenasi on uusi ura, ammattitaidon parantaminen tai myöhemmin suoritettava ammattikorkeakoulututkinto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit