keskiviikko 3. helmikuuta 2021

Yhdistysrekisteristä poistettavat yhdistykset

Mikäli poistomenettelyssä mukana oleva yhdistys jatkaa toimintaansa, siitä tulee ilmoittaa kirjallisesti PRH:lle 12. Kaikki yhdistysrekisteristä poistettavat yhdistykset eivät ole toimimattomia ja aikansa eläneitä. Hyvinkin toimivat yhdistykset voivat päätyä listalle tietokatkoksen takia. Patentti- ja rekisterihallitus on julkistanut nettisivullaan listan yhdistyksistä, joista se ei ole saanut elonmerkkiä vuoteen ja joita nyt uhkaa lakkautus.


Yhdistyksen pitäisi ilmoittaa viranomaiselle aina rekisteritietojen muutoksesta. Yllättävää on että aktiiviset yhdistykset on pystyneet toimiman kymmeniä vuosia ilman että ajantasaista yhdistysrekisteriotetta olisi tarvinut missään esittää - mm. Toimimattomaksi oletetaan yhdistys, joka ei ole tehnyt rekisteri-ilmoitusta yli vuoteen ja jonka toiminnan ei ole syytä olettaa jatkuvan.


Määräaika päättyi 12. Yhdistysrekisteristä poistettavat , toimintansa jo viime vuosituhannella lopettaneet tai maakunnalliseen yhdistykseen jäsenensä yhdistäneet yhdistykset ovat nyt niitä, joissa ei ole ollut toimintaa ja ilmoituksia rekisteriin yli vuoteen. Siinä ei ole mitään ajankohtaista uutta va-liiton tilanteeseen.


Suomen säätiörekisteri. Säätiörekisteriin merkitty säätiö on itsenäinen. Kukin yhdistys pystyy itse päivittämään jäsenrekisterinsä.


Yhdistykset saavat rekisterin käyttöönsä näillä näkymin alkuvuodesta. Ryhdistä yhdistystä -hankkeen avulla koulutamme yhdistyksen jäsenasioista vastaavan käyttämään ohjelmaa. Uuden jäsenrekisterin koulutukset - tule mukaan! Mitään nyrkkisääntöä ei ole siitä, milloin mallisääntöihin tehtyjen muutosten määrä nostaa rekisteröinnin hintaa.


Hinta muotoutuu tapauskohtaisesti, hinnasta voi kysyä etukäteen neuvoa yhdistysrekisteristä Perustamiskirja Vanhempainyhdistyksen perustamiskirja allekirjoitetaan perustavassa kokouksessa. Puhelut matkapuhelimesta soitettuna snt/puhelu + 1snt/min. PIENVARASTOTILOJA 8-m info@psvarastotilat.


PS-VARASTOTILAT Oy on pienvarastotilojen vuokraamiseen erikoistunut yritys, joka on ratkaissut asiakkaidensa tilatarpeita vuodesta 2007.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit