tiistai 16. helmikuuta 2021

Yrittäjän vakuutukset op

Aina sattuu ja tapahtuu. Ota vakuutus joka kattaa yllättävät tilanteet kotona ja matkalla. Katso eri vakuutusten ehdot ja hinnat täältä. Osa yrittäjän vakuutuksista on pakollisia. Jos palkkaat yritykseesi työntekijöitä, on vakuuttamisvelvollisuus laajempi.


Turvaa yritystoimintasi vakuutuksilla. Valitse yritykselle sopivat vakuutukset Pohjola Vakuutukselta. Lue lisää yrittäjän vakuutuksista ja pyydä tarjous! OP Kevytyrittäjä on nopea tapa ryhtyä yrittäjäksi suoraan verkossa, muutamassa minuutissa. Autamme sinua myös juuri sinulle sopivien vakuutusten hankkimisen kanssa - vakuutukset on jatkossa mahdollista hankkia kauttamme suoraan.


Yrityksen perustamisvaiheessa uudella yrittäjällä riittää tehtävälistallaan kosolti yliviivattavaa. Yrittäjän pakolliset vakuutukset. Kenties yksi vähiten hohdokkaimmista – mutta silti tärkeimmistä asioista – on tarvittavien vakuutusten hankkiminen yritykselle ja yrittäjälle itselleen. Aloittavan yrityksen ja yrittäjän vakuutukset voivat muodostua ensiarvoisen tärkeiksi, jos asiat eivät sujukaan yhtä kauniisti kuin wanhan ajan suomifilmeissä. Tässä oppaassa käsittelemme kaikki yleisimmät yritysvakuutukset sekä yrittäjän henkilökohtaiset vakuutukset – sekä pakolliset että vapaaehtoiset.


YEL on pakollinen vakuutus kaikille yrittäjille, mikäli tietyt kriteerit täyttyvät. Nimensä mukaisesti YEL-turvaa yrittäjän eläkettä työuran jälkeen. Työnantajalla on velvollisuus ottaa tapaturmavakuutus työsuhteessa oleville työntekijöilleen työtapaturmien ja ammattitautien varalta. Jos työnantajan työntekijöilleen kalenterivuoden aikana maksama. Tai vaihtoehtoisesti välttämättömät ajot hoidetaan yrittäjän henkilökohtaisella autolla.


YEL-vakuutus turvaa sinun ja perheesi elämän. Jos liiketoiminta perustuu ihmisten tai tavaroiden kuljettamiseen, ajoneuvo on välttämätön. Se turvaa toimeentulosi silloin, jos sairastut, menetät työkykysi tai jäät perhevapaalle.


Jokainen YEL-maksu kasvattaa eläkettäsi ja parantaa muuta sosiaaliturvaasi. YEL työtulosi vaikuttaa oheisiin keskeisiin etuuksiin: Sairauspäiväraha. Mitä vakuutuksia yrittäjä ja yritys tarvitsee? Olet varmasti kanssamme samaa mieltä siitä, että vakuutuksien ostaminen itselle tai uudelle yritykselle. Vahingon sattuessa Meiltä saat asiantuntevaa apua vahingon sattuessa.


Korvauksen hakeminen onnistuu helposti verkkopalvelussa tai puhelimitse. Esimerkiksi kesäisin kioskia pitävän yrittäjän toiminnan voidaan yleensä katsoa jatkuvan yhdenjaksoisena vuodesta toiseen. Liiketoimintasuunnitelma, rahoitus, vakuutukset.


Helpota rutiineja ja hoida vaivattomasti yrittäjän tärkein vakuutus. Samalla varmistat sosiaaliturvasi. Yritysvakuutuksia kannattaa vertailla jo ennen yritystoiminnan aloittamista. Jotkut yritysvakuutukset ovat vapaaehtoisia, toiset pakollisia. Tästä kirjoituksesta löydät pikaoppaan yrityksen vakuutuksiin ja näet, millaisia vakuutuksia yrittäjän kannattaa ottaa toimialasta riippumatta.


Tämä ohje käsittelee työnantajan ottaman vapaaehtoisen riskihenkilövakuutuksen verotusta henkilöverotuksessa ja ennakkoperinnässä. Lisäksi ohje käsittelee yrittäjän itselleen ottamien vapaaehtoisten riskihenkilövakuutusten verotusta ja vakuutusmaksujen vähennyskelpoisuutta työnantajan verotuksessa. Sivustolta löydät tietoa, apua, vinkkejä ja verkostoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit