torstai 30. heinäkuuta 2020

Yle poliisi

Poliisi etsii törkeästä huumausainerikoksesta epäiltyä, mahdollisesti vaarallista miestä. Katso MOT - Poliisi vastaan poliisi Yle Areenasta. Areena on Suomen suurin netti-tv ja radio. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä sekä ohjelmatiedot.


YLE Uutiset Kadonneet Silminnäkijä Poliisikamera - käy!

Seinäjoen ylikonstaapelit Jukka Perälä ja Markku Niemistö ottivat Poliisi -tv:n kuvausryhmän kyytiinsä yötyövuoron ajaksi. Pasilan kulmilla poliisin kyydissä. Poliisin saaman silminnäkijälausunnon mukaan paikalta poistui yksi mies. Osa silminnäkijöistä on puhunut medialle, muttei poliisille.


Poliisi vetoaakin asukkaisiin, jotta nämä puhuisivat viranomaisille. Katso Docventures: Paha poliisi Yle Areenasta. Poliisin mukaan teon motiivina voi olla niin kosto, pelottelu kuin tappaminenkin.

Poliisi tutkii uudenlaisia artistipetoksia, joissa on käytetty hyväksi tunnettujen suomalaislaulajien nimiä, kertoo Yle. Esimerkiksi Juha Tapiosta ja Kaija Koosta on tehty sosiaaliseen mediaan valeprofiilit, joiden kautta on lähestytty artistien ihailijoita. Internet mahdollistaa tiedon keräämisen ja hyödyntämisen. Kun avaat tämän sivun, palvelimella alkaa tapahtua ja käynnistäsi alkaa kertyä tietoa. Erilaiset tunnisteet kertovat, millaista laitetta käytät, kuinka kauan vietät aikaasi sivulla ja kuinka pitkälle juttua luet.


Ohjelma lähetettiin torstaisin Yle TV-kanavalla kello 21. Vintiöt-sketsiohjelmassa Poliisi -TV:tä parodioitiin nimellä Kyttäruutu. Helsingin poliisi on tilastoinut viime vuoden alusta lähtien tutkintaan päätyneitä kunniaväkivaltajuttuja. Uhrina on suurimmassa osassa tapauksista on ollut perheen tytär tai vaimo.


Poliisi ei pysty arvioimaan, kuinka paljon kunniaväkivaltatapauksia jää pimentoon. Se tiedetään, että kyseessä on piilorikollisuus. Lyssna på Yle Uutiset Etelä-Karjala - YLE Etelä-Karjala: Poliisi epäilee törkeää rahoituspetosta Koivukeskusasiassa i Yle Arenan. Arenan är Finlands största tjänst för webb-tv och -radio. Yle :n uutisen mukaan juttu liittyy keskuksen perustajan, Suomen tunnetuimman rokotetutkijan Timo Vesikarin toimintaan.


Ylen haastattelema Tampereen yliopiston provosti Jarmo Takala vahvistaa asian, ja hänen mukaansa esitutkinta on aloitettu. Takala ja poliisi ovat vaitonaisia tutkinnan syystä.

Yle kysyi puolueiden untuvikoilta, mitä he ovat oppineet kansanedustajan työstä alkuhallituskauden myrskyjen keskellä. Asiasta kertoo Yle. Suojelupoliisi on nostanut Suomen turva-arviota: terrori-iskun uhka on kohonnut neliportaisella asteikolla tasolle kaksi. Yle : Opiskelijoita huijataan vuokramarkkinoilla – poliisi voimaton Syksy ja uusien opiskelijoiden muuttoaalto saa jälleen asuntohuijarit aktivoitumaan vuokramarkkinoilla, uutisoi Yle.


Tyypillisesti huijarit tarjoavat ulkomailta käsin Helsingin keskustasta pientä asuntoa edulliseen hintaan ja hyvien kulkuyhteyksien varressa. Poliisi teki suuressa Katiska-huumetutkinnassa myös etsinnän Helvetin enkelien tiloihin Helsingissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit