keskiviikko 22. huhtikuuta 2020

Treeni podcast

Kuuntelen päivät pitkät podcasteja. Kirjat ovat siinä mielessä luotettavin tiedon lähde, sillä kirjaan painetun tekstin matka lukijan. Lepopäivä podcast on podcast tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneille. Mulla laski illan kova treeni readiness scorea enemmän kuin pullo viiniä.


Vastuskuminauha menee pieneen tilaan, joten lihaskuntoa voi pitää yllä missä vain. Endorfiinikoukussa-blogin pitäjä Elina Hovinen rakensi treenin, jossa on huomioitu koko vartalo.

Katri Syvärisen hyvinvointiin ja henkiseen kasvuun keskittyvä podcast. Tämäkin on melko tuore kanava, mutta kahdeksan jakson verran on puhuttu mm. Miksi kaksijakoinen treeniohjelma on mainio yleistyökalu ja mitä seikkoja sellaisen suunnittelussa on. Podcast 11: Kaksijakoiset treeniohjelmat.


Penkkarikausi avattiin joissain lukioissa jo viime viikolla, mutta suuri osa abeista juhli penkinpainajaisia tänään 6. Keräsimme kuvia penkkaritunnelmista eri puolilta Suomea. Katso, bongaatko tuttuja kasvoja. Milloin viimeksi olet pyörittänyt hulavannetta?

Siitä on luultavasti kulunut jo tovi. Tämä lapsuuden suosikkiliikuttaja kannattaa kuitenkin kaivaa esiin komeroiden kätköistä. Tee tämä minuutin treeni päivittäin – vyötärö kapenee useilla senteillä Hulavannetreenin avulla harjoitat tehokkaasti vatsalihaksia, kehität kehonhallintaa sekä pääset pitämään hauskaa. Analyyttinen bro-science podcast. Global Nav Open Menu.


And check out my online training courses! Syksy tulee ja kesän herkkutelu on aika painaan unholaan ja siirtyä puntille nostamaan rautaa! Ja nimenomaan rautaa, eikä mitään kuminauhoja! Lihaskimppujen Jannen ja Jeren mielestä hitkuttelut ja vetkuttelut saattavat nimittäin kasvattaa enemmän IG-seuraajia, kuin itse hanurin kokoa.


Treeni podcastien ekassa osassa Ollin Juha valottaa omia näkemyksiään otelautailusta ja siitä, miten sekä aloittelijan, että jopa hiukan pidempään harrastaneen olisi mahdollista hyötyä kysseisestä touhusta ilman sen suurempia vammoja. Keskustelimme Pessin kanssa rewildingista, luontoyhteydestä, villiruoasta, maatalouskulttuurista, ruokateollisuudesta, luonnollisesta liikkumisesta ja kokonaisvaltaisen liikunnan merkityksestä. Fitnessmittarit ja -kellot. Penkkareita juhlitaan tänä vuonna useana eri päivänä. Aktiivisuuskello tuo kovan työsi tulokset näkyviin – tiedät aina, miten vaativa treeni oli ja kuinka paljon kaloreita kulutit.


SSRA, Troopers, GrIFK ja KyPo ovat TEHO Sport Suomen Cupin aluemestarit. Neljästä TEHO Sport Suomen Cupin aluemestaruudesta viimeinen ratkottiin sunnuntaina, kun SSRA kaatoi SB Vaasan 8-4. Käydään läpi treeni - ja dieettihistoriani varhaisemmat vaiheet ennen tavoitteellisen vastusharjoittelun aloittamista.


Jaksossa selviää miten ylipainoisesta lapsesta ja varhaisnuoresta tuli hoikka.

Seuraavassa jaksossa paneudutaan tietenkin siihen, miten hoikasta päästiin lihaksikkaaseen! Säännöllinen liikunta tekee hyvää niin keholle kuin mielellekin. Joskus treenaaminen voi kuitenkin mennä yli, jolloin treeni ei enää kehitä sinua tai liikunnasta katoaa ilo täysin.


Elite Daily-sivusto haastatteli ammattilaisia, jotka kertovat, millaisista seikoista tiedät treenin kuormittavan sinua liikaa. Välitön kipu treenin. Ihana voimaharjoittelu.


Olen tehnyt paluuta treenien pariin tauon jälkeen. Olin kesällä niin kuormittunut, ettei treeneistä tullut mitään. True stories for English speakers learning Spanish.


From the makers of Duolingo, the most popular language-learning app, comes a new podcast that delivers fascinating real-life stories in easy-to-understand Spanish with English narration.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit