maanantai 27. maaliskuuta 2017

Poliisiaseman aukioloajat

Poliisiaseman aukioloajat

Lapuan poliisiaseman lupapalvelu on suljettu. Löytötavaratiedustelut puh. Pietarsaaren poliisiasema. Poliisin sähköisen asioinnin ajanvarausjärjestelmä. Varaa ajat kerralla koko perheelle.


Jos koko perhe on tulossa jättämään yhdessä saman lupatyypin hakemukset, voit liittää kaikkien henkilötiedot samaan varaukseen, jolloin järjestelmä pyrkii löytämään teille peräkkäiset ajat samalta palvelutiskiltä. Imatran poliisiaseman lupapalvelujen aukioloajat ovat supistumassa tuntuvasti. Tällä hetkellä lupaapalvelut ovat avoinna arkisin kello 9–16.


Nyt suunnitelmissa on, että lupapalvelut olisivat syksystä lähtien avoinna vain kahtena päivänä viikossa. Tampereen pääpoliisiaseman lupapalvelun aukioloajat muuttuvat vuodenvaihteessa. Pääpoliisiaseman lupapalveluissa muuttuu tiistaiaamujen asiakaspalvelun aukioloaika alkamaan kello aiemman kello sijaan. Monen poliisiaseman lupapalvelut ovat kesäaikana suljettuina eripituisia aikoja.


Iisalmen poliisiaseman palvelupäivystyksen aukioloajat supistuvat merkittävästi. Marraskuun alusta lähtien päivystys on avoinna maanantaisin ja torstaisin klo 9. Aikaisemmin päivystys on ollut avoinna joka arkipäivä vastaavina aikoina. Itä-Suomen poliisilaitos Lieksan poliisiasema sijaitsee kunnassa Lieksa, alueella Brahea. Se on perustettu 1. Uudet lupakanslioiden aukioloajat ovat 3. Sallan poliisiaseman lupakanslia on avoinna maanantaina klo 9. Etsitkö yrityksen Kaakkois-Suomen poliisilaitos Lappeenrannan poliisiasema tarkempia tietoja. Yrityksen toimipiste on paikkakunnalla Lappeenranta.


Yritys toimii toimialalla Poliisi. Jyväskylän poliisiaseman lupapalveluiden aukioloajat muuttuvat. Kaikki vuoronumeron tuona aikana saaneet palvellaan. Lupapalvelu sijaitsee osoitteessa Urhonkatu (Sinetti-kiinteistö). Järvenpään poliisiaseman palvelupäivystyksen aukioloajat muuttuvat jo ensi tiistaista 1. Itä-Uudenmaan poliisilaitos.


Palvelupäivystyksellä tarkoitetaan muun muassa rikosilmoitusten vastaanottoa, tiedoksiantojen antamista, löytötavaroiden vastaanottoa ja luovutusta. Oulun pääpoliisiaseman lupapalveluiden aukioloajat muuttuvat ensi maanantaista alkaen. Uudet aukioloajat ovat maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 8-16.


Ulkomaalaisten lupa-asioiden palvelut ovat tiistaisin suljettuna. Kankaanpään poliisiasemalla on kesästä alkaen kokeiltu uusia aukioloaikoja poliisin palvelupäivystyksen osalta (rikosilmoitusten vastaanotto, löytötavarat). Leppävirran ja Nilsiän lupapalvelupisteet pysyvät suljettuina. Lupakanslioiden aukiolot 20.


Varsinais-Suomen poliisilaitoksen lupapalveluissa siirrytään asiointiin ainoastaan ajanvarauksella maanantaista 13. Asiointitavan muutos koskee Turun, Kaarinan, Raision ja Paraisten poliisiasemilla hoidettavia kaikkia lupa-asioita sekä Salon poliisiasemalla ulkomaalaisasioita. Kaikenlaisista elämäntilanteista on mahdollista päästä eteenpäin. Kun omat tiedot, taidot tai voimavarat eivät riitä, aikuissosiaalityö kulkee rinnalla ja antaa tukea arjessa pärjäämiseen.


Tavoitteena on päästä hankalasta tilanteesta yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit