keskiviikko 31. maaliskuuta 2021

Ytunnus rekisteri

Tee ostokset Y -tunnuksella ja saat ne suoraan yrityksen nimiin. Tervetuloa tekemään helppoja hankintoja yrityksellesi. Maksuton verkkokurssi yrittäjille. Tutustu ja rekisteröidy!


Erillistä kaupparekisteri- tai säätiörekisterinumeroa ei ole. Arvonlisäverovelvollisten rekisteri on Verohallinnon rekisteri.

Siihen on koottu tiedot yrityksistä, jotka ovat arvonlisäverovelvollisia. Kaikkien alv-velvollisten pitää ilmoittautua arvonlisäverovelvollisten rekisteriin. Y-tunnuksen voi katsoa maksuttomasta YTJ-yrityshausta.


Klikkaamalla myyntipaikan nimeä pääset tarkastelemaan tarkempia tietoja yksittäisestä myyntiluvasta tai tukkumyynti-ilmoituksesta. Yhdistyksen y-tunnus. Myös vanhoille yhdistyksille annetaan y-tunnus , jos sellaista ei aiemmin yhdistyksellä ollut. Aiemmin y-tunnus piti erikseen hakea.


Y-tunnusta ei tarvita pankkitilin avaamista varten. Suomen Yritysrekisteri on suomalaisten yritysten, yritysnimitysten ja taloustietojen tietopankki josta tietojen hakeminen on helppoa.

Sivun meta description. Edunsaajien (omistajien) tiedot kaupparekisteriin 1. Mikäli annetulla hakukriteerillä löytyy osumia, rekisteri listaa hakutulokset. Monipalvelu Molarius. Ammattitaitoinen ja luotettava kirjanpitäjä, tarjoaa palveluitaan Savonlinnan talousalueella. Kun kauppaa käydään eri EU-maiden välillä, niin silloin laskulle tulee merkitä osapuolina olevien yritysten ALV-tunnisteet eli ALV-numerot.


Työsuojeluhenkilörekisteriin ilmoitetaan työpaikoilla työsuojelun yhteistoimintatehtäviin nimettyjen ja valittujen henkilöiden yhteystiedot. Voit tarkistaa VAT-numeron (ALV-tunnisteen) voimassaolon valitsemalla pudotusvalikosta numeron rekisteröintimaan ja syöttämällä VAT-numeron (ALV-tunnisteen). Rekisteri - ja tietosuojaseloste Salvos Finland Oy. SulkaSuunnittelu Tmi Tietosuojaseloste 1. Organisaation nimi ja y-tunnus – Yhteysloki. LEI- rekisteri myöntää LEI-tunnuksen enintään tunnin kuluessa (jos maksu on vastaanotettu ja yritys toimittaa tarvittavat lisäasiakirjat viipymättä).


Osoite Fonseenintie P. Atostekin käsittelemiä henkilötietoja koskevat kysymykset ja pyynnöt voit lähettää osoitteeseen tietosuoja at atostek piste com. Työnhakijoiden lähettäessä Atostekille työhakemuksensa tiedot tallentuvat henkilörekisteriin. Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU ry.


Viimeisin rekisteröintipäivä kertoo, milloin viimeisimmät tiedot yhdistyksestä on merkitty yhdistysrekisteriin. Jos annat vain alkupäivän, haku kohdistuu antamasi alkupäivän ja kuluvan päivän väliseen aikaan.

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa. Saatamme päivittää selostetta milloin tahansa julkaisemalla päivitetyn version täällä. Muutamme tällöin päivityspäivämäärää tämän sivun yläosassa. Uusi muokattu tai korjattu tietosuojakäytäntö tulee voimaan päivityspäivämäärästä lähtien. Terveydenhuollon palvelujen tuottajat ja itsenäiset ammatinharjoittajat (IAH) liitetään Kanta-palveluihin THL:n ylläpitämän koodistopalvelun rekisteritietojen avulla.


Koodistopalvelu saa tiedot Valviran ja aluehallintovirastojen ylläpitämästä Valveri-rekisteristä (yksityisten sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen antajien rekisteri ). Pääsy tietokantaan on rajoitettu käyttäjätunnuksilla ja salasanalla ja on suojattu tietoturvallisesti niin, että niitä pääsee katsomaan ja käyttämään vain siihen oikeutettu Trafiikki-museot ry:n työntekijä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit