keskiviikko 22. heinäkuuta 2020

Valmiit ristiäiskutsut

Kauniit, kotimaiset ristiäiskutsut edullisesti ifolorilta. Taattu tyytyväisyys. Valitse malli ja lisää kuvat. Ristiäiskutsut pitäisi siis saada matkaan pikapikaa että vieraat osaavat.


Ostin Papershopista valmiita kaksiosaisia lastenvaunukortteja jotka. Kastekortit tai ristiäiskortit verkossa. Lähetä kuva vastasyntyneestä ja kaikki tulevat.


Luo omat ristiäiskutsukorttisi nopeasti, helposti ja edullisesti. Mitään ideaa kutsujen ulkonäöstä ei ollut vaan vasta korttipohjia ja muita askartelu materiaaleja ihas. Kutsukortit ristiäisiin onnistuu helposti valmiilla ristiäiskorttimalleilla, jotka voit muokata mieleisekseen. Valmiit kortit saapuvat kätevästi postissa. Kirjoitti La Petite Princesse.


Taimimulta on ilmava, sopivasti vettä läpäisevä. Ajattelinkin nyt laittaa kutsuun alun Johanna Kurkelan Ainutlaatuinen laulusta. Joko ensimmäiseen kertosäkeeseen saakka (se vielä mukaan) tai sitten jätän tuon Ethän sä ikinä.


Ifolorilta löydät kutsukortit ja kutsukorttimallit joka tilaisuuteen. Tilaa ylioppilaskutsut, rippijuhlakutsut, hääkutsut, save the date kortit sekä kutsukortit syntymäpäiville ja lastenjuhliin helposti netistä. Kauniit paikkakortit, paikkakortin pidikkeet ja valmiit pöytänumerot häihin ja muihin juhliin. Meiltä löydät erilaiset paikkakortit erilaisiin juhliin.


Paikkakortit on tehty kartongista ja ne ovat standardikokoisia. Osassa paikkakorteista on. Katso askarteluvinkit Rippijuhlien paikkakortit ja osta tarvikkeet! Mä en ole yhden asian ihminen, joten tässä blogissa on koko meidän perheen elämänkirjoa lapsiperheen arjesta, kotiäitiydestä, maton kutomisesta ja villasukista, surutyötä äidin menetyksesta pelargonioihin ja sisustusjuttuihin höystettynä ihanilla kirppareilta löytyneillä aarteilla jotka piristävät meidän kotia!


Meillä kakkosen kutsut ovat tekstiä vaille valmiit enkä oikein ole löytänyt sopivaa runoa. Alunperin tarkoituksenamme oli pitää kotikaste joko meillä tai neidin fammun luona, mutta fammu toivoi juhlat pidettävän jossakin seurakunnan tilassa jottei hänen tarvitse stressata siivoamisen kanssa. Monissa ristipistoblogeissa on näkynyt hienoja kortteja joihin on sovellettu kenties jämäkulmia pistelykankaista. Näin tein minäkin ja pojan ristiäiskutsut on nyt valmiit ! Malli on napattu EMS ilmaismallista WELCOME BABY - BOY. Tutin laitoin näköjään noin pystyyn, vaikka mallissa se on vaakatasossa.


Meillä oli nimittäin aikoinaan häissämme vieraskirjakortteja ja halusin samanlaisia nyt ristiäisiinkin. Vieraskirjakorttien ideana on, että niissä on valmiiksi lauseiden alkuja, joita vieraat saavat jatkaa. Eilen on ristiäiskutsut lähtenyt ja tänään niiden pitäisi olla suurimmalla osalla perillä. Osa kutsuista lähti Suomen rajojen ulkopuolelle, joten niissä kestää hetken pidempään.


Kunhan ehdin kameran muistikorttia purkaa, niin laitan kuvia meidän kutsuista. Meillä on ollut puhetta nimen valinnasta miehen äidin ja mun äidin kanssa. Olen lähettänyt kutsut kaikista ristiäisistä. Kun oli poika niin ostin Tiimarista vaaleansiniset kortti pohjat ja siihen painettiin pojan jalanjälki sormivärillä. Meidän kutsut maksoivat kaikkiaan, postimerkit mukaan laskettuna 2. Yksinkertaiset tuli, mutta kenties Sinellin valmiit korttipohjat kustansivat vähän enemmän kuin jos olisi itse leikannut.


Lisäksi askarteluun menee ehkä pari kymppiä. En taida tehdä muuta kuin paikkakortit enää. Tytön 2- ja 3-vuotissynttärikutsut tein koneella ja teetin ne valokuviksi.


Sitten vielä hieman leikkaamista, liimaamista ja muuta näpertelyä ja ne on valmiit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit