perjantai 30. lokakuuta 2020

Yrittäjän vastuuvakuutus hinta

Huoleton ja laadukas vakuutus pienyrittäjälle. Tai vaihtoehtoisesti välttämättömät ajot hoidetaan yrittäjän henkilökohtaisella autolla. Jos liiketoiminta perustuu ihmisten tai tavaroiden kuljettamiseen, ajoneuvo on välttämätön.


Hinta myös nousee, mikäli liiketoimintasi kohdistuu myös ulkomaille ja ulkomaisiin asiakkaisiin. Toimiala toki vaikuttaa hintaan paljon. Kotoa tietokoneellaan töitä tekevän yrittäjän riskit ovat hyvin erilaiset verrattuna yrittäjään, jolla on kymmenen tuhansien eurojen arvoista kalustoa, oma liiketila ja kalliita sopimuksia.

Valitse tarvitsemasi turva, laske hinta ja osta vakuutus verkossa. Starttipakettiin kuuluu Täysajan tapaturmavakuutus sekä yrityksen omaisuus-, keskeytys-, vastuu- ja oikeusturvavakuutukset. Toiminnan vastuuvakuutus on yrittäjän vastuuvakuutuksista yleisin ja se korvaa henkilö- ja esinevahinkoja, joista yrityksesi on lain mukaan korvausvastuussa.


Tuotevastuuvakuutus suojaa yritystäsi, jos valmistamasi tai toimittamasi tuote, kuten pilaantunut elintarvike tai viallinen sähkölaite, aiheuttaa vahinkoa toiselle osapuolelle. Mitä ovat yrittäjän pakolliset vakuutukset? Tärkein yrittäjän vakuutus on lähes kaikille yrittäjille pakollinen yrittäjän eläkevakuutus eli YEL-vakuutus, jonka avulla turvaat toimeentulosi eri elämäntilanteissa.


Aloittavan yrittäjän vakuutus- ja sosiaaliturvan peruskivi on YEL-vakuutus eli yrittäjän eläkevakuutus. Se on pakollinen vakuutus 18–67-vuotiaalle yrittäjälle, jonka.

Yrittäjän pakolliset vakuutukset Yrittäjän eläkevakuutus. Ei voi mitään, joskus mokaa. Onneksi sellaisia tilanteita varten on otettu vastuuvakuutus , joka kattaa esimerkiksi työnantajalle työntekijän vahingosta sattuneen korvausvelvollisuuden. Vastuuvakuutus on yrityksen vakuutusturvan selkäranka, ja tulisi olla jokaisella toimintaa harjoittavalla yrityksellä, olipa sitten toiminimi tai osakeyhtiö.


Kun vahinko sattuu ja yrityksesi todetaan korvausvelvolliseksi, me korvaamme asian vakuutussopimuksen mukaisesti. Selvitämme myös, onko yrityksesi todella korvausvelvollinen, ja minkä suuruinen korvausvelvollisuus on. Toiminnan vakuutuksia ovat kiinteistön vastuuvakuutus , kiinteistön hallinnon vastuuvakuutus ja kiinteistön oikeusturvavakuutus. Enemmän tietoa kiinteistövakuutuksista, mm. Fennian internet-sivuilta.


Työnantajalla on velvollisuus ottaa tapaturmavakuutus työsuhteessa oleville työntekijöilleen työtapaturmien ja ammattitautien varalta. Jos työnantajan työntekijöilleen kalenterivuoden aikana maksama. Helppo ja selkeä vakuutuspaketti pienyrittäjälle.


Tapaturmavakuutus yrittäjälle työhön ja vapaa-ajalle. Yrityksen tärkein voimavara on yrittäjä itse. Itsenäiset yrittäjät perheenjäsenineen sekä monet yhtiömiehet ja osakkaat eivät kuitenkaan ole työtapaturmavakuutuksen piirissä. Vastuuvakuutuksen hintaan vaikuttaa ensisijaisesti yrityksesi liikevaihto – riskit kun kasvavat liikevaihdon mukana.


Lisäksi otamme arviossamme huomioon toimialakohtaiset riskit, jonka takia onkin ensiarvoisen tärkeää, että muistat ottaa vastuuvakuutuksen kaikille niille toimialoille, joilla yrityksesi toimii.

Käytä Elon yrittäjän eläkelaskuria selvittääksesi YEL-vakuutuksen hinnan ja sisällön. Eläke ja muu sosiaaliturva. Jokainen yrittäjän eläkevakuutuksen (YEL) maksu kasvattaa eläkettäsi ja parantaa muuta sosiaaliturvaasi. Ota vakuutus puolen vuoden sisällä siitä, kun toimintasi vakiintuu tai kun siirryt päätoimiseksi yrittäjäksi. Mitä uuden yrittäjän tai yrityksen kirjanpito maksaa?


Aloittavana yrittäjänä yksi ensimmäisistä päätöksistäsi on se, ulkoistatko kirjanpidon tilitoimistolle tai yksityiselle kirjanpitäjälle. Usein ulkoistamista epäröidään lähinnä sen takia, että kirjanpidon hinta mietityttää. Se ei siis ole sama kuin yrittäjän nostama palkka, verotettava tulo tai yrityksen tuottama voitto. YEL-työtulo on arvio yrittäjän työpanoksen arvosta.


Työtulon arviointiin vaikuttavat mm. Työttömyysturvaa yrittäjälle, kevytyrittäjälle, osakkaalle ja yrittäjän perheenjäsenelle. Turvaa sinäkin - liity SYT:n jäseneksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit