maanantai 14. joulukuuta 2020

Yle kritiikki

Areena on Suomen suurin netti-tv ja radio. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä sekä ohjelmatiedot. Taidekritiikin tulevaisuus on haastava, mutta polarisoituvassa maailmassa kritiikki on sivistyksen ytimessä, kirjoittaa Kalle Kinnunen.


Kritiikki on sivistyksen ytimessä, Kalle Kinnunen kirjoittaa. Mitä on kritiikki ?

Ankarin kritiikki annetaan taide- ja musiikkikoulutuksessa, ja puuseppämestarien suusta muotoilualalla. YLE -keskustelusta puuttuu silmiinpistävästi yksi taho: journalismi-yliopistot, alan tutkijat ja professorit. Kritiikkiä tarvitsevat kaikki: tekijät, katsojat ja tv-yhtiöt.


Tv- kritiikki on palvelujournalismia, jossa katsojat ovat ensisijaisia palveltavia, sanoo Virtanen. Mutta olemme tietoisia, että tekijätkin kaipaavat palautetta. Nykyään kritiikki ei erittele, analysoi eikä paneudu ohjelmiin tarpeeksi, lataa ohjaaja Matti Ijäs.


Jos YLE :n toiminta tulee verovaroin rahoitettavaksi, lienee kansalaisilla silloin myös oikeus sanoa sanottavansa sen suhteen, miten nuo rahat käytetään.

Ainakin demokraattisesti toimivassa maassa olisi näin. Ainakin se voidaan vaatia, että kaikki sisältö striimataan nettiin ja että palvelimien kapasiteettia lisätään riittävästi. Etsi Löydä Oikopolut sisältöihin Valitse oikopolku Oikopolut Elävä arkisto Teksti-TV YLE TVYLE TVYLE Teema FSTYLE Radio YLE Radio Suomi YleX YLE Puhe Maakuntaradiot Ylen Klassinen YLE Radio Vega YLE Radio Extrem Oppiminen Abitreenit Opettaja. Ylen tv-kanavien satelliittijakelu yhteistyössä Canal Digitalin ja Viasatin kanssa. YLE voisi mennä samaan kuin muutkin kanavat, eli vähemmän ruutuun näkyviin näitä kuuluttajia.


Tämä Ylen tv-kuuluttajatouhu on jäänne vanalta ajalta. On tehnyt mieli lyödä nyrkkiä pöytään – Yle : lääkäreiden Apotti- kritiikki yltyy Samuli Känsälä , 28. Digitalous Pettynyttä palautetta on tullut erityisesti lääkäreiltä, jotka ovat tyytymättömiä järjestelmän käytettävyyteen sekä luvattujen korjaustoimenpiteiden hitauteen. Yle yrittää apinoida iltapäivälehtiä nettiuutisoinnissa otsikointia myöten. Meillä tarkkaillaan nettilukuja siihen malliin, että olisimme raskaassa sarjassa.


Emme ole nyt, emmekä tulevaisuudessa, Eskola totesi Oslon Holmenkollenilla ampumahiihdon MM-kisoissa. Häntä pännii Ylen urheilupolitiikka. Nykyisellään Yle kykenee ainoana Suomessa tarjoamaan kokonaisvaltaisen laadukkaan ohjelmiston, jossa on tarjolla paljon suomalaisen tuotantoon perustuvaa draamaa ja muuta kulttuuriohjelmaa, laadukkaita lasten- ja nuorten ohjelmia, huippu-urheilua, korkeatasoista uutis- ja ajankohtaistoimintaa, kielellisiä ja muita vähemmistöjä palvelevaa. Digitalous Turvallisuuspolitiikka Poliisi Yleisradio kertoo, että lakiehdotukseen on tulossa merkittävä tiukennuksia.


Sivut ovat osa beta.

Tämän kokeilun tavoite on auttaa meitä kaikkia pääsemään helpommin käsiksi materiaaliin, jonka perusteella kansanedustajamme tekevät ehdotuksensa lain sisällöksi. Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.) puolestaan totesi, että ei ole mitään syytä epäillä, että Yle ei olisi toiminut oikein, ja Sipilä antoi ”normaalin poliitikon tapaan palautetta”. On myös ihan oikein, että poliitikko voi antaa palautetta. Median pitää pystyä sitä vastaanottamaan, Orpo sanoi toimittajille eduskunnassa.


Mediakriittinen, totuuden lietsomiseen keskittyvä julkaisu, jonka esittämiä faktoja Isosisko Yle pitää vihatotuuksina. Me tuomme esiin sekä tosiasioita että kansalaismielipiteitä, joista Yle vaikenee. Paljastamme myös Yleisradion propagandassa esitetyn maailmankuvan taustat, jotka ovat vihamielisiä suomalaisten ja eurooppalaisten edulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit