keskiviikko 9. joulukuuta 2020

Yhdistyksen hallituksen kokous

Varaa heti - Agoda takaa hinnan! Paras valikoima ja parhaat hinnat. Ota yhteyttä tänään! Kun yhdistyksen kokous on päättänyt yhdistyksen purkamisesta, hallituksen on huolehdittava momentissa tarkoitetuista purkautumisesta johtuvista selvitystoimista, jollei yhdistyksen kokous ole valinnut hallituksen tilalle tehtävään yhtä tai useampaa muuta selvitysmiestä.


Hallituksen puheenjohtajien toimikausi on järjestöissä yleensä vuoden.

Vaikka hallituksen puheenjohtajan (ja hänen ollessa estyneenä varapuheenjohtajan) tehtävä on luonnollisesti johtaa hallituksen kokouksia, on järjestön säännöissä voitu määrätä jotain muuta yhdistyksen kokousten puheenjohtamisesta. Myös yhdistykseen kuulumaton voi toimia yhdistyksen kokouksen puheenjohtajana. Periaatteessa niitä pidetään riittävän usein, jotta yhdistyksen asiat tulee hoidettua kunnolla. Tässä luvussa esitellään lyhyesti kokoukseen liittyvät hallinnolliset asiat sekä hallituksen tehtävät ja vastuu.


Tarkastuksen yhteydessä palautetaan mieleen mitä edellisessä kokouksessa päätettiin. Yhdistyksen hallinto. Sääntömääräiset kokoukset ovat yhdistyksen tärkeimpiä kokouksia.


Niistä määrätään laissa ja säännöissä.

Parlamentaarinen vastuu eli vastuu jäsenille: hallituksen on noudatettava yhdistyksen kokouksen päätöksiä. Jos hallitus ei niitä noudata tai muuten menettää jäsenten luottamuksen, hallitus voidaan yhdistyksen päätöksellä myös erottaa kesken toimikautensa. Tällöin on kutsuttava koolle yhdistyksen kokous. Hallitus valmistelee kokouksessa käsiteltävät asiat ja toimeenpanee siellä päätetyt asiat. Ylimääräinen kokous.


Pöytäkirjoja tai muita dokumentteja ei tarvitse lähettää mihinkään. Pohja yhdistyksen toimintasuunnitelmaksi. Kohdat on jaettu kätevästi osiin tavoite, vastuuhlö, aikataulu ja mittarit.


PDF sisältää ohjeita. Kuitenkin esimerkiksi hallituksen kokouksissa yhdistyksen istuva puheenjohtaja voi ottaa aktiivisesti kantaa asioihin, joista hän tietää eniten. Näin maksuille saadaan varma pohja. Puheenjohtajan ääni. Hyväksynyt yhdistykseen uutta jäsentä ajalla 16.


Jäseniä ei kuitenkaan usein näe yhdistyksen kokouksessa, erityisesti syyskokouksessa, ja hallituksen jäsenet pitävät niitä välttämättömänä pahana. AVIn on asumisoikeusyhdistyksen hallituksen jäsenen, isännöitsijän, tilintarkastajan, toiminnantarkastajan ja yhdistyksen jäsenen hakemuksesta oikeutettava hakija kutsumaan koolle asumisoikeusyhdistyksen kokous yhdistyksen kustannuksella, jollei kokousta, joka asumisyhdistyslain, yhdistyksen sääntöjen tai kokouksen päätöksen mukaan. Loppuselvityksen valmistuttua selvitysmiehet tekevät yhdistysrekisteriin yhdistyksen purkamis ilmoituksen.

Tämän vuoksi toiminnantarkastajana ei voi olla henkilö, joka on osallistunut tarkastuksen kohteena olevan asian käsittelyyn esimerkiksi hallituksen jäsenenä tai toimihenkilönä taikka jotka ovat läheisessä suhteessa tällaiseen henkilöön. Palvelusta Markkinoiden kattavin ja monipuolisin valikoima tuoreita asiakirjamalleja. Nyt kätevästi, nopeasti ja helposti verkkokaupasta! Uusien palveluiden ja käyttäjien lisääminen edellyttää hallituksen kokouksen pöytäkirjan, jossa on tehty päätös uusista palveluista ja käyttäjistä. Nummelan kirjaston kokoushuone.


HALLITUKSEN KOKOUS : Piirin tiedotteet , vuoden toiminnan arviointi, nimenkirjoitusoikeuden muutokset yhdistysrekisteriin, luottamustoimi-ilmoitukset Marttaliitton jäsenrekisteriin ja tarv. Kokous alkaa klo 10. Arkistoidaan yhdistyksen toimintaan liittyvät asiakirjat ja muut aineistot. Lopettamiskokous päättää miten.


Selvitystoimet ja loppuselvitys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit