perjantai 13. maaliskuuta 2020

Urheiluseuran budjetointi

Viikko Budjetointi , kannattavuus ja kannattavuuden seuranta. Viikko Tapahtumaprojektin käytännönjärjestelyt. Nyt sinulla on siis tiedossa kaikki pakolliset menosi sekä kuukausitulosi. Tämän perusteella tiedät, kuinka paljon sinulla on rahaa käytössä muuhun. Taloushallinnon automatisointi ja digitalisointi on urheiluseurojenkin arkea.


Kun automatisoinnin yhteydessä siirrytään yhden pankkitilin malliin, tehokkuus paranee entisestään ja samalla tuetaan myös hyvää hallintoa, kun kulujen hyväksyntä ja maksatus erotetaan eri henkilölle. YHDEN TILIN MALLI 4. SEURAN VARAINHANKINTA 3. Urheiluseuran hallinnon vapaaehtoisten haaliminen on aina haastavaa. Mitä, jos taloushallinnon vapaaehtoisia ei enää tarvittaisikaan niin montaa ja niiden muutamankin tehtävä olisi automatisoitu?


Sponsorointi on tapahtuman, toiminnan, henkilön, yhteisön kuten urheiluseuran tai muun kohteen tukemista, joko rahallisesti tai tarjoamalla tuotteita tai palveluita. Sponsori on yritys, joka tarjoaa tukea tavoitellen sitä kautta hyötyä omaan liiketoimintaansa. Esittelyssä ilmaiset kirjanpito ohjelmat.


Ilmainen kirjanpito ohjelma voi olla hyvä vaihtoehto yhdistykselle, pienyrittäjälle tai opiskelijalle. Budjetointi ja määrärahojen tai tukirahojen käytön suunnittelu tehdään toimintakaudelle ja alkavan seuran toiminnassa tehdään vähintään kolmen tai neljän toimintavuoden suunnitelma. Riskien arviointiin voidaan käyttää ulkopuolisen apua ja sen mentorointi kannattaakin, sillä usein itse ei nähdä puoliakaan toiminnan riskeistä.


Yhteisö, joka ei täytä TVL §:n momentin edellytyksiä yleishyödyllisyydelle, on koko toiminnastaan veroverovelvollinen, kuten muutkin yhteisöt. Rekisteröimätön yhdistys ei ole verotuksellinen yhteisö, eikä voi olla yleishyödyllinen. Viestin tuotto on tarkoitus käyttää urheiluseuran toimintaan. Kilpailijoita oli tänä vuonna 55 ja kisan voitti Uusikaarlepyy. Opi, oivalla ja ota talteen vinkit Netvisorin käyttöön.


Tältä sivulta löydät eri alojen asiantuntijiolle sekä erilaisille organisaatioille suunnattuja kouluttavia sisältöjä. Voit myös lukea lisää tarjoamistamme palveluista tuotekohtaisilta sivuiltamme. Ota kaikki hyöty irti älykkäästä taloushallinnosta! Kävin perjantaina pääkaupungissa 100-vuotisjuhlissa. En urheiluseuran tai muun järjestön, vaan ihka oikein ihmisen.


En tuntenut päivänsankaria kuin omien hämärien lapsuusmuistojen kautta, joten odotukset ristiriitaiset. Mutta ”Munkkiniemen Iron Lady” vei sydämen ensi silmäyksellä. Muut Finna-hakupalvelut. Sähköiset aineistot.


Finna on muutakin kuin hakupalvelu. Empiriaosuudessa on haastateltu kolmea urheiluseuran hallituksen jäsentä. Clubin Kirjanpito-lisäpalvelu integroituu saumattomasti Netvisor-taloushallinnon ohjelmistoon.


Aineisto siirtyy automaattisesti kirjanpidon tilikartan mukaisesti Netvisoriin. Valmennus – ja ohjausvastuut: Jani Huotilainen (Pro) – Kisaryhmä Markku Hietanen (PGA Pro) – Harrasteryhmä Draivi ja Draivia kouluun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit