tiistai 17. maaliskuuta 2020

Vuokra asunnon näyttö siivous

Laaja tietopaketti mm. Vuokralaisen on hoidettava asuntoa huolellisesti. Kun vuokralainen on tyhjentänyt ja siivonnut asunnon , tulee vuokranantajan suorittaa yhdessä vuokralaisen kanssa asunnon lopputarkastus. Osa huolellista hoitoa on asunnon säännöllinen siivoaminen sekä puhtaanapito. Tosin itse siivoaisin, koska ajatus siitä että jotkut pällistelee mun romujani, haittaisi hieman.


Mun mielestä vuokraan pitää saada jokin hyvitys siltä ajalta, kun on asuntonäyttö, koska eihän siellä kai voi normaalisti silloin asua?

Koko maailma ei pyöri sinun napasi ympärillä. Tässä elämässä on hyvä ottaa muitakin huomioon. Asunnon siisteystasoa arvioitaessa otetaan huomioon asunnon ja kalusteiden ikä, onko asuntoa remontoitu, kuinka kauan asukkaat ovat olleet vuokralla ja myös esimerkiksi se, onko kyse suurperheestä vai yksinasujasta. Koro-Kanervan mukaan suurin murheenkryyni on liesi. Meillä on Satakunnan laajin valikoima erikokoisia ja eritasoisia vuokra -asuntoja joista vuokranantaja on tehnyt toimeksiannon ja vuokranantaja maksaa välityspalkkion (poikkeus: työsuhdeasunnot).


Suomen suosituimmasta asuntopalvelusta löydät kattavan valikoiman myytäviä ja vuokrattavia asuntoja koko maassa. Löydä omasi helposti ja nopeasti. Jos alivuokranantaja on ilman alivuokrasuhteessa hyväksyttäväksi katsottavaa syytä irtisanonut alivuokrasopimuksen, alivuokralaisella on oikeus saada alivuokranantajalta kohtuullinen korvaus muuttokustannuksista ja uuden vuokra - asunnon hankkimisesta aiheutuneista kuluista sekä enintään kolmen kuukauden vuokraa vastaava määrä.

Suomen Vuokranantajat tarjoaa jäsenilleen palveluja sekä jäsenetuja yhteistyökumppanien palveluista. Jäsenpalvelujen ja -etujen tavoitteena on tehdä vuokraamisesta helpompaa, palkitsevampaa ja kannattavampaa. Katso myös yhteistyökumppanien tarjoamat jäsenedut. Vuokra - asunnon irtisanomislomake Ennen asunnon irtisanomisen tekemistä tutustu alle olevaan poismuuttajan muistilistaan. Irtisanomislomakkeen löydät ohjeiden jälkeen tältä sivulta.


Toki on selvää, että jokaisen ihmisen täytyy pitää kotinsa siistinä ettei siellä ala kaikenmaailman pöpöt leviämään. Mutta kun puhutaan vuokra -asunnosta niin pitää muistaa, että säännöllinen siivous on oleellinen osa asunnon kunnon ylläpitoa. Vakuusraha palautetaan kuukauden kuluessa vuokrasopimuksen päätyttyä ja asunnon tarkastuksen jälkeen.


Poismuuton yhteydessä on tärkeää, että asunto luovutetaan siivottuna, hyvässä kunnossa ja kaikki avaimet on palautettu. Vakuusrahaa voidaan käyttää vuokravelkoihin, siivous - tai korjauskustannuksiin. Hyvät ja valoisat kuvat, pohjapiirustus sekä asunnon perustiedot ovat hyvän ilmoituksen kulmakiviä.


Asuntonäyttö järjestetään huonosti. Huolellinen siivous ja tuuletus kannattavat poikkeuksetta. Näyttö kannattaa järjestää valoisaan aikaan ja iltapäivällä, jolloin myös työssäkäyvät pääsevät mukaan näytölle. Jos suomalainen yritys myy tavaraa toisessa EU-maassa arvonlisäverovelvollisten rekisteriin merkitylle yritykselle ja tavara kuljetetaan Suomesta toiseen EU-maahan, myynti on veroton yhteisömyynti.


Suomalaisella yrityksellä tulee olla näyttö tavaran kuljetuksesta, esimerkiksi kuljetusliikkeen lasku tai muu vastaava. Kun aika on toteuttaa unelma uudesta kodista.

Oikotiellä ostat, myyt tai vuokraat asunnon helposti. Täältä löydät myös työpaikan, auton, vaikkapa uuden tv:n, toimitilan ja juridisesti pätevät sopimukset tuhansiin eri tilanteisiin. Oikotie on luotettava kumppanisi mukana elämän suurissa v. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.


Tämä sivusto käyttää evästeitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit