tiistai 24. maaliskuuta 2020

Yel vakuutus minimi

Hanki kattava vakuutus ja turvaa koti vahinkojen varalta. Katso eri tarjoajat täältä. YEL - vakuutus turvaa elämäsi. Eläkevakuutus on yrittäjän tärkein vakuutus. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat toimeentuloa liiketoiminnan vähentyessä tai päättyessä sairauden, työttömyyden tai normaalin ikääntymisen takia.


Lisätiedot ja linkit. Sen vahvistaa sosiaali- ja terveysministeriö vuosittain. Eläketurvasi perusta on työllä ansaittu lakisääteinen työeläketurva. Voit siirtyä saman tien täyttämään uuden vakuutushakemuksen. Muistathan, että ensimmäisen kerran yrittäjätoiminnan aloittavana yrittäjänä saat prosentin alennuksen vakuutusmaksuusi ensimmäisen kuukauden ajan.


Jokainen yrittäjä on joutunut pohtimaan kysymystä YEL :in suuruudesta. YEL , eli yrittäjän eläkevakuutus on lakisääteinen yrittäjille, eli suomeksi sanottuna minut on pakotettu maksamaan YEL :iä, mikäli haluan toimia Suomessa yrittäjänä. Me Varmassa neuvomme mielellämme aloittavia yrittäjiä sekä vakuutuksen alkamista että työtuloa koskevissa. YEL on siis paitsi pakollinen niin tärkeä vakuutus - lue tästä oppaastamme lisää vakuutuksen ottamisesta! Ainoa pakollinen vakuutus yrittäjälle on yrittäjän eläkevakuutus.


Kiitos viestistäsi! Vaikka YEL on yrittäjän ainoa pakollinen vakuutus , kannattaa tietyissä tilanteissa harkita vapaaehtoisten vakuutuksien ottamista. Joissain erikoistilanteissa yrityksen tai yrittäjän voi olla myös pakko ottaa muita vakuutuksia. Vuosituloon ei lasketa mukaan palkkatuloa omasta yrityksestä eikä elinkeinotoiminnan ansiotuloa. Muut toiminimen pakolliset ja vapaaehtoiset vakuutukset.


Kianderin mukaan aloittava yrittäjä voi valita alkuun minimi -YELin, ja kun yritystoiminta vakiintuu, summaa kannattaa nostaa asteittain. Mikäli tilannettaan ei korjaa, viimeistään eläkkeelle jäätyään törmää siihen, ettei rahalla tule välttämättä toimeen. YEL on Kianderin mukaan hyvä sijoitus tulevaisuuteen.


Jos työtulot yllättäen putoavat, yrittäjän eläkevakuutusmaksu ( YEL ) on yksi niistä velvoitteista, joiden maksaminen helposti lykkääntyy. Rakennamme sinulle sopivan vakuutusratkaisun! Sairauspäiväraha yrittäjälle ja apurahan saajalle. Yel Vakuutus Minimi ALEsta! Vakuutus pysyvän työkyvyttömyyden varalta Lakisääteinen eläkevakuutus Lakisääteinen työeläkevakuutus turvaa sekä yrittäjän että työntekijöiden toimeentulon työelämästä eläkkeelle siirryttäessä.


Se on vakuutus , joka takaa minulle jonkinlaisen toimeentulon, jos työkykyni menee. Tai jos maksavat, on niiden turva todennäköisesti hieman eri luokkaa. Laskutuspalveluiden käyttäjät luokitellaan eläkevakuuttamisen kannalta yrittäjiksi 1. Moni perheen perustamista suunnitteleva yrittäjä miettii, miten Kelan perhe-etuudet lasketaan yrittäjille.


Yrittäjän vakuutukset. YEL eli yrittäjän eläkevakuutus on ollut osa joidenkin kevytyrittäjien elämää jo puolitoista vuotta. OECD on arvioinut Suomen eläketurvaa ja yrittäjien vakuuttamista. Se taas johtaa matalaan työtuloon ja palkansaajia heikompaan eläketurvaan.


Toimitusjohtaja Mikko Kautto puntaroi työtuloajattelua Etk. If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuuttaja, jolla on yhteensä noin miljoonaa asiakasta ja Suomessakin miltei miljoona asiakasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit