keskiviikko 13. toukokuuta 2020

Tullimenettelyt

Palvelussa voi tehdä posti- ja rahtilähetyksistä täydellisiä yksivaiheisia tulli-ilmoituksia seuraavista menettelyistä. Tuontitullauspalvelua voivat käyttää Tullin käteis- ja luottoasiakkaat. Tulli sujuvoittaa ulkomaankauppaa.


Valitse yrityksellesi soveltuvin asiakkuus. Tietoa tullimenettelyistä, tulli-ilmoittamisesta, luvista ja vakuuksista. Tulliselvitys on tapahtuma, jossa maan tullille tai muulle tullausasioita hoitavalle viranomaiselle esitetään tullattava tavara ja osoitetaan mukana kuljetettavan, lähetettävän tai tilatun tavaran arvo ja määrä. Kolmansista maista saapuneista tavaroista on annettava viimeistään saapumista seuravana arkipäivänä tullille yleisilmoitus.


Tällaisena ilmoituksena käytetään yleensä kuljetusyhtiön lastilistaa tai rahtikirjaa ja yleensä sen jättää tulopaikan tulliviranomaiselle rahdinkuljettaja. CHS tarjoaa kattavia tullaus palveluita luotettavasti. Logistiikan Maailma on luotettava, ajantasainen ja käytännönläheinen verkkoaineisto kaikista alan keskeisistä toiminnoista.


Aineistossa myös perustietoa liike- ja tuotantotaloudesta. Muut tullimenettelyt. Meiltä myös: passitus, väliaikainen vienti ja maahantuonti, jälleenvienti, sisäinen ja ulkoinen jalostus. Vienti-ilmoittamisen nettipalvelussa voit tehdä Tullille vienti-ilmoituksen valitsemalla ylävalikosta kohdan Ilmoitus. Ilmoituksen voi tehdä tunnistamattomana käyttäjänä, jolloin ilmoituksen tekijä saa ilmoituskohtaisen viitenumeron.


Usein koulutustarjonta on joko yleisellä tasolla tai sitten ainoastaan yhteen osa-alueeseen pureutuvaa. Maataloustuotteiden kauppaa on kuitenkin helpotettu sopimuksen liitteiden ja pöytäkirjojen avulla. Koska ETA ei muodosta tulliliittoa, sillä ei ole yhteisiä ulkoisia tariffeja.


Tästä syystä tullimenettelyt on säilytetty EU:n jäsenvaltioiden ja EFTA-maiden välisillä rajoilla. Tähän pyritään etsimään vastaus sekä kirjoitetun tiedon että haas-tatteluiden avulla. Kirjallisena tietona käytetään EU:n asetuksia, lainsäädäntöä sekä alan kirjallisuutta. Tullauspäätöksen tietoja (mm. tullauspäätöksen numero, tullauspäivä ja tullausarvo) on saatavissa Ilmoitin. Uudet tullimenettelyt tarkoittavat tavallisesti pidempiä toimitusaikoja.


Jos tulliasiakirjat ovat puutteelliset, toimitus voi viivästyä entisestään. Passitus ja muut tullimenettelyt. Hoidamme tavaranhaltijan puolesta T-passitusilmoitukset sekä muut tullimenettelyt , mm. Tulliselvitysmuodot ja tullimenettelyt Yhteisön tullikoodeksin mukaan yhteisön tullialueelle tuotaville ei-unioni-tavaroille on osoitettava määräajassa tulliselvitysmuoto.


Tulliselvitysmuotoja ovat siirtäminen vapaa-alueelle tai vapaavarastoon, jälleenvienti unionin tullialueelta, hävittäminen, luovutus valtiolle sekä asettaminen tullimenettelyyn. Tullimenettelyt EU ylläpitää mittavaa dokumentaatiota tulliin liittyvistä asioista. Aineisto kattaa kaikki näkökohdat tulli-ilmoituksen tekemisestä laivojen tullimuodollisuuksiin. Niillä suojellaan myös eläimiä ja ympäristöä uhanalaisten lajien laittomalta kaupalta ja kasvi- ja eläintaudeilta. Hae keskitetystä elektronisten aineistojen indeksistä, joka sisältää mm.


Lavotukseen, pakkaamme tarvittaessa tuotteen uudelleen tai jaamme sen pienempiin osiin ottaen huomioon kaikki tullimenettelyt ja muodollisuudet. Päästä käsiksi lähetykseen, etukäteen sovitusti ympäri vuorokauden. Asiakas voi keskittyä tärkeämpiin tehtäviin, tietäen, että lähetys on hyvissä käsissä. Sen pitää esimerkiksi sijaita unionin tullialueella.


Yleisvakuus voi olla kansallinen tai EU-laajuinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit