torstai 14. huhtikuuta 2016

Gigantti passikuva

Ota passikuvat kätevästi kauppareissun lomassa Gigantin passikuva -automaatissa. Gigantissa maksat passikuvastasi vain euroa! GIGANTISSA Osta kuvakoodi kassalta. Ota kuva ohjeiden mukaisesti.


Kuvan voi ottaa niin monta kertaa, kunnes onnistut. Tarkastathan yhteystietosi. Jos kuva ei ole ohjeiden mukaisesti otettu, se hylätään. Poliisi on erittäin tarkka kuvan kriteereistä.


Gigantti tarjoaa parhaan valikoiman kodinkoneita parhaaseen hintaan. Gigantti tuo digitaaliset passikuva -automaatit kaikkiin pääkaupunkiseudun myymälöihinsä. Jatkossa kuvan voi käydä ottamassa itse myymälässä ja sen voi saman tien toimittaa sähköisesti. Digitaalinen passikuva on helppo, kun hankit Suomalaisen passin sähköisesti, mutta se toimii yhtä hyvin myös paikan päällä lupapalvelussa asioidessa. Kanto muistuttaa, ettei selfie ole passikuva.


Geometrisia vääristymiä tulee helposti, kun kuvataan kännykän tai tabletin laajakulmaobjektiivilla. Mitä heikkolaatuisempi kuva, sitä helpommin rajanylityksessä tulee pulmia. Joillain paikkakunnilla Suomessa on valokuva-automaatteja, joista voi saada passikuvaksi kelpaavan valokuvan. Passikuvat hintavertailussa, Pori - ePassikuva. Käytännössä kaikkia automaatteja ylläpitää Ruotsalainen Speed Services.


Lisäksi esimerkiksi Gigantilla on liikkeissään on joissain liikkeissään omia automaattejaan. Suomen tunnetuin ja vierailluin verkossa toimiva suomalainen vähittäiskauppa, jonka tavoitteena on olla asiakkailleen todennäköisesti aina halvempi paikka tehdä ostoksia. Ilmeet, silmälasit, päähineet ja ehostus. Perussääntö on, että kasvojen on näyttävä kokonaan ja erityisesti silmien on erotuttava selvästi. Meiltä saat viralliset, poliisin hyväksymät passikuvat ilman ajanvarausta.


Lähetämme passikuvan suoraan poliisin lupapalvelimelle, josta se on liitettävissä esimerkiksi passi- ja henkilökorttihakemuksiin. Matkustaessasi Euroopan ulkopuolelle, muistathan tarkistaa ko. Virallinen passikuva. Ammattilaisen kuvaamana saat nopeasti ja helposti laadukkaan kuvan. Ei siinä ole mitään niin ihmeellistä.


Monesti esimerkiksi ilme voi olla rennompi ja luonnollisempi itse otetussa passikuvassa. Passi tulee uusia nykyään vain viiden vuoden välein, joten itse kullakin on uuden passikuvan ottaminen lähivuosina edessä. Tätä vanhempia passikuvia ei ole mahdollista käyttää hakemuksessa. Henkilön, jolle passia ollaan hakemassa, on aina oltava henkilökohtaisesti paikalla lupapalvelupisteessä asioitaessa. Hyvinkää, Kauppakeskus Willa.


Viisumikuvat ja lasten passikuvat saat meiltä ammattitaidolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit