tiistai 17. marraskuuta 2020

Yrityshakemisto huijaus

Näkyvyys nopeasti kuntoon. Internet näkyvyyden helposti ja nopeasti. Suomalainen yritystietokanta. Yrityshaku on valtakunnallinen tietopankki suomalaisista yrityksistä ja palveluista. Yrityshaku-palvelun tietokannasta löytyvät jokaisen suomalaisen yrityksen tiedot.


Harmitta kun huomaan että on maksannut sama firma kaksi eri nimellä,se on Huijaus jos mikä! Kyllä se on aika paljon huijaus ,aika vaikea päästä niiden ero,kun ne soita monta kertta epäsopiva aika,on paras keino päästä eron heistä sulje puhelimeen ,on paras keino, jos se autta? Voit hakea tietoa kaikista yrityksistä, joilla on Y-tunnus.


Hakutuloksesta pääset katsomaan yrityksen tietoja klikkaamalla Y-tunnusta. Tutustu hakuohjeeseen. Minulle tuli sähköposti 1yrityshakemisto firmasta ja mikä naurettavinta oli gmail sähköposti osoite. Kyselivät että jatketaanko viimevuotista sopimusta ja hintahan oli se alv. Viime vuonna ei ole ollut yhdessäkään firmassa maksullista ilmoitusta, eikä muinakaan vuosina.


Telehaku on valtakunnallinen tietopankki suomalaisista yrityksistä ja palveluista. Telehaku-palvelun tietokannasta löytyvät jokaisen suomalaisen yrityksen tiedot. Olen valitsi sinua, koska maantieteellinen sijainti maasi ja osoitteesi kansainvälisestä yrityshakemisto täällä Lontoossa kauppakamari.


Suurin syy minun piti mennä Kaupan on, koska ei ole moraalista oikeutusta UBS Pankki perinnöksi tämän rahaston. Suomen Yritykset ja palvelut. Liikkeellä Seurantalot. Olemme saaneet tietoomme, että seurantaloyhdistyksiä on yritetty laskuttaa aiheettomasti.


Yhteydenoton kohteelle jää vaikutelma, että kyse olisi seurantalot. Nämä ovat huijausyrityksiä. Näitä yrityshakemisto huijareita on ollut jo kauan ja aina putkahtaa uusia markkinoille. On huvittavaa, ettei näinä vuosina ole vieläkään tehty lainsäädäntöä suojaamaan yrityksiä tällaisilta huijauksilta. Lakihan toki on olemassa, esim.


Sivustolta löydät tietoa, apua, vinkkejä ja verkostoja. Kaikki laskut ovat samantyyppisiä: yrityksille markkinoidaan internetin yrityshakupalvelua muutaman sadan euron hintaan. Tarjouslaskuja on lähetetty eri puolille maata.


Tästä aiheesta ei näytä asia kirjoittamalla loppuvan. Linkkaan nyt toiseen blogiin, jossa kerrotaan että: yhdelle yritykselle oli kaupattu kahta eri hakuyritystä Telehaku. Toiseen näistä kyseinen yrittäjä oli mennyt jo mukaan ja laskukin oli maksettu. Hyväuskoisten ihmisten huijaamiseksi netissä liikkuu huima määrä enemmän tai vähemmän taitavia sähköposteja, joilla yritetään kalastella muun muassa pankkitilien numeroita tai turvalukuja.


Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla. Puhelinmyynti ei vastaa lainkaan sitä mitä sopimuspaperi sisältää, joten tuskin se asiakas viisaampi on seuraavanakaan päivänä, mitä itse sopimus pitää sisällään. Tuskin niistä osumista seuraavana päivänäkään puhutaan niiden oikeilla nimillä. Kyllähän se on niin, että tämä huijaus tulee selville vasta vuoden kuluttua. Kyseessä on siis huijaus , jonka ei tulisi mennä läpi missään yrityksessä jossa vähänkin ajatellaan.


Puhumattakaan valtion virastosta, jossa pitäisi olla erityisen huolellinen, koska käsitellään veronmaksajien rahoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit