perjantai 6. marraskuuta 2020

Yleiset sopimusehdot nl 17

Nyt saatavana myös englanninkielinen versio. Uudistuksen syitä olivat mm. Mitä ovat yleiset sopimusehdot (YSE:t) ja mistä niitä saa? Yleiset sopimusehdot Yleiset edellytykset Stichting Verkkokauppa Keurmerk. Julkisten hankintojen yleiset sopimusehdot ovat valtiovarainministeriön ylläpitämiä sopimusehtoja.


Ehdoissa on huomioitu hankintalain sopimuksille asettamat vaatimukset siinä määrin kuin se yleisissä ehdoissa on mahdollista. Sopimusehdot on laadittu erikseen tavaroille ja palveluille. Uusiin ehtoihin on tehty eräitä tärkeitä muutoksia, joiden tarkoituksena on parantaa ehtojen käyttökelpoisuutta. NL -, NLM- , NR ja NU-ehdot ovat Pohjoismaisten teknologiateollisuuden järjestöjen ehtoja kone-ja laite toimituksiin, asennuksiin sekä huoltoihin.


NL -ehtojen esittelysivulta. MET ovat alihankinnan yleiset sopimusehdot. Orgalime-ehdot ovat NL -ehtoja vastaavat eurooppalaiset ehdot kansainvälisiin toimituksiin. Mallisopimukset ovat itsenäisiä sopimuspohjia, joita täyttämällä tai muokkaamalla voidaan tehdä sopimus. Käytettäessä yleisiä sopimusehtoja on huolehdittava niiden liittämisestä tarjoukseen tai sopimukseen – joko liitetiedostona tai fyysisesti printtisopimuksen liitteeksi.


Suosittelemme lukemaan sopimusehdot huolellisesti läpi sekä tulostamaan niistä kopion itsellesi tulevaa käyttöä varten. Selaamalla sivustollamme, käyttämällä sitä, rekisteröitymällä tai tekemällä minkä tahansa liiketoiminnan sen kautta, vahvistat lukeneesi ja ymmärtäneesi nämä ehdot, ja samalla hyväksyt ne. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä tätä sivustoa. YLEISET SOPIMUSEHDOT NL 01. Siltä osin kuin näissä Yleisissä sopimusehdoissa ei ole toisin mainittu, sovelletaan SRS:n tuotteiden toimituksiin Yleisiä sopimusehtoja NL 01.


Mahdollisessa sopimusehtojen ristiriitatilanteessa pätevät ensisijaisesti varsinaisen toimitussopimuksen ehdot ennen Yleisiä sopimusehtoja NL 01. Kuljetus-, irrotus- ja jälleenasennuskulut eivät sisälly takuuseen. Myöskään matka- ja majoituskulut eivät sisälly. Takuut koskevat yksivuorotyötä, mikäli muuta ei ole sovittu. Takuut eivät koske virheellisen tuotteen aiheuttamia välillisiä tai välittömiä vahinkoja.


FATMOOSEn kehittämiä upeita puutuotteita ulkotiloihin – kaikkea leikkikeskuksista ja keinuista hiekkalaatikoihin. FATMOOSE tekee kaiken suurella sydämellä: Meillä sydäntä lähellä ovat asiakkaamme, ainutlaatuinen muotoilu, korkea laatu ja puun luonnonmukaisuus. Hinnat – maksuehdot (1) Jos tilausvahvistuksessa ei muuta mainita, sovelletaan ”hintaa tehtaalla, joka ei sisällä pakkaus-, lähetys- ja vakuutuskuluja. Wickeyllä on vuosien kokemus leikkikeskusten valmistuksessa. Täytämme toiveesi tämän tietotaidon avulla.


Seuraamme trendejä ja kehitämme uusia luovia ja mielikuvitusta ruokkivia leikkikeskuksia, keinuja, hiekkalaatikoita ja leikkimökkejä. Thereby for example the session information or language setting are stored on your computer. Useilla aloilla, joilla tehdään lukumääräisesti paljon sopimuksia samantyyppisissä tilanteissa, on laadittu vakiosopimusehtoja. Näitä sopimusehtoja sovelletaan AS Stokkerin ylläpitämän verkkokaupan (jäljempänä Stokker, verkkokauppa) ja asiakkaan väliseen kauppasuhteeseen.


Yksilölliset sopimusehdot 2. Lämmönmyyjä ja asi akas voivat sopia, että laskut, hinnanmuutosilmoitukset tai muut sanomat on mahdollista lähettää myös sähköisessä muodossa. Asiakkaan osoite tai la s-kutusosoite voi olla esimerkiksi sähköpostiosoite. Palvelun vastaanottajalle tarjottavan sopimuksen sisältämät ja yleiset sopimusehdot on annettava käyttöön sellaisessa muodossa, että vastaanottaja voi tallentaa ja toisintaa ne.


Edellä ja kohtaa ei sovelleta sopimuksiin, jotka tehdään yksinomaan sähköpostitse tai muulla vastaavalla henkilökohtaisella viestintätavalla. Olemme avanneet uudistuneen Hobby Hall -verkkokaupan. Ole hyvä ja päivitä salasanasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit