maanantai 23. marraskuuta 2020

Yrittäjyys testi

YRITYKSEN PERUSTAMISEN OPAS AUTTAA SINUT ALKUUN. Oppaan luettuasi tiedät, mitä eroa eri yhtiömuodoilla on, kuinka liiketoimintasuunnitelma tehdään ja miten starttirahaa haetaan. Testaa, millainen yrittäjä voisit olla! Millainen yrittäjä sinä olisit? Motivoiko sinua omakotitalo Saimaan rannalla vai kansainvälinen läpimurto?


Tee testi ja saat selville, mihin joukkoon sinä kuulut!

Kolmannen polven perheyrittäjät, freelancerit, pelottomat kasvuyrittäjät ja sosiaaliset yrittäjät luovat maailmaan jatkuvasti uutta ja kehittävät vanhaa. Meitä kaikkia tarvitaan. Yrittäjiä ei ole yhtä tyyppiä – ja hyvä niin.


Ota selvää, mitä yrittäjätyyppiä sinä olet. Materiaalin on tuottanut Taloudellinen tiedotustoimisto TAT osana. Tässä testissä selviää onko sinulla sisäisen yrittäjän ominaisuuksia! Valitse vaihtoehdoista parhaiten sinua kuvaava vaihtoehto.


Vahvuuteni- testi Seuraavaksi selvitetään mikä voisi olla vahvuutesi.

Valitse kysymysten vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopiva. Sivustoa ylläpitää Talous ja nuoret TAT. Yrityksen perustamisen lähtökohtia ovat yrittäjäksi aikovan oma halu, tahto, yrittäjävalmiudet ja liikeidea, joiden varaan kannattava.


Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä tai suunnitteletko yritystoiminnan aloittamista? Tutustu tarjolla oleviin tietolähteisiin ja palveluihin. Ota mahdollisimman aikaisin yhteyttä alueesi työ- ja elinkeinotoimistoon.


Aloittavana yrittäjänä voit saada starttirahaa tai työttömyysetuutta, jos. Kirjautumalla palveluntarjoajan sivuille pääset tekemään saman testin sekä tulokset tallentuvat automaattisesti. Pohdi testin tekemisen jälkeen tämän tehtävän vastauksessa ainakin viidellä. Zaldo on nuorille suunnattu ja innostava oppimisympäristö oman talouden hallinnasta.


Tutustu myös muihin talous- ja työelämätaitoja edistäviin ohjelmiimme. Kaveri- testi Seuraavaksi selvitetään minkälainen kaveri olet. Lähempänä testipäivää saat kirjeen, jossa on lisätietoa testipäivästä. Testi kestää noin 4-tuntia. Mikäli maksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, ilmoittautuminen peruuntuu.


Maksua ei palauteta, vaikka et osallistu. Ilmoittautuminen on sitova. Laskuta ilman omaa yritystä kotimaisen Työt rahaksi laskutuspalvelun kautta.

Laskutuspalvelun käyttö on helppoa, turvallista ja kevyttä yrittäjyyttä. Sisäinen yrittäjyys tarkoittaa oma-aloitteellisuutta, vastuullisuutta ja halua kehittää itseään. Se näkyy toiminnassa asenteena, joka kertoo, että ”Hei, teen tätä työtä yhtä suurella sydämellä ja yhtä sitoutuneesti kuin tekisin, jos yritys olisi oma!


Jos testi ei näy, kokeile toista selainta. Ammatti- ja koulutustesti. Moni pohtii eri ammatti- ja koulutusvalintoja erityisesti peruskoulun tai lukion ollessa loppusuoralla.


Vaivaako sinuakin valinnan vaikeus?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit