keskiviikko 3. kesäkuuta 2020

Trevian tiimi

MOTIVOITUNUT JA MONIALAINEN HENKILÖSTÖMME Motivoituneen ja monialaisen tiimimme osaaminen kattaa kaikki liiketoiminnan olennaiset osa-alueet kiinteistösijoittamisesta ja rahoituksesta varainhoitoon ja vuokraukseen. Trevian Asset Management on nimittänyt Risto Vuorenrinteen sijoitusjohtajaksi ja Trevian Rahastot AIFM Oy Jussipekka Aumon myyntijohtajaksi. Trevianin uudeksi sijoitusjohtajaksi nimitetty Risto Vuorenrinne siirtyy Trevianin palvelukseen australialaisesta ASX-listatusta kiinteistösijoitusyhtiö Cromwell Property Groupista, jossa hän vastasi Suomen toiminnoista lähes viisi vuotta.


Jos et ole tilaaja, tilaa näytejakso alta. Tilaa ilmainen näytejakso (viikkoa).

Saat viikossa kaksi uutiskirjettä ja teema-artikkelin sekä käyttöoikeuden sivustollemme. Kiinteistöuutiset-palvelun hyödyt: Alan paras, käyttäjistä on valmis suosittelemaan Markkinoiden ainoa kattava tietopalvelu Saat alan tärkeimmät uutiset ja tiivistetyn mediaseurannan. Tr evian Asset Management on reilussa viidessä vuodessa kasvanut muutaman hengen perustajaosakkaiden tiimistä asiantuntijan Trevian -organisaatioksi. Varatuomari Emilia Riikonen on nimitetty Trevian Rahastot AIFM Oy:öön vastuualueenaan lakiasiat, compliance ja riskienhallinta. Rahastoyhtiön tiimissä on nyt yhdeksän asiantuntijaa.


Riikosella on oikeustieteen maisteri Helsingin yliopistosta. TREVIAN RAHASTOT AIFM - TUNNEMME KIINTEISTÖRAHASTOT Meillä on vahvat näytöt osaamisestamme ja selkeä näkemys kiinteistörahastojen hallinnointiin. Keskitymme vain kiinteistöihin ja olemme erikoistuneet kiinteistörahastoihin, jotka tuovat sijoittajille parhaan tuloksen.

Haluamme olla alamme parhaita - joka päivä. Trevian Investment Management Oy on osakeyhtiö, jonka päätoimiala on muu rahoitusta palveleva toiminta (pl. vakuutus- ja eläkevakuutustoiminta). Säterinportti on massiivinen kiinteistökehitysprojekti”, kertoo johtaja Antti Venermo Trevianista.


Trevian Oy on osakeyhtiö, jonka päätoimiala on muu rahoitusta palveleva toiminta (pl. vakuutus- ja eläkevakuutustoiminta). Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli -. Trevian tuottaa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti optimoituja kiinteistösijoitustuotteita aina yksittäisten kohteiden vuokrauksesta ja. Tukenasi on pieni IT- tiimi. Antti Venermo Business Director, Trevian Asset Mangement Oy InnoWellnessin tiimi oli ollut alusta lähtien mukana Säterinportti Business Campuksen hyvinvointi- ja liikuntakeskusalueen suunnittelu- ja rakennustyössä, sekä pyörittää nykyisin liikuntakeskuksen operatiivista toimintaa. Visiomo Oy on erikoisosaajista koostuva asiantuntijaverkosto.


Tiimi voidaan koota kustannustehokkaasti juuri niistä asiantuntijoista, joita kulloisessakin projektissa tarvitaan. Verkostomalli on asiakkaan etu. Uudet tuulet ovat aina puhaltaneet mereltä päin Helsingin Telakkaranta hurmaa ainutlaatuisella kokonaisuudella, jossa yhdistyvät poikkeuksellisella tavalla vanha telakkamiljöö, meri, moderni asuminen ja kantakaupungin palvelut.


Trevian ja BlackRock haluavat nostaa rimaa markkinoinnin ja viestinnän laadussa ja merkityksessä. Jotta yritysvuokralaiset kiinnostuvat kiinteistöstä, se vaatii remontoinnin ja kunnostuksen ohella yhä enemmän markkinointia, viestintää ja brändityötä”, Tuori toteaa. Cross kitchenin ja street foodin parhaat puolet innovatiivisella tavalla yhdistävä ravintola kuljettaa kävijänsä vastustamattomalle makumatkalle maailman toreille ja kujille.


Hän vastaa Suomessa.

Trevian Suomi Kiinteistöt I -rahasto osti toukokuussa Aberdeen Asset Management Oy: joka on osa kotimaisia kiinteistösijoitus- ja. Epäsuoralla kiinteistösijoittamisella tarkoitetaan sijoituksia erilaisiin kiinteistösijoitusrahastoihin ja -yhtiöihin. Nämä rahastot ja yhtiöt voivat olla joko. Nordika osti Säterinportin kiinteistökehityshankkeena, kun Nokian poismuutto oli jo tiedossa.


Vakiintuneen kumppanuusverkostomme asiantuntijoilla on monipuolinen kokemus rakennus- ja kiinteistöalalta. Toimimme tiiviissä yhteistyössä kiinteistösijoittajien ja -omistajien kanssa. Tiimi räätälöidään aina asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Portfoliomme sisältää lukuisia uudisrakennushankkeita, ideasuunnitelmia sekä asemakaavoja.


Katsauksen ovat mahdollistaneet Eläkevakuutusosakeyhtiö Veritas, Exilion Management Oy, Green Building Council Finlan Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma, Keva, Nordea Henkivakuutus Suomi Oy, OP Kiinteistösijoitus Oy, RAKLI ry, Saint-Gobain Finland Oy, Senaatti-kiinteistöt, Skanska Oy, Trevian Rahastot AIFM ja Ylva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit