torstai 4. kesäkuuta 2020

Tulli vuosaari

Tulliasiat kuntoon muuttuvassa maailmassa - tullilainsäädäntö ja tullausmenettelyt. Seuraava koulutus 18. Toimipaikat kartalla. Maksuvälineet Tullissa. Ajanvarauksella palvelevat toimipaikat.


Asiakaspalveluajat ovat maanantaista perjantaihin klo 8–16. Varaa aika vähintään kaksi tuntia ennen palvelun tarvetta ja seuraavan päivän aika klo edellisenä arkipäivänä viimeistään klo 14. Suuryksikköjen selvityspiste. Tullin yhteystiedot ja aukioloajat.


Porttialue A:lla sijaitsevassa V6-rakennuksessa on suuryksikköjen selvityspiste. Kokaiinit löytyivät eriskummallisen tapahtumaketjun jälkeen. Tulli läpivalaisee kokonaisia junia Vuosaaressa. Tulli pystyy nyt entistä tehokkaammin ja nopeammin valvomaan rautateiden tavaraliikennettä.


Vuosaaressa käyttöönotettu kokonaisten junien läpivalaisulaite on ensimmäinen Suomessa ja ensimmäisiä koko EU-alueella. Tullisaaren alue muodostuu Aino Acktén huvilan ympäristöstä puistoineen. Tunnistaudu Katso-tunnisteella. Tarvitset pääkäyttäjätunnuksen tai Katso-tunnisteen, johon on kytketty TULLI – Tulliselvitys -rooli. Postilähetys on tullattava ja verot oltava maksettuna päivän kuluessa saapumispäivästä lukien.


Jos lähetystä ei tullata ja veroja makseta määräajassa, Posti palauttaa lähetyksen lähettäjälle. Autovero on suoritettava ennen rekisteröintiä ja käyttöönottoa Suomessa. Poikkeuksena ovat tietyt väliaikaisen verottoman käytön tilanteet. Laboratorioon tullessa tarvitaan lähete.


Valitse sinulle sopiva näytteenottopiste. Tarkista laboratorion sijainti ja aukioloajat. See photos from visitors to Tulli Vuosaari. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. See all photos taken at Tulli Vuosaari by visitors.


Ajo-ohjeet Vuosaaren satamaan. Helsinki, Vuosaari. Laivalla Saksaan, Ruotsiin ja Ahvenanmaalle mukavasti ympäri vuoden Finnlinesin laivoilla. Tutustu ja varaa matkasi netissä!


Etsi ja varaa Siljan ja Tallinkin risteilyt, meno-paluu-, hotelli- ja automatkat helposti netistä. Varaa mieleisesi laivamatka online-varauspalvelun kautta ja nauti merimatkasta! Kalajärven laboratorion liikkuva lähipalvelu.


Palvelu on tarkoitettu ensisijaisesti toistuvissa laboratoriokontrolleissa (veri- ja virtsanäytteet) käyville sekä liikuntarajoitteisille henkilöille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit