tiistai 16. kesäkuuta 2020

Venäjän fregatit

Siirry navigaatioon Siirry hakuun. Fregatit Nimi Tyyppi. Kaksi parhaillaan rakenteilla olevaa fregattia odotetaan varustettavan samalla aseella. Mielenosoitukset ovat jatkuneet ja mieltä osoitetaan myös federaation presidentti Vladimir Putinia vastaan. Yhtenä vetonaulana nähtiin Adrimal Gorshkov -sota-alus.


Venäjän fregatit

Hyökkäyskiila käsitti kolme kolonnaa. Alukset rakennetaan Severnaja verfin telakalla Pietarissa. Jaottelussa hävittäjät ovat yleensä määrittelyn lähtökohta, johon muut pintataistelualukset on sidottu. Kevyet fregatit , tai korvetit, ovat varsinaisia fregatteja pienempiä ja suorituskyvyltään vaatimattomampia. Laivaston esikunta on Kaliningradissa ja tukikohdat Baltijskissa Kaliningradin alueella Itämeren kaakkoisrannikolla ja Kronstadt Suomenlahden perukassa Retusaaressa.


Nykyisiä tuotteita ovat atomi- ja dieseljäänmurtajat, fregatit , kelluvat ydinvoimalaitokset ja mahd. Venäjän sotalaivat torjumaan. Pääoman ulosvirtaus ylittänee tänä vuonna jo 1miljardin USD:n määrän.


Kaikki tämä sopii saumattomasti osaksi suurta. Näyttelytilat eivät ole suuren suuret, ja ne on ahdettu melko täyteen merestä nostettua esineistöä. Epäilemättä tilanne tulee tulevaisuudessa muuttumaan kun uutta kalustoa saadaan käyttöön (Nahimovin modernisointi, uudet fregatit yms).


Suomen puolustusvoimissakin olisi pitänyt ottaa käyttöön kenraalieverstin arvo. Tärkeimmät uudet taistelualusluokat ovat Steregushchy-luokan korvetit ja Admiral Gorshkov -luokan fregatit. Vastauksena tovereille, ehdotan luopumaan myös panssariaseesta. Tämän lisäksi oli ns. Turunmaa ja Uudenmaa luokan aluksia.


Venäjän fregatit

Tanskalla on työn alla fregattiluokka, joka on pian operatiivisessa käytössä kokonaisuudes-saan. Stoltenberg on ollut innoissaan Pohjolassa hävittäjineen. Sen jälkeen kun Bismarck oli sotimalla yhdistänyt Saksan, hänet syrjäytettiin. Kun puhuit verenhimoisista murhaajista niin ajattelin automaattisesti Israelia.


Kertoo paljon sinusta. Se ei estä vertailua. Mutta mihin ovat kadonneet kaikki ne fregatit , parkit, kuunarit ja prikit, joita täällä satamäärin aikojen kuluessa oli rakennettu? Cronstedtin johtama Ruotsin laivasto sai venäjän laivastosta historiansa suurimman voiton. Toisessa Ruotsinsalmen taistelussa 9. Luvuissa on mukana tavanomaiset aseet, käytännössä siis muun muassa tankit, ohjukset, tykit sekä sotilaskäyttöön hankittavat helikopterit, sukellusveneet, fregatit , lentokoneet ja tutkajärjestelmät.


Venäjän fregatit

Joukkotuhoaseet, kuten ydinaseet, kemialliset aseet ja biologiset aseet jäävät ulkopuolelle. Se osallistui kärkialuksena Viipurinlahden läpimurtoon ja pian sen jälkeen komentoaluksena ratkaisevaan Ruotsinsalmen II taisteluun. Syntyhistoria Laivan taustoja on lähdettävä.


Ajan kuluessa Englannin kaupallinen ja sotilaallinen ylivalta vakiintui, mikä toi Intiaan pysyvasti yhä suuremman joukon englantilaisia virkamiehiä, kauppiaita ja sotilaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit