tiistai 9. kesäkuuta 2020

Word asiakirjapohja

Huomautus: Jos sisältöohjausobjekteja ei ole käytettävissä, olet ehkä avannut Wordin aiemmassa versiossa luodun asiakirjan tai mallin. Se on määritelty seuraavasti. Jos haluat luoda Wordissa lomakkeen, jonka muut voivat täyttää, Aloita mallista tai asia kirjasta ja Lisää sisältö komponentteja. Sisältöohjausobjekteihin kuuluu esimerkiksi valintaruutuja, tekstiruutuja, päivämäärävalitsimia ja avattavia luetteloita.


Lataa ilmainen tarjouspohja Word - tai Excel-tiedostona. Etkö ole vielä valmis käyttämään ohjelmaa? Ei se mitään, loimme sinulle myös valmiit mallit!


Voit ladata tarjouspohjan Word - tai Excel-tiedostona. Kirjoita tämän kuvan mukainen asiakirja alla olevien ohjeiden mukaisesti. Yleisimmät asiakirjamallit kootusti yhdestä palvelusta. Sivuston ylläpito ei vastaa tietojen oikeudellisuudesta. Aloita koulu-, työ- tai perheprojekti nopeasti ja säästä aikaa juuri sopivalla, ammattimaisesti suunnitellulla Word -, Excel- tai PowerPoint-mallilla.


Margins (suom. Reunukset) -välilehdeltä voidaan määritellä sivun reunojen ja tekstin väliin jäävän marginaalin leveyttä. Word -asiakirjassa marginaalit sijaitsevat sivun joka reunalla.


Microsoft Word , Corel WordPerfect. Samalla voidaan säätää sidontareunusta (engl. Gutter), joka tarkoittaa sivun ulkoreunaan jätettävää sidontavaraa.


Word -pohja koostuu kansisivusta ja jatkosivuista, joissa logosta näkyvät pelkät säteet. Fontteina käytetään otsikoissa Arialia ja leipätekstissä Times New Romania. Asiakirjapohja ovat saatavissa englannin ja suomenkielisinä eri värisillä logoilla.


Tiedostonimistä näkyy mallin kieli ja logon väri. Kun alkuperäinen Word -tiedosto on. Asiakirjan vakioasettelua käytetään työelämän asiakirjatyyppisissä teksteissä, kuten raporteissa ja pöytäkirjoissa. Opintoihin liittyvissä projektitöiden dokumentoinnissa sovelletaan Kajaanin ammattikorkeakoulun asetteluohjeita, ellei toisin ole sovittu.


Valtakirjat Avoin asianajovaltakirja Valtakirja kuolinpesän pankkiasioita varten Valtakirja asunto-osakkeen myymiseen Perintä Maksumuistutus Maksukehotus Haastehakemus riidaton laskusaatava Haastehakemus huoneenvuokrasaatava ja häätö. Tavallinen tapa hoitaa kaupankäyntiä myyjän ja ostajan välillä on kirjeenvaihto. LibreOffice Writer.


Kirjeenvaihtoa käydään usein myös kasvokkain käytävän kaupankäynnin tukena. Ansioluettelo eli CV. Se kertoo rekrytoijalle nopeasti kaiken oleellisen työnhakuun liittyvän tiedon. Annales-sarjan Word -templaattia käytetään silloin kun väitöskirja julkaistaan Annales Universitatis Turkuensis -sarjassa.


Marttaliiton asiakirjapohja alle sivun teksteille on tehty tähän standardiin. Templaateissa ovat valmiina mm. Asiakirjamalleissa on esitetty lomakkeiden käyttöesimerkkejä ja täyttöohjeita. Täyttöohjeet ovat vain esimerkkejä ja käyttäjän on aina hankekohtaisesti ratkaistava sopimusasiakirjojen sisältö. Lomakkeet kätevästi verkkokaupasta.


Käytämme sivustolla korkeatasoista SSL salausta, jolloin verkkomaksaminen ja henkilötiedot ovat suojattuna. Tarjouspyyntö sisältää kuvaukset tuotteista tai palveluista, joista hankkija haluaa toimittajan tekevän tarjouksen. Tarjouspyyntö voi sisältää tuotteiden ja palveluiden lisäksi muitakin ehtoja, esimerkiksi toimitusajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit