tiistai 23. kesäkuuta 2020

Viisumi alv

Kansainvälinen käsittely. Tälle kohteelle ei löydy suurlähetystön edustajaa Suomesta. Kaikki hakemukset käsitellään ulkomailla käyttäen Visumservice-toimistoa Tanskassa. Ohje on päivitettävänä. Matkatoimistopalvelujen myynteihin sovelletaan arvonlisäverotuksessa omaa erityisjärjestelmää.


Kun matkanjärjestäjä myy omissa nimissään palveluja ja tavaroita, jotka on ostettu muilta elinkeinonharjoittajilta välittömästi matkustajan hyväksi, kyse on matkatoimistopalvelun myynnistä. Tilaa ja maksa Kiinan viisumi tästä. Muista valilta myös viisumityyppi!


Mikäli valintaa ei ole tehty, haemme kertaviisumia. Poikkeuksellisesti Kiinan konsulaatin palvelumaksusta osa on alv. Viisumien hinnat sisältävät ALV :n. Verohallinnon ohjeen mukaan matkailija, jonka passissa on vihreä tarra eli viisumi , on oikeutettu verottomiin ostoksiin.


Viisumi alv

Henkilö, jonka passissa on punainen eli oleskeluluvan osoittava tarra, saa tehdä verottomia ostoksia oleskeluluvan päättymistä edeltävän viimeisen kahden viikon aikana. Hintoihin lisätään mahdolliset toimituskulut. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. Jos asiapaperit ovat menneet kutsukäsittelyyn, veloitamme viisumin hinnasta.


Konsulaattiin toimitettuja viisumiasiapapereita ei voida peruuttaa. Visumservice -yrityksen palvelumaksut veloitetaan hakemusta kohti, eivätkä niihin sisälly ALV (arvonlisävero), konsulaatin palvelumaksut tai muut palvelumaksut. Intiaan matkustettaessa on anottava viisumia.


Viisumi alv

Venäjän viisumin hakeminen onnistuu linkin kautta. Hakemuksen vastaanottaminen ei automaattisesti tarkoita, että viisumi myönnetään. Ilmainen sähköinen viisumi eli e- viisumi Pietariin, Viipuriin ja muualle Leningradin alueelle sekä Kaliningradiin Kuka voi hakea? Suomen kansalaiset sekä muun maan kansalaiset voivat hakea ilmaista sähköistä viisumia turistimatkaa, liikematkaa ja humanitaarista (kulttuuri, urheilu, tiede, taide ja tutkimus) matkaa varten.


Sähköinen viisumi lisäisi Venäjän-matkailua räjähdysmäisesti – viisumista tuskin tulee ilmainen, arvioivat matkatoimistot. Eu:n ulkopuolisilta kansalaisilta peritään lisäksi kansallisuuslisä. Hinnat sisältävät ALV. Pyydämme tarkistamaan tämän toimistostamme. Mikäli konsulaatilta tulee kielteinen päätös viisumihakemukseen tai mikäli asiakas itse peruu viisumikäsittelyn joutuu hän kuitenkin maksamaan 1 viisumin hinnasta.


Viisumi alv

Huomioi viisumia anoessasi, että passin on oltava voimassa vähintään kk viisumin päättymisen jälkeen. Hakemukseen tulee liittää tuore, viimeisen kuukauden aikana otettu värillinen passivalokuva hakijasta. Passikuva tulee olla suoraan edestä otettu, vaaleaa taustaa vasten.


Kasvojen koko kuvassa päälaelta leuan kärkeen tulee olla 2-cm. Kuvattavan kasvot tulee näkyä. Passi jää lähetystöön koko käsittelyn ajaksi.


Kertaviisumi eli turistiviisumi on voimassa 2-päivää ja oikeuttaa rajan ylitykseen kertaalleen molempiin suuntiin. Toimitusaika-arvio on 2-työpäivää Mahdollisen tullikäsittelyn vaatima aika ei sisälly toimitusaika-arvioon. Poikkeustapauksissa viisumi on mahdollista saada jopa 1-päivässä, kysy lisää myyntipalvelustamme! Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun.


Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi Otavamedia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit