torstai 4. kesäkuuta 2020

Verotoimisto aukioloajat

Verotoimistojen osoitteet ja aukioloajat löydät verotoimistohausta. Tarkista voitko hoitaa asiasi sähköisissä palveluissamme tai puhelinpalvelussamme. Asiakirjat voit jättää mihin tahansa Verohallinnon toimipisteeseen.


Kanta-Hämeen verotoimistoissa otettiin maanantaina käyttöön aiempaa lyhyemmät aukioloajat. Forssan ja Riihimäen toimipisteet ovat auki vain maanantaisin ja tiistaisin kello 9–15. Hämeenlinnan toimipisteessä voi asioida edelleen kaikkina arkipäivinä kello 9–16.


Osassa verotoimistoja aukioloajat muuttuvat helmikuun alusta alkaen. Syynä on lisääntynyt sähköinen asiointi. Viime vuoden aikana verotoimistossa asioivien ihmisten määrä laski prosenttia. Aukioloaikojen muutokset astuvat voimaan helmikuun alusta alkaen.


Muutoksia tulee yhteensä verotoimiston aukioloaikoihin. Alalta verotoimisto löytyi tulosta. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta.


Verohallinnon koko pääkaupunkiseudun asiakaspalvelu on keskitetty Kluuviin, Aleksanterinkatu 4. Kluuvin asiakaspalvelupisteessä hoidetaan sekä henkilöasiakkaiden että yritys- ja yhteisöasiakkaiden verotusasiat. Kluuvin itsepalvelualueella voit hoitaa veroasiasi verkossa Suurin osa veroasioista on helppo hoitaa verkossa. Ivalossa, Kittilässä, Kemijärvellä, Pellossa ja Sodankylässä verotoimisto on avoinna vain tiistaisin kello 9-12.


Verohallinto perustelee aukioloaikojen lyhentämistä sillä, että asiakasmäärät vähentyivät viime vuonna prosentilla. Yhä useammat suomalaiset hoitavat veroasiansa sähköisesti verohallinnon nettisivuilla. Jos Espooseen on saatu verotoimisto , se tarvitaan myös Vantaalle.


Siinä on vaan se että jos on itsellä sellainen asia minkä haluaa saada hoidettu just tietyllä viikolla ,niin pitääkin mennä Lappeen rantaan. Imatralla näköjään palveluja vähennetään tuossakin suhteessa. Katso aukioloajat työ- ja elinkeinokeskuksen sivuilta. Palvelemme Jämsässä vain ajanvarauksella.


Myyrmäen verotoimistosta ei jatkossa saa enää asiakaspalvelua. Verohallinto keskittää asiakaspalvelunsa kokonaan Kluuviin (Aleksanterinkatu Helsinki) 5. Muutos koskee myös kaikkia muita pääkaupunkiseudun asiakaspalvelupisteitä. Kaupungin virastotalolla oleva asiointipiste on kaupungin ylläpitämä julkisen hallinnon yhteinen asiakaspalvelupiste. Asiointipisteessä on kaupungin omien palvelujen lisäksi saatavilla myös verohallinnon, kelan ja TE-toimiston palveluja.


Hämeenkyrön kunnantalon aulassa on asiointipiste, josta saa Kansaneläkelaitoksen ja Työ- ja elinkeinotoimiston palveluita. Sieltä voit hakea esitteitä ja lomakkeita, ottaa kopioita hakemusten liitteeksi, ja sinne voit jättää Kelalle ja TE-palveluille osoitetun postin. Asiointi- ja palvelupisteet Kuopion kaupungin puhelinvaihde. Avoinna arkisin ma–pe klo 8–15.


Aukioloajat Ma–to klo 8–ja pe sekä arkipyhiä edeltävinä arkipäivinä klo 8–Katso mahdolliset poikkeukset aukioloajoissa Tiedot esitetään hCard -muodossa. Tervetuloa käyttämään Suomen laajinta aukioloaikoja listaavaa sivua. Näe Suomen kaupat, virastot, pankit ja muut yritykset kartalla ja löydä niiden aukioloajat sekä yhteystiedot kätevästi yhdestä paikasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit