torstai 17. syyskuuta 2020

Viipurin risteily lappeenrannasta 2019

Löydä oma suosikkisi miljoonien titteleiden joukosta. Viipurin satamamaksu Hinta perustuu 10. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Tarjoushinnat koskevat vain uusia varauksia ja paikkoja on rajoitetusti.


Kahden tai kolmen päivän vierailulla voit tutustua tarkemmin kaupungin tarjoamiin mahdollisuuksiin. Risteilyt Venäjän puolelle.

Lappeenrannasta ja Imatralta lähtevillä risteilyillä pääsee ihailemaan Saimaan ainutlaatuisia näkymiä, rentoutumaan hyvässä seurassa ja viettämään ikimuistoisia hetkiä. LAPPEENRANTA – SAVONLINNA – KUOPIO, pv. Lähtö - Lappeenrannasta klo 9. Seuraavana päivänä - jatko Kuopioon, jossa laiva on klo 19.


Etukäteen ei ehkä uskoisikaan, kuinka kiehtova laitos Saimaan kanava on. Ensimmäinen sulku lyö ällikällä, jos ei ole aiemmin kanavissa kulkenut. Laiva saapuu sulkuun.


Näillä matkoilla et tarvitse viisumia Venäjälle, kun kuljet laivalla molempiin suuntiin.

Hyödynnä VIIPURI-KORTTI! Jokaisella päivämatkalla saat yhden leiman. Arvomme tätä juttua blogiin kommentoineiden kesken 14. Kortteja ei voi yhdistää. Aikaa jää myös hetkinen omatoimiseen kierokseen.


Aamulla olet valmiina valloittamaan Pietarin. Shuttle-bussi kuljettaa sinut satamasta Iisakin kirkon aukiolle, mistä käsin voit vierailla. Vanhaa arkkitehtuuria on vielä paljon näkyvissä. Tarpeidenne mukaan suunniteltu tilausristeily palveluineen on elämys ystäville, henkilökunnalle tai liiketuttaville – juhlaristeily, joka muistetaan.


Pietarin risteily vie kaupunkiin, joka on väkiluvultaan Venäjän toiseksi ja Euroopan neljänneksi suurin. Pietari on rakennettu saarelle, joita yhdistää yli 3siltaa. Lukuisat kirkot, tunnetuimpana niistä Iisakinkirkko, ja palatsit kohoavat Nevajoen rannalta. Oli hauskasti kerrottu jokainen sulku erikseen, niin tunsi olevansa risteilyllä mukana. Lappeenrants itsessään on myös mukava kaupunki ja nyt odotellaan viime talvena kuvattua Sorjosen kautta katsottavaksi.


Savonlinnaan, jossa yöpyminen. Victoria hotellissa aivan kauppahallin lähellä. Siis kiva oli käydä ,kovia ovat kauppaamaan ja kannattaa varoa rahojen kanssa ettei saa väärää rahaa takaisin ,kivoja pikku ostoksia tein mm.


Leppoisa laivamatka Helsingistä Pietariin St.

Viisumivapaasti Pietariin. Päivä Pietarissa risteily. Kunnoltaan vaatimaton MS Princess Anastasia vie sinut Itänaapurimme Venäjän suurkaupunkiin, Pietariin. Kiitos kaikille mukana olleille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit