maanantai 21. syyskuuta 2020

Ytunnus hakulomake

Tee ostokset Y -tunnuksella ja saat ne suoraan yrityksen nimiin. Tervetuloa tekemään helppoja hankintoja yrityksellesi. Maksuton verkkokurssi yrittäjille. Tutustu ja rekisteröidy! Ilmoituksen tekeminen.


Y-tunnus välittyy Suomi. Osakeyhtiöt voivat tehdä perustamisilmoituksen joko sähköisesti tai paperilomakkeella. Lue lisää osakeyhtiön sähköisestä perustamisesta.


Arvonlisäverovelvollisten rekisteri on Verohallinnon rekisteri. Siihen on koottu tiedot yrityksistä, jotka ovat arvonlisäverovelvollisia. Kaikkien alv-velvollisten pitää ilmoittautua arvonlisäverovelvollisten rekisteriin. Erillistä kaupparekisteri- tai säätiörekisterinumeroa ei ole.


Yhdellä yrityksellä tai yhteisöllä ei voi olla kuin yksi y-tunnus. Miten y-tunnusta haetaan? Yritykset ja yhteisöt ilmoittavat perustamisesta Verohallintoon ja Patentti- ja rekisterihallituksen pitämään kaupparekisteriin perustamisilmoituslomakkeella.


Samalla lomakkeella voi ilmoittautua myös Verohallinnon rekistereihin kuten esimerkiksi ennakkoperintärekisteriin ja arvonlisäverovelvollisten rekisteriin. Ansiomerkkien hakemuslomake. Voit samalla lomakkeella hakea merkkiä usealle saajalle painamalla plusmerkkiä saajarivin oikeassa laidassa. Pelastuslaitoksen laskutusosoite. Kaikki pelastuslaitokselle osoitetut laskut on lähetettävä osoitteella.


Sähköpostiosoitteet ovat muotoaetunimi. Myyntipäällikkö Mikko Hertto, puh. Kysymme jäsennumeron soittaessasi. Edunvalvonta Maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 9. Tämä asuntokohtainen hakemus luovutetaan välittäjälle asuntoesittelyssä.


Kun lähettäminen on onnistunut, saat siitä vahvistuksen selaimen näytölle ja sähköpostiisi. Tietojen tallennus kestää hetken. Katso poikkeavat kuljetusaikataulut tästä.


Asiakaspalvelumme on uudistunut! Palvelukanavamme ovat avoinna arkisin klo 8-16. Energiaa hyvästä verkosta. Imatran Seudun Sähkönsiirto Oy vastaa sähkön siirrosta ja sähköverkon kunnossapidosta Imatran seudulla.


Riippumatta siitä, miltä sähkönmyyjältä sähkösi ostat, me pidämme huolen, että se siirtyy kotiisi turvallisesti ja luotettavasti. Nälänhätä uhkaa eteläisessä Afrikassa! Kuivuus on tehnyt maanviljelyn mahdottomaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit