perjantai 29. tammikuuta 2021

Yrittäjä 2019

Osta laitteet ja liittymät edulliseen DNA Hintaan omalla Y-tunnuksellasi. Tervetuloa tekemään helppoja hankintoja yrityksellesi. Maksuton verkkokurssi yrittäjille. Tutustu ja rekisteröidy! Sivustolta löydät tietoa, apua, vinkkejä ja verkostoja.


Työ- ja elinkeinoministeriö seuraa vuosittain Työolobarometrilla suomalaisen työelämän laatua ja kehittymistä. Vuoden nuori yrittäjä -palkitut. Konttiravintola Morton. Finaaliäänestys on päättynyt ja voittajaksi kruunautui Olli Ojamo. Kiitos kaikille äänestäjille!


Jos työedellytys ei täyty, voi sairauspäivärahaa saada vasta, kun työkyvyttömyys on jatkunut yhdenjaksoisesti päivää. Työttömyysturvaa yrittäjälle, kevytyrittäjälle, osakkaalle ja yrittäjän perheenjäsenelle. Turvaa sinäkin - liity SYT:n jäseneksi.


Suosittelemme tarkistamaan joulukuun aikana työtulosi ja pohtimaan sen nostamista yli työttömyysturvarajan. Muutos tulee tehdä 31. Lue Perustamisopas alkavalle yrittäjälle huolellisesti läpi ennen kuin ryhdyt.


On huomattava, että rajanvetoa ei välttämättä voida tehdä eri yhteyksissä samalla tavoin. Joissakin laeissa on rajanvedosta omia säännöksiä: vaikka työn tekijä olisi esimerkiksi yrittäjän eläkelain määritelmän mukaan yrittäjä , verotuksessa hänen työstään saamaa korvausta voidaan silti pitää palkkana. Vähennyskelpoiset kulut hyödyntämällä välttyy maksamasta liikaa veroja, muistuttaa HR-tilipalvelun toimitusjohtaja ja KLT-tutkinnon suorittanut kirjanpitäjä Harri Ruokokoski.


Yrittäjä 2019

Jos olet uusi yrittäjä , saat prosenttia alennusta YEL-maksustasi ensimmäisten neljän vuoden ajan. Voit vähentää YEL-maksut sataprosenttisesti joko omasta, puolisosi tai yrityksesi verotettavasta tulosta. Käytännössä YEL-verovähennys tarkoittaa, että maksat vähemmän veroa. Emilia Vuorisalmi on lääkäri, yrittäjä ja mediapersoona.


Emilia on tullut tutuksi monelle TV:stä ja hänen esikoiskirjansa Sekaisin LOVESta teki hänestä koko kansan Rakkaustohtorin. Emilialla on kyky pukea tiede helposti ymmärrettävään ja viihdyttävään muotoon. West Coast Seaservice hoitaa myös majakkasaaria. Työterveyshuollon kustannukset jakautuvat kahteen korvausluokkaan.


Yrittäjä 2019

Kela vahvistaa joka vuosi kummallekin korvausluokalle yrittäjäkohtaisen kustannusten laskennallisen enimmäismäärän, jotta se vastaa yleistä kustannuskehitystä. Sairauspäivärahan omavastuuaika. Saat sairauspäivärahaa vasta, kun työkyvyttömyytesi on kestänyt omavastuuajan. Yrittäjän työterveyshuollon korvausten määrä.


Verotettavista eläke- ja etuustuloista perittävä maksu on prosenttia. Kultasepänverstas Nissi. Hiustalo tarjoaa monipuolisia kampaamopalveluja muodikkaista värjäyksistä ja leikkauksista laadukkaisiin erikoishoitoihin.


Yrittäjä 2019

Laatu, ammattitaito ja palvelu ovat avainsanojamme. Klikkaa ja lue jutut Kauppalehden sivuilta! Vakuuttamisvelvollisuus alkaa vuoden iän täyttämistä seuraavan kalenteri-kuukauden alusta. Moni uusi yrittäjä joutuu aika ajoin pohtimaan oman kirjanpitäjänsä kanssa edustuskulujen vähennysoikeuteen liittyviä seikkoja.


Onkin erittäin tärkeää, että yrittäjänä tiedät, mitkä asiat lasketaan vähennysoikeuteen oikeuttaviksi neuvottelu- tai markkinointikuluiksi ja mitkä puolestaan ovat edustuskuluja, joista saa tuloverotuksessa vähentää puolet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit