tiistai 19. tammikuuta 2021

Yrittäjän vakuutukset hinta

Se tarjoaa taloudellista turvaa mm. Yksilöllistä varainhoitoa. Hanki kattava vakuutus ja turvaa koti vahinkojen varalta. Katso eri tarjoajat täältä.


Yrittäjän vakuutukset hinta

Työtapaturmavakuutuksen hinta perustuu palkkasummaan ja ammattiluokkaan. Yrittäjän vakuutukset Visa mer. Alla on esimerkkejä hinnoittelusta. Aloittavan yrityksen ja yrittäjän vakuutukset voivat muodostua ensiarvoisen tärkeiksi, jos asiat eivät sujukaan yhtä kauniisti kuin wanhan ajan suomifilmeissä.


Tässä oppaassa käsittelemme kaikki yleisimmät yritysvakuutukset sekä yrittäjän henkilökohtaiset vakuutukset – sekä pakolliset että vapaaehtoiset. Osa yrittäjän vakuutuksista on pakollisia. Jos palkkaat yritykseesi työntekijöitä, on vakuuttamisvelvollisuus laajempi. Yrityksen perustamisvaiheessa uudella yrittäjällä riittää tehtävälistallaan kosolti yliviivattavaa. Kenties yksi vähiten hohdokkaimmista – mutta silti tärkeimmistä asioista – on tarvittavien vakuutusten hankkiminen yritykselle ja yrittäjälle itselleen.


Merkittävä osa tapaturmista sattuu vapaa-ajalla. Suosittelemme, että vakuutat itsesi yrittäjän laajalla tapaturmavakuutuksella, joka korvaa työtapaturmien ja ammattitautien lisäksi myös vapaa-aikana sattuvia tapaturmia. Valitse tarvitsemasi turva, laske hinta ja osta vakuutus verkossa.


Starttipakettiin kuuluu Täysajan tapaturmavakuutus sekä yrityksen omaisuus-, keskeytys-, vastuu- ja oikeusturvavakuutukset. Selvitetään yhdessä, mitä vakuutuksia yrityksesi tarvitsee, niin et maksa turhasta. Vapaaehtoiset vakuutukset korvaavat joitakin sellaisia vahinkoja, joita lakisääteinen liikennevakuutus ei korvaa. Liikennevakuutus korvaa vakuutetun moottoriajoneuvon liikenteeseen käyttämisestä ulkopuolisille aiheutuneita esine- ja henkilövahinkoja siten kuin liikennevakuutus- ja vahingonkorvauslaissa säädetään. Sairauspäivärahaa maksetaan enintään 3arkipäivältä eli noin vuoden ajan.


YEL-vakuutus turvaa sinun ja perheesi elämän. Mitä vakuutuksia yrittäjä ja yritys tarvitsee? Olet varmasti kanssamme samaa mieltä siitä, että vakuutuksien ostaminen itselle tai uudelle yritykselle. Turha sitä on kieltää: suurin osa yrittäjistä on sitä mieltä, että vakuutukset ovat liian kalliita. Tässä kirjoituksessa avaamme riskien arviointiin ja hinnoitteluun liittyviä tekijöitä, ja kerromme kuinka voit itse vaikuttaa yrityksesi vakuutusten hintaan.


Lue juttu ja ota vinkit talteen! Tästä voit hoitaa YEL:n kertaheitolla kuntoon. Toiminimi yrittäjä voi ottaa muitakin vapaaehtoisia vakuutuksia, esim. Työnantajalla on velvollisuus ottaa tapaturmavakuutus työsuhteessa oleville työntekijöilleen työtapaturmien ja ammattitautien varalta. Jos työnantajan työntekijöilleen kalenterivuoden aikana maksama.


Se ei siis ole sama kuin yrittäjän nostama palkka, verotettava tulo tai yrityksen tuottama voitto. YEL-työtulo on arvio yrittäjän työpanoksen arvosta. Työtulon arviointiin vaikuttavat mm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit