tiistai 23. maaliskuuta 2021

Yrityksen verkostokartta

Vertaistuen lisäksi verkostoilla on merkitys yrityksen menestymisen kannalta. Yhden selkeän verkoston muodostavat ne yrittäjät ja toimijat, joiden kanssa työskentelet. Erilaiset verkostot voivat auttaa myös liiketoimintasi kehittämisessä ja laajentamisessa.


Mistä verkostoja löytää? Verkostoja on kaikkialla. Koskaan et voi tietää, missä tapaat ihmisen, joka tietää yrityksen , jossa tarvitaan juuri sinun osaamistasi! Mitä alla oleva video kertoo verkostoitumisesta? Olisiko aika soittaa tai laittaa viestiä, kysyä kuulumisia ja kertoa omistasi.


Miten verkostostrategian (ja verkostosuhteiden) toteutumista seurataan, minkälaisia mittareita sen arvioinnissa käytetään? Minkälaisen kokonaisuuden yrityksen kumppanuudet ja verkostot muodostavat (kumppanuus- ja verkostokartta )? Työelämätaidoissa verkostoituminen on vakiintunut itsestään selväksi, hyödyllisenä pidetyksi taidoksi. Ennen kuin laitat yrityksen pyörät pyörimään, on syytä istua alas ja laatia yrityksen liiketoimintasuunnitelma. Se on hyvä tapa varmistaa, että kaikki oleellinen on otettu huomioon ja keksiä lisää menestystekijöitä. Lisäksi tarvitset sitä rahoituksenhakuun.


Kirjoita keskiympyrään kuka sinä olet ja mikä on ammattisi 2. Kerää keskiympyrää koskettaviin laatikoihin verkostoosi kuuluvat ihmiset, jotka voisivat auttaa työllistymisessäsi 3. Päivän aloitus ja aiheet päivälle 9. Jyväskylän Viherkivi Oy, yrittäjä Jarkko Koivusilta 10. Yrityksessä toimiminen 8. Sidosryhmät ja verkostoituminen 11. Petteri Kaura-aho, Lähitapiola - riskinhallinta ja yrityksen vakuutukset 13. Alakohtainen iltapäivä sovituissa tiloissa.


Pienyrittäjä voi verkostoitua myös ison yrityksen kanssa. Isot yrityk-set voivat hyötyä pienten yritysten ketteryydestä. Vastaavasti pien-yrittäjänä voit löytää isojen yritysten kautta tärkeitä kontakteja, saa - da uusia asiakkaita, keksiä uusia toimintamalleja tai jakelukanavia tuotteillesi.


Suoramarkkinointi lopetetaan asiakkaan pyynnöstä. Henkilö voi milloin tahansa peruuttaa suostumuksensa ilmoittamalla siitä edellä mainitulle yhteyshenkilölle. Tarjoamalla yksinkertaisia, mutta näyttäviä sivuja huokeaan hintaan voidaan saada paljon pieniä yrityksiä, seuroja ja yhdistyksiä asiakkaiksi.


Toiminnan alussa markkinoidaan jonkin verran, mutta myöhemmin myös positiivinen WOM on yrityksen parasta markkinointia. Koulutus opetti tunnistamaan ja torjumaan stressiä sekä löytämään uusia voimavaroja työhyvinvointiin. Hyvinvointiin panostamisen tulokset näkyvät ajan myötä niin yrityksen tuloksessa, henkilöstössä kuin yrittäjän omassa toiminnassa.


Alussa on hyödyllistä keskittyä asiakasryhmiin, jotka todennäköisemmin ostavat tuotteen tai palvelun. Jos työkykysi heikentyy, puutu asiaan ajoissa ja hakeudu kuntoutukseen. Kuntoutus on ensisijainen vaihtoehto silloin, kun työkyvyn kanssa on ongelmia.


Työeläkelaitosten järjestämä kuntoutus on nimeltään ammatillinen kuntoutus eli työeläkekuntoutus. Fingrid on suomalaisten kantaverkkoyhtiö. Turvaamme asiakkaille ja yhteiskunnalle varman sähkön ja muovaamme tulevaisuuden puhdasta sekä markkinaehtoista sähköjärjestelmää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit