perjantai 26. maaliskuuta 2021

Zervant kokemuksia

Viimeinkin joku (TE) olette luoneet HELPON ja selkeän laskutusohjelman, jota osaa pienen yhdistyksen tumpelo sihteeri käyttää! Tätä olen odottanut vuotta! Haluaisitko, että tyytyväisten asiakkaidesi ääni ja kokemukset kuuluisivat myös täällä. Yrityksen toimitusjohtaja on Mattias Hansson. Tässä artikkelissa tutustumme näiden kolmen yrityksen palveluihin ja selvitämme, kenelle sopii kevytyrittäjyys ja kenen tarpeita palvelevat pienyrittäjän laskutuspalvelut.


Zervant kokemuksia

Zervant sopeutuu yrityksesi tarpeisiin. Blogissa käsitellään yrittämistä, onnistumista, yrittäjyyttä, markkinointia, menestymistä ja kaikkea mitä menestyvän yrittäjän elämään nyt yleensä liittyy :) Menestys tarkoittaa tässä yhteydessä: 1) saan tehdä sitä mistä nautin ja mitä tahdon tehdä 2) pääsen olemaan mukana kiinnostavissa hankkeissa ja yrityksissä 3) perhe ja lapset voivat hyvin 4) opin uutta ja. Ohjelmaa ei tarvitse siis ladata koneelle vaan se toimii täysin online pohjaisesti ja ainoa mitä tarvitset on nettiselain. Samanalaisia kokemuksia tuosta helpostilaskusta.


Laskutusohjelma toimii netissä Macilla, Windowsilla ja Linuxilla. Omilta laskuiltani katosivat ALV-tunnus ja vastaanottajan maa. Olen toki reklamoinut tästä, mutta laihoin tuloksin. Ei ole ilmainen mutta on myös tosiaan vastaavasti parempi kuin kokeilemani ilmaiset. Kuukauden ilmaisen kokeilun aikana voit kokeilla toimintoa ja työkalun sopivuutta yrityksellesi ilman sitoumuksia.


Lisäsimme alla olevan vertailun, jotta teidän ei tarvitsisi nähdä niin paljoa vaivaa sopivan ohjelman valinnassa. Suosittelemme kuitenkin testaamaan alkukarsinnan jälkeen muutamaa eri ohjelmaa, jotta voitte varmistua, että se on teille juuri sopiva. Ilmainen Excel-pohja: Yhdenkertainen kirjanpito on mahdollista tehdä myös itse. Tällä sivulla annamme sinulle ohjeet ja tarkkaan kirjanpitäjien kanssa suunnitellun ilmaisen excel-pohjan yhdenkertaisen kirjanpidon tekemiseen. Olet oikeassa paikassa.


Tilitoimistoille laatimaamme konseptiin kuuluvat kaikki ohjelmat, joita tarvitset asiakashallinnan kätevään hoitamiseen. Yritysjärjestelmämme on täysin verkkopohjainen, mikä merkitsee, että voit työskennellä miltä tahansa internetyhteydellä varustetulta laitteelta ja kaikki tietosi tallennetaan palvelimillemme. Lisäämme puuttuvan linkin tähän listaan.


Lista tarkastettu ja päivitetty viimeksi 20. Rajoittamattoman määrän laskuja saa eurolla kuukaudessa. Mezo on kuukausimaksuton laskutuspalvelu, jonka hinnoittelu perustuu laskusta perittävään kertamaksuun. Yksi paperilasku maksaa euroa.


Verkkolasku on saman hintainen. Vierailija: Kokemuksia kaipailen. Selviääkö tuon ohjelman avulla kirjanpidosta ja laskutuksesta, jos ei ole talouspuolen koulutusta saanut (lähinnä tuo kirjanpito mietityttää). Vai olisko parempi ulkoistaa koko talousosasto tilitoimistolle?


Zervant kokemuksia

Minäkin tein laskutuksia alaikäisenä vanhempieni yri. A-laskutus on maksullinen. Hieman aikaa pystyy kokeilemaan ilmaiseksi, mutta muuttuu sitten maksulliseksi. Enkä vielä tiedä, että mitenkä sieltä pääsee pois, kun tunnukset erehdyin tekemään, sitä odotellessa, että arki koittaa, niin soitan sinne, ja kysyn.


Helpoin tapa hoitaa yrityksesi laskutus. Aiemmat tekemäsi laskut löydät kätevästi laskuluettelosta ja voit käyttää niitä pohjina uusia laskuja luodessasi. Edullinen laskutusohjelma yrittäjälle ja pienyritykselle. Tee ja lähetä laskut nopeasti ja helposti.


Zervant kokemuksia

Rajattomasti laskuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit