perjantai 12. maaliskuuta 2021

Yrityksen osoitteenmuutos maistraatti

Sähköä kerrostaloihin kuukausihinnalla. Ensimmäinen kuukausi €. Tee sähkösopimus helposti tästä! Tee Fortum Vakaa -sopimus nyt. Saat 6kk perusmaksut veloituksetta!


Opiskelijan vakiohintainen sopimus. Yrityksen osoitteenmuutos Ilmoita meille yrityksesi osoitteen muuttumisesta heti, kun tiedät siitä. Tee muuttoilmoitus maistraatille ja Postille helpoimmin ja nopeimmin verkkopalvelussa.


Yhdellä ilmoituksella voit tehdä muuton itsellesi ja samalla kertaa muuttaville perheenjäsenillesi. Kun teet yrityksen ilmoituksen YTJ-palvelussa, voit valita, että jatkossa yrityksesi tekee ilmoitukset vain sähköisesti. Kun valitset vain sähköiset ilmoitukset, kaupparekisteri ja Verohallinto eivät ota vastaan yritykseltäsi paperilomakkeita (Y-lomake). Perusteluna tietojen luovutukselle on se että yrityksillä on aina ajantasainen osoitetieto käytettävissä asiakkaastaan mutta näitä tietoja käytetään myös markkinointiin ja uusasiakashankintaan. Osoitteenmuutos Jos vakituinen osoitteesi muuttuu, muuttoilmoituksen tekeminen Digi- ja väestötietovirastoon riittää.


Jos haluat veropostisi tilapäisesti toiseen osoitteeseen tai muutat ulkomaille tai ulkomailta, ilmoita uusi osoitteesi Verohallinnolle. Muista siksi seuraavat asiat: Ilmoita osoite Postiin, kun aloitat yritystoiminnan, perustat uuden toimipisteen tai yrityksesi vaihtaa nimeä. Ilmoita Postille, jos kotiosoitteesi on myös yrityksen postiosoite.


Sivun meta description. Sähköisesti ilmoitettavat muutokset. Yritysten ja yhteisöjen on ilmoitettava muutoksista PRH:n kaupparekisteriin tai säätiörekisteriin sekä Verohallinnon arvonlisäverovelvollisten rekisteriin, ennakkoperintärekisteriin ja työnantajarekisteriin.


Hakutuloksesta pääset katsomaan yrityksen tietoja klikkaamalla Y-tunnusta. Tutustu hakuohjeeseen. Virallinen osoitteenmuutos netissä. Voit hakea tietoa kaikista yrityksistä, joilla on Y-tunnus.


Ilmoitus tilapäisestä muutosta pitää tehdä myös, jos muutto on väliaikainen, mutta kestää yli kolme kuukautta. Länsi-Suomen maistraatti Vaasan yksikkö Wolffintie 3 Vaasa Puh. Avoinna maanantai–perjantai klo 9. Jonotus on maksullista. Ilmoita tilinumero Rahan siirtäminen on nopeampaa ja helpompaa, kun tiedämme tilinumerosi.


Saat esimerkiksi veronpalautuksen käyttöösi huomattavasti aikaisemmin, kun maksamme sen tilillesi maksuosoituksen sijaan. Hameen maistraatti Hameenlinnan yksikko - Hameenlinna - Virastot. Salainen osoite ei ole vain rikkaiden yksinoikeus - näin salaat tietosi.


Suomen raharikkaat ja julkkikset tapaavat pitää kotiosoitteensa ja yhteystietonsa salaisina. Digi- ja väestötietovirasto palvelee useissa eri kanavissa. Muutto yhteen - kela.


Olethan yhteydessä asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköisesti, jos asiasi hoitaminen ei vaadi käyntiä paikan päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit