keskiviikko 17. maaliskuuta 2021

Ytj fki

Voit hakea tietoa kaikista yrityksistä, joilla on Y-tunnus. Hakutuloksesta pääset katsomaan yrityksen tietoja klikkaamalla Y-tunnusta. Tutustu hakuohjeeseen. Suomalaisten yritysten perustiedot.


Y-tunnus, Y-lomakkeet, kaupparekisteri, säätiörekisteri, arvonlisäverovelvollisten rekisteri, ennakkoperintärekisteri. Lakot ja ansiopäiväraha. Lakkokierrokset ovat alkaneet ja kevään aikana niitä on odotettavissa lisää. Työtaistelutoimenpide, jolla on vaikutusta sinun työehtoihisi estää ansiopäivärahan maksamisen toimenpiteen ajalta.


Yrityshaku on valtakunnallinen tietopankki suomalaisista yrityksistä ja palveluista. Yrityshaku-palvelun tietokannasta löytyvät jokaisen suomalaisen yrityksen tiedot. Uutisia, päivän puheenaiheita ja muut Ylen parhaat verkkosisällöt. Aktia Mobiilipankissa voit esimerkiksi maksaa laskuja, tarkastella tilitietojasi ja tehdä rahastomerkintöjä kätevästi kännykälläsi.


Taksiyhtiö Kajonin talousvaikeudet pahenevat entisestään – Nyt kolme tytäryhtiötä hakeutui yrityssaneeraukseen Kajon Taksiliikenne Oy on yksi yrityssaneeraukseen hakeutuneista yrityksistä. JUURI NYTHurja Ciara-myrsky riepottelee Eurooppaa – useita urheilutapahtumia peruttu: ”Emme voi taata fanien turvallisuutta” JUURI NYTAntti Rinteen kommentti hämmensi tentissä – Kiertelee nyt, mitä tarkoitti Antti Rinteen kommentti hämmensi tentissä – kiertelee nyt, mitä tarkoitti. Oletko kirjautumassa tunnuslukukortilla? Siirry nyt käyttämään uutta turvallisempaa tunnistustapaa – tunnuslukusovellusta. Pankkitunnukset ovat aina mukanasi eivätkä tunnuslukusi lopu enää kesken.


Anna maatalouden veroilmoitus viimeistään 2. Voit tehdä veroilmoituksen OmaVerossa jo nyt. Muista myös ilmoittaa ja maksaa arvonlisävero viimeistään 2. Kiinnostavimmat uutis- ja ajankohtaissisällöt koti- ja ulkomailta. Uusimmat artikkelit, videot sekä säätiedot käytössäsi missä ja milloin vain, kaikilla päätelaitteilla. Traficom on palveleva liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteri- ja valvontaviranomainen.


Ajoitpa sitten omistus- tai työsuhdeautoa, seuraavan menopelisi valinta on tähänastisista ratkaisevin. Kolme vinkkiä kansainvälistymistä pohtivalle yritykselle. Kun vienti, tuonti tai toiminta Suomea isommilla markkinoilla alkaa kutkutella mielen perukoilla, anna idean kasvaa ja ruoki sitä.


Tahdo enemmän elämältäsi ja pankkisuhteeltasi. Meiltä saat asiantuntemusta ja toimivat ratkaisut raha-asioihisi ja tavoitteisiisi. Lotto, Keno, Pitkäveto, nettiarvat ja kolikkopelit. Käytämme palvelussamme evästeitä toiminnan ja turvallisuuden varmistamiseen, markkinoinnin toteuttamiseen ja palvelun kehittämiseen.


Aktiasta saat pankkipalvelut, vakuutukset ja varainhoidon. Olemme myös kokenut kiinteistönvälittäjä. If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuuttaja, jolla on yhteensä noin miljoonaa asiakasta ja Suomessakin miltei miljoona asiakasta. Seiska - Julkkisuutisten ykkönen!


Pornotähdet astelevat catwalkille New Yorkin muotiviikoilla! PETA lopettaa kuuluisan kampanjansa - lukuisat julkkikset poseerasivat alastomina turkisteollisuutta vastaan! Helsingissä vaikuttava näyttelijä ja tanssija, DJ-nimeltään Samee , halusi luoda vaihtoehdon klubiympäristössä tanssimiselle.


Kaikki vaihtoautot ja uudet autot. Nettiauto on Suomen suurin ja suosituin ajoneuvojen ilmoittelusivusto. Pelaa ilmaisia nettipelejä Suomen suosituimmalla pelisivustolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit