keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Esityslista vuosikokous

Vuosikokouksista puhutaankin myös sääntömääräisinä kokouksina. Hallitus valmistelee kokouksessa käsiteltävät asiat ja toimeenpanee siellä päätetyt asiat. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1. Kokouksen avaus, puheenjohtaja 1. Kahden pöytäkirjan tarkastajan valinta 1. Kolmen ääntenlaskijan valinta 2.

Esityslista eli asialista on kokouksessa käsiteltävien asioiden listaus. Asialistaan kirjataan ne asiat, jotka kokouksessa halutaan käsitellä sekä myös kokouksen rakenne, siis asioiden järjestys. Asialista on esitys: listaan voidaan tehdä tarvittaessa muutoksia kokouksen alussa.


Opintokeskus Sivis on valtakunnallinen aikuisoppilaitos, joka toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta. Perinteisesti esityslista alkaa kokouksen avaamisella ja loppuu kokouksen päättämiseen, joiden välille asettuvat muut varsinaiset toiminnot sekä kokuksessa käsiteltävät asiat. Laaja esityslista suureen kokoukseen. Sisältää myös pohjaesitykset.


PDF sisältää ohjeita.

Valmis malli kokouskutsuun. Se kokoontuu vuosittain Lähetysjuhlien yhteydessä. Ylimääräisen kokouksen esityslista (rtf, kB) Ylimääräisen kokouksen pöytäkirja (rtf, kB) Toimintaryhmän perustaminen ja toimintaryhmän ohje. Toimintaryhmä on kevytrakenteinen malli, joka mahdollistaa erilaisten asioiden harrastamisen samanhenkisessä seurassa yhden yhdistyksen sisällä.


Finlands Terrierorganisation rf 24. Käytämme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi. Taloyhtiön yhtiökokouksen esityslista. Jos yhdistys pitää kaksi sääntömääräistä kokousta vuodessa, niiden epäviralliset nimet ovat yleensä kevätkokous ja syyskokous.


Läsnäolijoiden toteaminen4. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen5. RHY:n kotisivut 18. OmaRiista-palvelu 15. ESITYSLISTA Ruoveden riistanhoitoyhdistyksen, 37 vuosikokous Aika 22.


SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ - FINSKA SPETSKLUBBEN RY VUOSIKOKOUS 19. TERVEHDYKSET – puheenvuorot max. Muutoin se heijastetaan piirtoheittimellä taululle, esitetään Power Point -esityksenä, jaetaan monisteena tai luetaan osanottajille ennen hyväksymistä. Me Itse ry:ssä on tärkeää vaikuttaa niin, että ihmisoikeudet toteutuvat kehitysvammaisten ihmisten elämässä ihan tavallisessa arjessa.


Jäsenet päättävät itse yhdistyksen tavoitteista ja toiminnasta.

Varsinais-Suomen piiri ry Aika: 17. Lähde messumatkalle Saksaan. Tulevan tammikuun messumatkalta ei kimalletta puutu, sillä toiveista teemme matkan Frankfurtin Joulumaailmaan. AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 17.


Esitetään, että kulukorvaukset pidetään ennallaan 8. Hiljaisuuden Ystävät ry:n vuosikokous kokoontuu vuosittain huhti-toukokuussa. Hallitukseen kuuluu viidestä kahdeksaan varsinaista jäsentä. Yhdistyksen jäsenet saavat kokouskutsun yhdistyksen lehden välityksellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit