keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Kirjavinkit 2018

Kirjavinkit vinkkaa ja suosittelee hyvää luettavaa. Uusien kirjojen vinkit on tehty pääsääntöisesti arvostelukappaleista, jotka vinkkaajat ovat itse valinneet. Emme hauku kirjoja, mutta se ei tarkoita, että olisimme kritiikittömiä – jos kirja on huono, se jätetään kokonaan arvioimatta, koska hyviäkin kirjoja on niin paljon, että huonoihin ei kannata aikaa ja vaivaa haaskata.


Kirjavinkit 2018

Pyysimme kolmea kirjailijaa esittelemään omat uutuusteoksensa. Tutustu ohjelmaan, seuraa mielenkiintoisia haastatteluja lavoilla ja poimi matkaasi kiinnostavimmat kirjavinkit. Pride muistuttaa edelleen yhdenvertaisuuden eteen tehtävästä työstä ja. Oon innostunut tänä vuonna, erityisesti kuluneena syksynä, kirjoista uudelleen. Marraskuun kirjavinkit (ja viimeinen kirjavinkkipostaus).


Ikääntyvän muistikirja. Pitkän uran aivo- ja terveystutkijana tehnyt neurologian dosentti Markku T. Katso kirjavinkit täältä. Takavuosien lastenkirjasuosikit Kirjastonhoitaja Eija Karppi on tehnyt lastenkirjastotyötä jo pitkään. Kolme kysymystä lukemisesta ”Kolme kysymystä lukemisesta” -sarjassa pohditaan, miksi lukeminen on kivaa, miksi se on tärkeää ja loppuun saamme vielä lukuvinkit.


Lukeminen kannattaa aina. Ilkka Auer – Sysilouhien sukua. Päätin valita tähän esiteltäväksi sellaisen kirjan, joka on. Siinä tehtävänä on kuunnella vuoden aikana itselle entuudestaan tuntematonta kappaletta tai kokonaisuutta. Lukuhaasteen tavoitteena on antaa sopivassa suhteessa uusia näkökulmia, innostaa ja yllättää lukija.


Helsingin Kirjamessuilla kuulet tuoreet kirjavinkit muun muassa kirjallisuusbloggaajilta. E kirja on vuosi vuodelta suositumpi, ja niitä on esillä usealla messuosastolla. Kun kätesi ovat sidotut, uppoudu äänikirjan maailmaan.


Kirjavinkit 2018

Nuori nainen on julkaissut kirjan, mutta se ei saa suurta huomiota vaan lyttäyskritiikin, joka tuntuu väheksyvän naisen kokemuksia. Kertoja seuraa myös perheellisten sisariensa hyvin erilaista elämää. Kirjailijoiden parhaat kirjavinkit lomalle. Kysyimme dekkarikirjailijoilta, mitä kirjoja he itse lukevat kesällä. Kesä on hyvää aikaa tarttua kirjaan.


Kokosimme yhteen viime vuosina julkaistuja suomalaisia kirjoja oman talouden hallinnasta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Kysyimme niiden kirjoittajilta, kenelle kirjat heidän mielestään erityisesti sopivat. Inspiroivia lukuhetkiä! Kirjat voi lainata ja kuunnella myös Pratsam Reader -sovelluksella maksutta. Lue lisää oppikirjoista ja tutustu uuden opetussuunnitelman mukaisiin kirjoihin.


Kirjavinkit 2018

Kun olet kirjautuneena Celianetiin, voit lainata uutuuksia suoraan uutuuskirjojen listalta. Silloin vielä Iittiin ja Valkealaan kuulunut Kuusankoski oli myös monessa suhteessa Suomen luokkajakaantunein paikkakunta. Tehtaitten herrasväki oli pienenä.


Löydä, osta ja lue parhaat kirjat. Yhdessä ystäviesi kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit