tiistai 20. kesäkuuta 2017

Turkin viisumi

Mikäli henkilön passissa ei ole tyhjää sivua viranomaisten merkintöjä varten, viranomaisilla on oikeus estää henkilön maahanpääsy. Katso alta mitä muut sanovat. Mikäli sinulle tulee kuitenkin kiire, koetamme saada lähetystön antamien mahdollisuuksien mukaan hoidettua viisumihaun pikakäsittelynä. Jos olet EU-valtion, Islannin, Liechtensteinin, Norjan tai Sveitsin kansalainen, rekisteröi oleskeluoikeutesi Maahanmuuttovirastossa.


Maan kattava hätänumero on 112. Matkalla tulee olla mukana matkan ajan voimassaoleva passi tai 1. Niitä ei juurikaan käytetty ennen kuin toisen maailmansodan jälkeen. Passi pitää olla voimassa vielä kolme kuukautta matkan jälkeen. Suomen kansalaisten viisumeista.


Kertaviisumi on yhtä matkaa varten annettu viisumi , joka voi olla enintään vrk mittainen kuuden (6) kuukauden aikana. Kaksikertaviisumi on kahteen Schengen-alueelle maahantuloon oikeuttava viisumi , joka voi olla voimassa Schengen-maiden alueella enintään vrk kuuden (6) kuukauden aikana. Apollomatkat vie sinut etelärannikon suosittuihin rantalomakohteisiin. Kaupunkiloma vailla vertaa sykkivässä Istanbulissa.


Lähde omatoimimatkalle Istanbuliin vaikka vain muutamaksi yöksi. Passeissa on tietosivun sisällä mikrosiru, jolle tallennetaan passin tiedot, henkilötiedot, kasvokuva ja sormenjäljet. Passissa on koneluettava rivi ja passi sisältää myös muita turvatekijöitä, jotka vaikeuttavat passin väärentämistä ja sirun tietojen väärinkäyttöä.


Lähtösi lentokoneesta seuraat suoraan tullin valvontapistettä. Siitä lähtien turisteille on tullut yksinkertaisempaa saada viisumi , jossa on ylimääräisiä etuja: se on hieman halvempaa, mukavampaa ja nopeampaa. Kuulen basaarien kiihkeän kuhinan, haistan iholleni pysähtyneen makean ja mausteisen tuoksun. Sormenpäät juoksevat kirjotuilla kankailla, kunnes yksi pysäyttää huomioni. Eurot käyvät monin paikoin myös maksuvälineenä.


Vaihtoraha annetaan usein paikallisessa valuutassa. Turkin liira (TRY). Ensinnäkin sinun täytyy täyttää online-hakemus, jossa biometrinen kuva. Viisumi on maahantulolupa lyhytaikaista ja tilapäistä, enintään päivää kestävää oleskelua varten.


Muuta oleskelua varten sinun on haettava oleskelulupaa. Hepatiitti A (HAV) Hepatiitti A, aiemmin tunnettu nimellä keltatauti, on viruksen aiheuttama tarttuva akuutti maksatulehdus. Rokote kuuluu kansallisessa rokotusohjelmassa vain riskiryhmille. Jos teet suurempia ostoksia tarkista, onko liikkeessä kylttiä Global Refund Tax-kylttiä tai tarraa, voit tiedustella asiaa myös henkilökunnalta. Jos on, niin pyydä asianmukainen taxfree kuitti, tarvitset yleensä mukaasi passin.


Klikkaa sivuillemme ja lue tuoreimmat artikkelit! Aiheesta on kertonut mm. EU-lähteiden mukaan aikataulu vaikuttaa turhan kunnianhimoiselta. Eurot voi myös vaihtaa paikan päällä liiroiksi.


Lentokentillä ei kannata vaihtaa valuuttaa huonon vaihtokurssin takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit