perjantai 23. kesäkuuta 2017

Kotietsintä kokemuksia

Onhan mullakin noita kokemuksia poliiseista aina ala-aste iästä asti. Tein ehkä virheen jo sillon kun aloin pottaa röökiä liian nuorena ja esitin hirveen kovaa. Jengiläisen asunnossa tehty kotietsintä osoitti, miksi hukatuista henkilökorteista kannattaa aina ilmoittaa poliisille. Etsin lähinnä asiavastauksia henkilöiltä, joilla on tietoa tai saman suuntaisia kokemuksia.


En siis hakenut viestilläni tuota, joka oikestaan kertoo vain sinusta tai värkin kokoluokasta kun pitää tulla pilkkua pökkimään. Jos se sinun mieltäsi lämmittää, niin kutsutaan sitä vaikka ihmisjahdiksi. Punaisen talon tarina – näin opettajista, sairaanhoitajista ja kotiäideistä valmennettiin Suomen kuuluisimpia seksityöläisiä. Jyhkeän tiilitalon ovi on maalattu ruskeaksi.


Itsestäni johtumattomista syistä asuuntooni tehtiin kotietsintä jonka yhteydessä komerostani löytyi muutama hampun kasvi. Kasvit tottakai takavarikoitiin ja ostamani kasvivalo. Nyt kysynkin onko tuota lamppua mahdollisuus saada takaisin. Kuulustelutilaisuuteni toimitin ostokuitin kyseisestä lampusta josta myös ilmeni että olen ostanut lampun noin puolisen vuotta sitten. Ammattitaitoiset ja aktiiviset kiinteistönvälittäjät löydät Turun Linnankadulta.


Tilaa meiltä ilmainen arviokäynti tai tule keskustelemaan kanssamme asuntoasioista. Millaista on kiinteistönvälittäjän työ? Välittäjän työ on ihmisten kohtaamista. Työ on merkityksellistä: välittäjä auttaa elämän suurimman investointipäätöksen toteuttamisessa. Työ on vastuullista, itsenäistä, ihmisten kanssa toimimista, jossa onnistumiset palkitsevat niin asiakasta kuin välittäjää.


Se ei ole osa-aikatyötä, vaan aikataulullisesti vaihtelevaa ja. Kerroimme edellisessä artikkelissa kuinka Avain Asumisoikeus Oy on ajanut ja ajamassa ihmisiä ulos kodeistaan lain- ja sopimusten vastaisesti. Kun seuraa viesteistä miten käsittämättömällä tavalla Maarit Toverin johtama Avain Asumisoikeus Oy kohtelee asukkaitaan ei voi kuin ihmetellä miten yrityksen johtoon on alun perin valittu henkilö jonka kokonaisvaltaiset kyvyt ymmärtää. Koska pakkokeinolain mukaan kotietsinnän tai henkilötarkastuksen edellytyksenä on epäily sellaisesta rikoksesta, josta säädetty ankarin rangaistus on vähintään kuusi kuukautta vankeutta, niin paljastinlaiterikkomusta epäiltäessä voidaan toimittaa kotietsintä todennäköisesti epäiltäessä ja henkilötarkastus erittäin. Ei omia kokemuksia ,. Eli nyt kokemuksia kehiin!


Kotietsintä kokemuksia

Tv-lupa tarkastaja on käynyt puolen vuoden aikana noin kertaa. En ole aukaissut ovea. Noin vuosi sitten avasin oven ja kerroin, että en asu täällä, tule huomenna, eipä kuitenkaan tullut. Mutta nyt se tarkastaja keksi. Sarjassa päästään seuraamaan niitä asiakaskohtaamisia, joita ei Poliisit-sarjassa nähdä.


Sarjassa kuvatut tapaukset pohjautuvat tositapahtumiin, mutta yksityiskohtia on muutettu asianomaisten suojelemiseksi. Tilanteet ovat tositapahtumien pohjalta näyteltyjä ja näyttelijät esittävät rikoksista epäiltyjä sekä asianomaisia. Joten löytyisikö arvon käyttäjäkunnalta jakaa kokemuksia siitä, kuinka nopeasti kotietsintä tulee sen jälkeen kun tulli on saanut haavinsa minulle osoitetun päihteitä sisältävän kirjekuoren? Pakkokeinolaissa sanotaan, että kotietsintä voidaan suorittaa välittömästi, mikäli rikoksen tutkinta ei kestä viivästymistä. Anneli Auer Eduskunnan apulaisoikeusasimies ehdollinen esitutkinta Euroopan ihmisoikeustuomioistuin Helsingin huumepoliisi Helsingin poliisi Helsingin poliisilaitos Helsinki hovioikeus huumeet huumepoliisi huumetynnyri juttu Jari Aarnio Jukka Haavisto Jussi Pajuoja keskusrikospoliisi Kiinniotto kko kotietsintä krp kuolema.


Poliisi jalkautuu Lahdessa etsimään huumevihjeitä - nuoret auttavat käräyttämään isoja rosvoja Poliisi ja sosiaalityöntekijät aikovat lähitulevaisuudessa lähestyä nuoria siellä, missä heitä liikkuu. Asiassa on käynyt selville, etteivät hakijoiden toimeksiantoihin liittyvät asiakirjat ole todisteina siinä rikosasiassa, jossa takavarikko on tehty. Kotietsintä asianajotoimiston tiloihin oli tehty tietyn velkakirjajäljennöksen löytämiseksi ja velkakirjan sisällön selvittämiseksi. Meinaatko että homma jää siihen?


Ohhoh eipäs sopinut avain,eikun seuraavalle keikalle Ei se lukko siinä ole kuin hidaste, jotain menee rikki kun sisälle mennään ja itse ollaan maksumiehiä kun menty lukkoja vaihtamaan. Koulut on suljettu, punakaartit vahtivat kaduilla. Iltaisin ulkonaliikkumiskielto tyhjentää kadut. Sitten jonkun ovikello soi. Ovia auotaan, laatikoita pengotaan.


No en tiedä siitä, mutta osaan ajatella asioita muistakin näkökulmista, kuin vain omastani. Kerro ihmeessä mistä näkökulmasta asian näkisin niin erilailla, että maksaisin parisataa € ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit