maanantai 26. kesäkuuta 2017

Oma lasku elisa

Elisan verkkokaupasta löydät laajan valikoiman laitteita ja liittymiä. Katso kuumimmat tarjoukset. OmaElisasta löydät Elisan ja Saunalahden palvelusi kätevästi yhdestä paikasta. Näet laskut, puheluerittelyt, sopimustiedot, omat edut ja paljon muuta! Keskeinen muutos on, että yksittäinen lisämaksullinen puhelu, tekstiviesti tai mobiilimaksu voi olla enintään euroa (verollinen hinta).


Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla. Syötä puhelinnumerosi ja sen jälkeen puhelimeesi tullut varmistuskoodi. Tältä sivulta löydät haetuimmat laskutukseen liittyvät ohjeemme ja vinkkimme. Asiantuntijaorganisaatio Deloitte tarjoaa asiantuntijoilleen Elisan Oma lasku -palvelulla edullisen väylän tarttua markkinoiden parhaimpiin puhelimiin.


Ajanmukaiset puhelinmallit ovat paitsi tärkeitä työkaluja myös brändikuvan rakentajia. Maksa lasku : Voit maksaa laskun tätä kautta heti valitsemalla verkkopankkisi, jonka jälkeen ohjaudut pankkisi kirjautumiseen ja maksun vahvistamiseen. Kun maksat laskusi tällä tavalla, suorituksesi näkyy meillä heti ilman pankkiviivettä. Minulle tuli elisan lasku , mutta otin liittymän käyttöön vasta tänään. Oma Elisa palvelusta sen verran, että miksi laskujen selaaminen tjsp kyseisen palvelun kautta on tosi hidasta.


Oma lasku elisa

Vähintään 2-minuuttia menee, että pääsee edes selaamaan laskuja. Onko muilla samanlaisia ongelm. OmaSaunalahdessa näet kaikki laskusi, liittymien puheluerittelyt ja PUK-koodit sekä voit maksaa laskusi, muuttaa liittymätyyppiäsi ja paljon muuta! Luo tunnukset henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla.


Voit tunnistautua niillä myös, jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi. Sinulla tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeus. Oma Säästöpankin verkkopankissa hoidat päivittäiset pankkiasiasi, seuraat taloutesi tilannetta, maksat laskut kotimaahan ja ulkomaille sekä hallinnoit saapuneita e-laskuja. Verkkopankissa näet myös lainojesi tai sijoitustesi tiedot ja voit tehdä niihin muutoksia. Voit maksaa myös kirjautumalla Oma Intrum -palveluun.


Oma lasku elisa

Voit myös tarkastella tulevia maksuja ja maksaa ne helposti yhdellä klikkauksella! Lähetä laskut asiointipalvelun Viestit-toiminnolla. Lasku on virheellinen.


Valitse aiheeksi Toimeentulotuki ja seuraavaksi Perustoimeentulotuen lasku. Jos haluat, että Kela maksaa laskut suoraan laskuttajalle, kirjoita viestiin Maksetaan laskuttajalle. Jos toimitat laskut jälkikäteen postitse, liitä mukaan Kelan lomake, jonka nimi on Kustannusten saate (TO3).


Oma lasku elisa

Oma Säästöpankki on palvellut asiakkaita Seinäjoen Keskustan uudessa konttorissa jo kuukauden ajan Keskustorin laidalla osoitteessa Keskustori 3. Pankkitalon avajaisia vietetään tulevana viikonloppuna, perjantaina 17. Sähköisen vakuutuspostin kaveriksi sopii mainiosti etevä e- lasku. Verkkopalvelun käyttö on turvallista, ja vain sinä näet henkilökohtaiset tietosi. Tietoliikenneyhteys on salattu.


Elisa Viihteessä tallenteet, viihde ja monipuolinen urheilutarjonta ovat fiksusti yhdessä. Kirjaudu Omille sivuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit