tiistai 6. kesäkuuta 2017

Kokouksen esityslista

Esityslista eli asialista on kokouksessa käsiteltävien asioiden listaus. Asialistaan kirjataan ne asiat, jotka kokouksessa halutaan käsitellä sekä myös kokouksen rakenne, siis asioiden järjestys. Kokouksen esityslista. Tämän helppokäyttöisen mallin avulla voit luoda kokoukselle yksinkertaisen esityslistan, josta selviää yrityksen nimi, kokousajankohdat, kokouksen puhujat ja lisätiedot. Perinteisesti esityslista alkaa kokouksen avaamisella ja loppuu kokouksen päättämiseen, joiden välille asettuvat muut varsinaiset toiminnot sekä kokuksessa käsiteltävät asiat.


Pidä kokouksen asiat järjestyksessä Officen maksuttomien esityslistamallien avulla.

Voit pitää tapahtuman raiteillaan ja aikataulussaan – olipa kyse yksinkertaisesta tiimipalaverista tai monimutkaisesta koko päivän tapahtumasta. Opintokeskus Sivis on valtakunnallinen aikuisoppilaitos, joka toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta. Joskus esityslista jaetaan osallistujille vasta kokouksen alussa.


Tämä saattaa kuitenkin vaikeuttaa kokouksen kulkua, koska osallistujat eivät ole voineet tutustua käsiteltäviin asioihin eivätkä harkita kannanottojaan niihin. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1. Kahden pöytäkirjan tarkastajan valinta 1. Kolmen ääntenlaskijan valinta 2. Hallituksen puheenjohtaja avaa kokouksen , jonka jälkeen valitaan kokousvirkailijat. Heti kun kokous puheenjohtaja saadaan valittua, tämä ottaa vetovastuun kokouksesta eli johtaa myös muiden kokousvirkailijoiden valintaa.

Kun pöytäkirja julkaistaan, poistuu esityslista näkyvistä. Kaikkia liitteitä ei julkaista. Pöytäkirjat ovan näkyvissä vuoden ajan niiden julkaisusta. Julkaisuun vaikuttaa mm. Eriävän mielipiteen jättäminen on ilmaistava asian päätöksen toteamisen yhteydessä ja siitä on tehtävä merkintä pöytäkirjaan.


Se jätetään kirjallisena ko. Laaja esityslista suureen kokoukseen. Sisältää myös pohjaesitykset. PDF sisältää ohjeita. Valmis malli kokouskutsuun.


Tällä palstalla pidän viisi viimeksi lukem aani kirjaa ja annan niille plussia mieltymykseni mukaan 1-5:een. Taiteellisesta vaikutelmasta minun kyvyilläni ei pysty plussia jakamaan. Valtuuston esityslista julkaistaan päivää ennen kokousta. Kunnanhallituksen esityslista julkaistaan päivää ennen kokousta ja pöytäkirja julkaistaan hyväksymisen jälkeen pääsääntöisesti kokouksen jälkeisenä perjantaina. Asunto-osakeyhtiölaki lähtee siitä, että hallitus kutsuu yhtiökokouksen koolle.


Hallituksen jäsenellä on oikeus kutsua yhtiökokous koolle, jos hänellä on syytä olettaa, ettei hallituksessa ole enää muita jäseniä. Todetaan kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Päätösesitys: Hallitus toteaa kokouksen laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kaupunginhallituksen siirryttyä sähköiseen kokouskäytäntöön kokouksen kokouskutsu ja esityslista tallennetaan kaupungin extranet palvelimelle viisi päivää ennen kokousta ja julkaistaan Pieksämäen kaupungin Internet-sivuilla. Verkko-opas on maksuton ja avoimesti kaikkien halukkaiden käytettävissä Kiinteistölehden Taloyhtio.


Yhtiökokousopas sisältää hyötytietoa taloyhtiöiden yhtiökokouksiin liittyvistä asioista kattavasti ja monipuolisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit