tiistai 20. kesäkuuta 2017

Posti saapumisilmoitus

Posti saapumisilmoitus

Lisää vastaanottajan sähköiset yhteystiedot pakettilähetyksiin. Kirjaudu OmaPostiin. Postipaketin paperinen saapumisilmoitus on maksullinen 1. Vastaanottajan yhteystiedot (nimi, osoite, matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite) kannattaakin aina pyytää mahdollisimman täydellisinä ja toimittaa Postille sähköisessä ennakkotiedossa eli EDI-sanomassa. Posti vastaa postiennakkosumman ohjaamisesta lähettäjän SEPA-alueella toimivan pankin tilille. Lähettäjä vastaa tilinumeron ja yksilöivien viitetietojen oikeellisuudesta.


Mikäli tili-, viite- tai ennakkosummatiedoissa on puutteita, Posti ei ole vastuussa tilityksen viivästymisestä eikä muista vahingoista. Vaikka olisikin, sillä ei ole väliä, koska virkailija ilmoittaa, että pakettia ei saa pelkällä henkilökortilla, vaan asiakkaalla pitää olla sen lisäksi saapumisilmoitus tai lähetystunnus. Ystävä yrittää selittää, että posti on varmasti kadottanut saapumisilmoituksen jouluruuhkissa, eikä hän ole koskaan saanut sitä. OmaPostiin pääset entiseen tapaan verkkosivulla olevan kirjautumisen kautta. Posti -tunnus muodostuu käyttäjätunnuksesta ja salasanasta.


Jos et ole hetkeen kirjautunut Netpostiin, niin sinua pyydetään päivittämään yhteystietosi kirjautumisen yhteydessä. Posti kertoo nettisivuillaan, että sen nimissä liikkuu tekstiviesti-ja sähköpostihuijauksia. Näissä viesteissä käyttäjä yritetään saada avaamaan linkkejä, jotka liittyvät tekaistuihin lähetyksiin, voitettuihin palkintoihin sekä maksamattomiin kuljetusmaksuihin.


Saapumisilmoitus kirjeenä Lähetyksen vastaanottajalle toimitetaan saapumisilmoitus paperisena. Unohda laskut, älä eräpäiviä. Kun siirrät laskusi OmaPostiin, sinulla on yksi huoli vähemmän.


OmaPosti- sovelluksen eräpäivämuistutus pitää huolen, että maksat laskusi ajoissa. Sähköinen saapumisilmoitus on kätevä ja nopein tapa saada saapumisilmoitus. Yhdenmukaistamme myös käteisellä maksettavien ulkomaan pakettien tuote-ehtoja.


Posti saapumisilmoitus

Parcel Connect -pakettien että posteista lähetettyjen EMS-pakettien maksimikorvaussumma vahingoissa on 5euroa. Yli 1Ärrällä on täyden palvelun Posti tai Postin noutopiste. Postimerkit saat kaikilta Ärriltä.


Postista saat henkilökohtaista palvelua kaikkeen lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Voit myös ostaa postimerkkejä, postitus- ja pakkaustarvikkeita. Ota yhteyttä Postin asiakastukeen. Posti palauttaa postilähetykset lähettäjälle, ellei niitä ole tullattu ja niistä maksettu maahantuontiveroja päivän kuluessa saapumisesta.


Posti saapumisilmoitus

Kuljetusyritys saattaa tehdä palautuksen nopeammin. Osoita mahdolliset kysymyksesi paketin saapumisilmoituksesta, varastoinnista ja kuljetuksesta aina kuljetusyritykselle. Jos lähetystä ei tullata ja veroja makseta määräajassa, Posti palauttaa lähetyksen lähettäjälle.


Voit tullata lähetyksen heti, kun - Postin lähetysseurantapalvelussa on teksti ”Lähetys odottaa tullaustasi. Hoida tullaus päivän sisällä saapumisesta. Posti siis alkanut säilyttämään muitakin kuin Smartpost paketteja vain 7. Kiinan tavarassa monesti tulee saapumisilmoitus ties milloin.


Posti saapumisilmoitus

Posti on lokakuun alusta lähtien lyhentänyt pakett. Jos saapumisilmoitus lähetetään paperisena, vastaanottaja saa sen pääsääntöisesti. Kysyin kerran postilta, saisiko saapumisilmoituksen tekstiviestinä ja kerrottiin, että posti ei sitä tee vaan firma.


Nyt en tiedä, mitä uskoa. Joutui kerran ulkomaanpaketti hukkaan enkä tiedä, oliko se jäänyt matkalle vai oliko lappu jaettu väärään laatikkoon. Suomen Itella- posti lähettää nykyisin paketin saapumisilmoituksen ainoastaan s-postina. Se pitäisi sitten tulostaa ja kipittää paperin kanssa postiin.


No entäs kun ei ole tulostinta eikä jaksa kantaa tietokonetta postiin? Eikä käytä s-postia puhelimella? Miten on mahdollista että R-kioskit ja Siwat osaavat lähettää kätevästi. Ja kun ei kilpailua sallita, voi vapaasti jakaa haistapaska-palvelua korkeilla hinnoilla ja nostella postimaksuja miten sattuu.


Käyttäkää aina Matkahuoltoa jos vaan voitte. Sillä kulkee tavarat halvemmalla. Ja varmemmin tulee perille.


Useampi kotkalainen henkilö on saanut viime viikolla huijausviestin Postin nimissä. Viestissä on kerrottu epäselvyyksissä paketin toimituksessa ja pyydetty maksamaan euro asian selvittämiseksi. Näin on todennäköisesti pyritty saamaan henkilön pankkikorttitiedot.


Ensiksi kiroan, kun saapumisilmoitus ei tullutkaan paperisena versiona, vaan tekstiviestinä. Ojennanko mä postissa kännykän tiskin yli ja sanon et olis paketti? Vai onko ystävällisempää kirjoittaa tuo koodi paperille?


Kun ei noista aina tiedä osaako ne sitä siitä kännykästä lukea. Etusivu Kortit ja kirjeet Paketit Palvelut verkossa Hinnat ja ohjeet Posti palvelee Verkkokauppa. In English På svenska.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit