keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Eurooppalainen sairaanhoitokortti lapsi

Ilmainen toimitus yli 1€ tilauksiin. Lääketieteellisesti välttämättömällä hoidolla tarkoitetaan hoitoa, joka ei voi odottaa sitä, että palaat kotiin. Ulkomailla tehtävien hoitotoimenpiteiden ja mahdollisesti tarvittavien lääkkeiden hinnat voivat nousta useisiin satoihin tai jopa tuhansiin euroihin, ylittäen moninkertaisesti kattavimmankin matkavakuutuksen hinnan. Vakuutus on aina järkevä valinta ulkomaille matkustettaessa, oli sitten suunnitteilla reppureissu Kiinaan tai kaupunkiloma Tallinnaan.


Muista vakuuttaa lapsi ja myös syntyvä lapsi erikseen. Syntyvälle lapselle otetusta Matkustajan hoitoturvasta kor-vaamme edellä kerrottuja kuluja, jos raskaudentila muuttuu äkillisesti matkan aikana ja raskaudentilan muutos vaatii väli-töntä hoitoa syntyvän lapsen vuoksi. Ammattiliiton jäsen, valitse Liittokasko. Parempaa saat hakea: pysäköintiturva, bonusturva, laaja sijaisautoetu.


Verkosta kaikkien ammattiliittojen jäsenille vähintään -2 ensimmäiseksi vuodeksi. Sitä varten tarvitset matkavakuutuksen. Ifin matkavakuutuksen avulla lapsi pääsee nopeasti luotettavalle lääkärille, ja korvaamme lääkärikulut ilman ylärajaa ja omavastuuta. Tarkoittaako tuo 6. Myöhemmin lapsi tarvitsee oman kortin.


Eläkkeensaajilla, jotka asuvat toisessa EU- tai Eta-maassa tai Sveitsissä ja joiden sairaanhoidon kustannuksista Suomi vastaa, on oma eläkeläisen eurooppalainen sairaanhoitokortti. Kortin kääntöpuoli on limenvihreä. Suomessa kortin myöntää Kela. Lapsen syntymästä ilmoittaminen väestötietojärjestelmään.


Tulevaisuudessa tavoitteena on yhdistää eurooppalainen sairaanhoitokortti Kela-korttiin. Eurooppalaisella sairaanhoitokortilla todistat oikeutesi lääketieteellisesti välttämättömään sairaanhoitoon myös muissa EU- ja Eta-maissa sekä Sveitsissä. Jos tarvitset esim.


Eurooppalainen sairaanhoitokortti lapsi

Lapselle huoltajien lupa lomamatkalle. Kun alaikäinen lapsi matkustaa ulkomaille ilman huoltajia, on suositeltavaa ottaa matkalle mukaan huoltajien lupa, jonka voi tarvittaessa esittää kohdemaan viranomaisille. Toisaalta Euroopassa matkustaessa eurooppalainen sairaanhoitokortti korvaa juuri näitä kuluja, vaikka ne rajautuisivatkin oman matkavakuutuksen ulkopuolelle. Muista kuitenkin, että kortti korvaa vain hoitokulut, ei esimerkiksi ambulanssilentoa kotiin tai puolison hotelliyöpymistä hoidon aikana.


Matkustettaessa kotimaan ulkopuolelle lapsi tarvitsee oman passin. Passi haetaan sen maan viranomaiselta, jonka kansalainen lapsi on. Lapsille kannattaa hakea eurooppalainen sairaanhoitokortti. Ulkomailla sairastuessa saa aina hoitoa, mutta matkavakuutuksissa on eroja sen suhteen, mitä ja minkälaista hoitoa ne taloudellisesti kattavat.


Eurooppalainen sairaanhoitokortti lapsi

Matkavakuutus turvaa sinut ja matkatavarasi matkalla sattuvien yllättävien tilanteiden varalta. Voit ottaa matkavakuutuksen tarpeittesi mukaan joko yhdelle matkalle tai jatkuvana vakuutuksena. Huoltaja voi taas tilata Kelan verkkoasiointipalvelussa eurooppalaisen sairaanhoitokortin alaikäiselle lapselleen. Avainsanat: milj lapsi tilata suomalainen kela huoltaja eurooppalainen.


Euroopassa matkustaessa on hyvä ottaa mukaan eurooppalainen sairaanhoitokortti , jonka avulla saat tarvittaessa helposti ensiapua ja hoitoa kroonisiin vaivoihin. Matkavakuutuksen tarjoama turva on huomattavasti laajempi ja pääsääntöisesti voimassa kaikkialla maailmassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit