perjantai 9. kesäkuuta 2017

Trafi asiointi verkossa

Palvelussa voit myös mm. Tutustu palveluumme. Henkilökohtainen asiointi vakuutusyhtiön tai rekisteröivän katsastustoimipaikan toimipisteessä. Omistajanvaihdosta varten tarvitset joko varmenteen tai rekisteröintitodistuksen ilmoitusosan (II osan). Asiointi on päättynyt ja yhteys palveluumme on katkaistu.


Suosittelemme välimuistin tyhjentämistä, etenkin jos asioit julkisessa käytössä olevalla yleisöpäätteellä. Verkkopalvelussa uudet päätökset löytyvät tammikuun puolen välin tienoilla. Poliisin tarjoamat sähköisen asioinnin palvelut on lueteltu tällä sivulla.


Voit esimerkiksi varata ajan poliisilaitoksilla asiointia varten, tehdä rikosilmoituksen tai antaa vastauksen kuljettajatiedusteluun, joka koskee automaattivalvontakameran kuvaamaa liikennerikkomusta. Sivulle on koottu Verohallinnon tarjoamat sähköiset palvelut. Käytössä on erilaisia tapoja hoitaa asioita sähköisesti.


Miksi verkossa asioiminen kannattaa? Kun haet tuet ja lähetät liitteet verkossa , hakemuksesi käsittely nopeutuu ja saat tuen nopeammin. Kelan verkkoasiointipalvelun käyttö ei katso aikaa eikä paikkaa. Asioit kanssamme juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.


Senioritkin osaavat hakea verkossa – kela. Uudessa palvelussa voit velallisena tai hakijana tarkastella ulosottoasioitasi ja tehdä erilaisia hakemuksia. Näet käytössäsi olevat palvelut siirryttyäsi palveluun.


Velallisena voit nyt myös maksaa ulosoton maksukehotuksen tai lyhentää kokonaisvelkaa, tulostaa kuitteja tai Velallisen ulosottoasiat -tulosteen. Omat ajoneuvotiedot ilmaiseksi ja rekisteröinti verkossa. Varmenne on voimassa vuorokautta.


Tulosta kauppakirja tai luovutuskirja ja lue autokaupassa tarvittavista papereista. Trafin Oma asiointi. Rekisteröintiotteen ilmoitusosaa eli II-osaa ei enää tarvita.


Lisäajalta peritään normaali viivästyskorko prosenttia. Pyydä maksuaikaa verkkopalvelussa vakuutuksen asiointi -osiossa. Voit muuttaa tulevien laskujen eräpäiväksi vapaasti kuukauden 1. Valitse uusi eräpäivä verkkopalvelussa vakuutuksen asiointi -osiossa.


Tilaus epäonnistui! Oho, järjestelmässä tapahtui näköjään virhe, emmekä saaneet lisättyä osoitettasi tilaajalistaan. Kokeile vaikka uudestaan, ja jos ei auta, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin voimme tarkistaa asian.


Helsingin sähköisen asioinnin sivuille asiointi. Sivuston ylälaidassa on linkki Kirjaudu asiointiin, josta aukeavat eri kirjautumisvaihtoehdot. Kirjauduttuasi palveluun voit esimerkiksi täyttää ja lähettää lomakkeita tai ilmoittautua kursseille. OmaVerossa voit hoitaa lähes kaikki veroasiat. Kirjaudu pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai Katso-tunnisteella.


Jos asioit toisen puolesta, tarvitset valtuuden. Hakemuksen voi useimmiten tehdä alusta loppuun verkossa , mikäli myöntöviranomainen on tunnistanut hakijan passia tai henkilökorttia varten enintään vuotta sitten, hakija on tunnistushetkellä ollut vähintään 12-vuotias ja nimi on edelleen sama kuin edellisessä passissa tai henkilökortissa. Kuljettajana kehittyminen.


Vinkkejä oman ajotaidon kehittämiseen ja ylläpitämiseen sekä tietoa ajamisesta ja terveydestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit