perjantai 2. kesäkuuta 2017

Työtodistus pohja täytettävä

Voit myös ladata väliaikaisen työtodistuksen pohjan. Etkö tiedä mikä väliaikainen työtodistus on? Lue tämä artikkeli niin asia selviää sinulle. Lataa väliaikainen työtodistus. Yleensä se sisältää työnantajan ja työntekijän nimen, työsuhteen alku- ja loppuajan, työsuhteen päättymisen syyn (esimerkiksi tuotannollis-taloudelliset syyt) ja työnantajan edustajan allekirjoituksen sekä mahdolliset leimat.


Työtodistuksessa ei oletuksena ole arviota työntekijän suorituksesta. Sen saa antaa vain työntekijän sitä nimenomaan pyytäessä. Silloinkin arvio on tehtävä lain määrämän kaavan mukaan. Työsuhteen päättyessä työntekijällä on oikeus saada pyynnöstään työnantajalta kirjallinen todistus työsuhteen kestosta ja työtehtävien. Suppeaan työtodistukseen on kirjattava aina työsuhteen kokonaiskesto ja työtehtävät.


Jos työtodistus häviää, sinä voit pyytää, että työnantaja kirjoittaa sinulle uuden työtodistuksen. Tietoa työtodistuksesta. Työtodistus pitää kuitenkin laatia vain, jos työntekijä sitä pyytää, ei muuten.


Hyvä työsopimuspohja sisältää työsopimuksen osapuolet, kestoaika, jos kyseessä on määräaikainen sopimus, määräaikaisuuden peruste, koeaika, työntekopaikka, työtehtävät, sovellettava työehtosopimus, palkka ja säännöllinen työaika. Työsopimuspohja on hyvä, kun luodaan uutta työsopimusta. Työnantajan täytyy antaa työtodistus , jos työn loppumisesta on alle vuotta. Laadukas työsopimus pienentää työnantajan riskejä. Suullinen sopimus on helposti altis jälkikäteisille erimielisyyksille, ja monesti työnantaja on tällöin heikommassa asemassa.


Aloittaessasi työnhaun on tärkeää, että käyttämäsi materiaalit, CV, hakemus ja portfolio, ovat kunnossa. Ne toimivat käyntikorttinasi työnantajalle, ja kertovat työkokemuksesi, aikaansaannostesi, osaamisesi ja taitojesi lisäksi, millainen olet ihmisenä ja työntekijänä. Liity vahvaan liittoon.


Tutustu työnvälitykseen. Suomen kattavin tietopaketti työsopimuksen tekemisestä. Määräaikainen työsopimus vai toistaiseksi voimassa oleva? Lue tästä, lataa työsopimus ja ala hommiin! Kun aika on toteuttaa unelma uudesta kodista.


Oikotiellä ostat, myyt tai vuokraat asunnon helposti. Täältä löydät myös työpaikan, auton, vaikkapa uuden tv:n, toimitilan ja juridisesti pätevät sopimukset tuhansiin eri tilanteisiin. Oikotie on luotettava kumppanisi mukana elämän suurissa v. Työn hakeminen on hyvä tehdä kirjallisen työhakemuksen kanssa. Lomakkeita ja malleja on useita.


Harjoittele demossa hakemista kevään hakujen koulutuksiin. Uusi ministeriön kansliapäällikön, valtiosihteerin kansliapäällikkönä, alivaltiosihteerin tai osastopäällikön virka tai sellaista vastaava virka samoin kuin suoraan ministeriön alaisen viraston päällikön virka on kuitenkin täytettävä julkista ilmoittautumismenettelyä käyttäen, jollei lailla erikseen toisin säädetä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit