perjantai 9. marraskuuta 2018

Myydään kirpputori

Valoraudat, astinlaudat, lavakaaret, helmaputket. Tarjoamme erinomaiselta paikalta Helsingin Hietalahdessa sijaitsevan n. Jätä ilmoitus ilmaiseksi ja Aloita myymään Elektroniikka, Polkupyörät, Harrastusvälineet, Aikuisten ja Lasten Vaatteet, Huonekalut, Käsityöt ja monet muut. Yrityspörssi on Suomen laajin kauppapaikka yrityksen ostajalle ja myyjälle.


Tee yrityskaupat helpommin verkkopalvelumme kautta.

Satoja myytäviä yrityksiä, löydä oma unelmasi. Myydään Audio Physic Virgo -kolmitie lattiakaiuttimet. Kaiuttimet ovat täysin toimivat. Koteloissa ja kankaissa on jonkin verran lapsiperheessä tullutta kulumaa. Walkkistorilta löydät hyväkuntoiset ja laadukkaat huonekalut, valoisan ja siistin kirpputorin, kahvion sekä paljon muuta toimintaa.


Tervetuloa tutustumaan Walkkistorille! Näillä nettisivuillamme esittelemme osan valikoimassamme olevista huonekaluista.

Valikoima muuttuu koko ajan, kannattaa tulla Valkeakosken linja-autoaseman toiseen päähän tutustumaan juuri tämän päivän tarjontaan. Ilmoita ilmaiseksi - myydään , ostetaan, vuokrataan! Onko sinulla ylimääräistä tavaraa, jota haluat myydä? Etsikö jotain erityistä ostettavaa, jota et ole kuitenkaan vielä löytänyt?


Haluatko vuokrata tai antaa vuokralle jotain? Jätä oma ilmoitus nyt samantien - voit tehdä kauppoja jo tänään. Vertaa netin halvimmat hotelliyöt: Hotellivertailut. Ampuu 5mm teräs kuulia ja toimii 12g Ckapseleilla. Käytetyt tavarat, autot, asunnot ja lemmikit vaihtavat meillä omistajaa.


Torissa käy satoja tuhansia suomalaisia viikottain ja kauppoja tehdään kymmeniä tuhansia viikottain. Myytävänä kirpputorin liiketoiminta. Kyseessä ei ihan tavallinen kirpputori. Laadukkaita yhteistyökumppaneita, siisti ja raikas tunnelma, hyvä maineinen, kaikki valmiina, myyntiprosessi kehitetty nykyvaatimusten mukaiseksi, tietotekniikan mahdollisuudet hyödyntäen (myyntiraportit yritykselle ja asiakkaille), hälyportit, kameravalvonta ym. Myydään nyt edullisesti elämäntilanteen muuttuessa, iso ja valoisa kirpputorin liiketoiminta 8neliön liiketilassa.


Iso avoin tila ja kolme erikokoista huonetta, siivoushuone, WC ja pieni keittiö. Hieno korkea katto ja kattoikkunoita.

Kirppiksellä on 2myyntipaikkaa ja lastenhoitohuone sekä lastenleikkinurkkaus. Keräyslaatikoihin tuotu vaatetavara ja kengät lajitellaan Kierrätysmyymälässä. Hyväkuntoiset ja ehjät myydään tai annetaan lahjoituksena eteenpäin. Osa vaatteista menee uusiokäyttöön mm.


Arvioidessa tekstiilien sopivuutta kierrätykseen voisi ajatella, että pitäisitkö itse vaatetta. Hän kävi ostamassa omansa pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit