torstai 26. syyskuuta 2019

Saunamaksu taloyhtiössä

Käyttömaksut, kuten saunamaksu. Vastikkeiden lisäksi yhtiö voi periä osakkailta ja asukkailta myös käyttökorvauksia, esimerkiksi saunamaksuja. Eri taloyhtiöissä päätetään eri tavoin käyttömaksujen suuruudesta.


Monessa taloyhtiössä hallitus vie käyttömaksut yhtiökokouksen pöytään, vaikka hallituksella olisi oikeus päättää niistä yksinkin. Vastikeperustetta voidaan muuttaa pysyvästi vain yhtiöjärjestystä muut-tamalla ja osakkaan maksuvelvollisuuden pienentäminen edellyttää tällöin muiden osakkaiden suostumusta. Vierailija: Eli me olemme muuttamassa pienkerrostaloon (huoneistoa) jossa ei ole varsinaisia varatavia saunavuoroja, vaan jokainen saa lämmittää saunan ma-su 6-ihan miten itse haluaa ja vaikka joka päivä.


Tiedä, kuka korjaa ja mitä taloyhtiössä – et ylläty vahingon sattuessa. Kumpi korjaa kosteusvaurion, taloyhtiö vai osakkeenomistaja? Tuntemalla taloyhtiön kunnossapitovastuun osakkeenomistaja tietää, mitä hän saa tehdä itse ja kenen on käärittävä hihat, kun vaikkapa kylpyhuoneesta paljastuu kosteusvaurio. Tämäkin vaihtele paikkakumnnittain. Toki jos talossa on pyykkitupa, vaika maksulinen olettavat että sitä käytetään, mutta jos koko taloyhtiössä ei konetta ole sen pitäisi saada, varsinkin jos on lapsiperhe.


Nämäkin maksut kuuluvat osakkaan maksettaviksi, mikäli hän palveluja käyttää. Velvollisuus huoneiston kunnossapitoon. Osakas on velvollinen pitämään kunnossa huoneistonsa sisäosat ja hoitamaan huoneistoa huolellisesti. Metro ja Kontulan ostoskeskus on kävelymatkan päässä. Taloyhtiössä on kaunis avara pihapiiri oleskeluun ja mainio leikkipaikka lapsille.


Huomaa vesi sisältyy vastikkeeseen. Olisiko tämä uusi koti perheellesi? Jos yleisnäytöt eivät sovi, järjestetään joustavasti yksityisnäyttö teidän aikataulujenne mukaan. Tervetuloa tutustumaan. Huoneiston siistikuntoiset pinnat on päivitetty, keittiö ja kylpyhuone remontoitu.


Iso koko huoneiston levyinen parveke puistomaisin näkymin. Kaukolämmöllä lämpiävässä taloyhtiössä on uusittu mm. Rauhallinen sijainti, hyvät ulkoilureitit, soita ja varaa esittelyaikasi! Tässä on loistava sijainti palveluiden, hyvien kulkuyhteyksien ja ulkoilumaastojen läheisyydessä. Asunnossa on parveke länteen.


Tilavaan kylpyhuoneeseen mahtuu amme ja pyykinpesukone. Asunto myydään ensimmäistä kertaa ikinä. Hyväkuntoinen omistusasunto Palvelukoti Sofiasta. Palvelukoti on tarkoitettu itsenäisesti pärjääville ikäihmisille ja sen ajatuksena on tarjota turvallista sekä yhteisöllistä asumista Laajasalon merellisessä ympäristössä.


Tältä sivulta löydät kaikki kohteemme Tampereen ja Pirkanmaan alueelta. Tutustu, ihastu ja pyydä esittelyä. Lainaosuus tarkennetaan kaupantekoon, velaton hinta pysyy samana. Hissitalon korkeuksissa tämä tyylikäs kulmakoti. Hillityin sävyin hienoksi remontoitu.


Selkeä pohjaratkaisu, valtavasti valoa korkeuksissa. Ilmalämpöpumppukin asennettu iloksesi. Yhtiössä autohallipaikkoja ja. Keskustassa huippu sijainnilla, valoisa ja juuri remontoitu kolmio!


Ylin kerros, josta kauniit jokinäkymät. Ajattomat pinnat, jotka ovat jokaisen mieleen. Toimiva pohjaratkaisu, jossa kaikki neliöt tulevat hyvin käyttöön!


Lasitetun parvekkeen lattiassa thermo-matto, jossa voi säällä kuin säällä nauttia kahvikupposen jos toisenkin. Pesukoneen hankintamenoksi voidaan huomioida enintään 21euroa (Rovaniemen kaupungin kilpailuttaman hankintasopimuksen mukaisesti), mikäli asiakas hankkii kodinkoneen muualta, niin huomioidaan menoksi hankintasopimuksen mukainen hinta. Tuo on kopioitu nyt ihan sieltä Rovaniemen ohjeesta.


Kouvolan Palvelukotiyhdistyksellä on Torikatu 4:ssä yhteensä huoneistoa, jotka sijoittuvat toisesta neljänteen kerrokseen. Uusien puiden ja pensaiden istutukset. Parkkipaikkojen pohjien kunnostaminen. Puuston hoitoleikkaukset.


Taloyhtiö on savuton: tupakointi on kielletty niin asunnoissa, parvekkeilla kuin koko taloyhtiön alueellakin. Lemmikit ovat sallittuja. Vuokraan sisältyy 10M DNA -laajakaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit