maanantai 10. heinäkuuta 2017

Automatic sral fi

Supported modes via automatic selection: - Analog FM, CTCSS 103. Hz (svxlink) - DMR Tier ColorCode(mmdvm) - D-STAR (mmdvm, testing) - Echolink as OH1DMRA-R (svxlink) - Aprs FM I-Gate rx-only (direwolf) - Aprs DV D-Star (mmdvm) For more information go to site URL. Toistinasemien tiedot löytyvät automatic. Tietopalvelu on tarkoitettu toistinasemien käyttäjille ja ylläpitäjille.


Palvelu on kolmikielinen.

Kielet ovat suomi, ruotsi ja englanti. Radioamatööritutkinnon K-moduulin opiskeluun. Saatavana sekä suomeksi että ruotsiksi. Tiimissä hamssiksi. Tältä sivulta löytyy Suomen radioamatöörien majakoita.


Eestin radioamatöörimajakat ja -toistimet. FM-toistimet on kytketty Echolinkiin kutsulla OH3TAM-R. Echolink-yhteys on rakennettu lähinnä toistinaseman testausta varten, joten sen käyttöä on rajoitettu.

Suomalaiset APRS-digipiitterit ( automatic.sral.fi ) APRS-symbolit (WA8LMF) Linkki APRS:n ”isän” Bob Bruningan sivuille. Using IP address 31. Website Speed and Performance Optimization. Lähettimen sieluna on N3ZI DDS-kitti, joka on lukittu vanhan Nokian 21-sarjan GSM-tukiaseman 1MHz kideuuniin. RCon antanut kertoja-asteensa jolla taajuus nostetaan MHz:lle ja syötetään BB58:n alkuperäiselle ohjaimelle ja pääteasteelle.


Alue kaikelle mahdolliselle keskustelulle, muista kuitenkin palstan säännöt ja hyvät tavat. Juankosken kaupunkia koskeva kuntanumero muodostunee kuitenkin Kuopion kaupungin numeroksi 71 koska ei ilmoitettu ja uutisoitu, että yhdistyminen olisi yhteisyhdistyminen, vaan on ilmeistä, että Juankosken kaupunki vain liittyy oikeushenkilönä olevaan olevaan. Kävin eilen keskiviikkona asentamassa Tanen, OH4SK, kanssa uuden toistinlaitteiston Tupalaan Tuomaalanmäelle.


Julkaistu kategoriassa Uutiset. Automatic Packet Reporting System. Ala-Keiteleen Radiokerho OH6AK toiminnasta tätä päivää ja hieman menneisyyttä mutta katse on tulevaan. HAMtower is a reference app (for Sailfish OS) to demonstrate usage of automatic.


DMR tulee sanoista Digital Mobile Radio ja kyseessä on aikajakoinen (TDMA) digitaalilähete 4FSK-modulaatiolla. Hienointa tässä tekniikassa on se, että yksi toistin mahdollistaa kaksi täysin erillistä kanavaa puheliikenteeseen tai datansiirtoon samanaikaisesti. Lisää tietoa tästä tekniikasta löytää mm.


Details of DMR repeaters in Finland are available at automatic. Supporting and welcoming all repeaters and hotspots honoring local regulations.

Mainly intended for Finnish and Estonian stations to connect. Ainakin tuolla nopeasti koordinaattien mukaan kantaisi just omalle paikkakunnalle ja useampi kymmenen km välimatkaa. Kerhotapaamiset Kerhotapaamiset ovat joka kuukauden ensimmäinen torstai kello alkaen. Pulinajakso Rinkulataajuus Kokkolassa ja lähialueella on 145. APRS on radioamatöörien paikkatiedon, viestien, säätietojen ja muun telemetrian välittämiseen käyttämä verkko.


Tämä sivusto käyttää evästeitä analytiikkaan sekä mukautetun sisällön ja mainosten näyttämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tällaisen käytön. Personal home page of Lasse Latva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit