torstai 20. heinäkuuta 2017

Rautatielogistiikka

Rautatielogistiikka. Kuljetamme massatavaraa rautateitse Suomessa ja Venäjän-liikenteessä. Palvelumme painottuvat vientiteollisuuden tuote- ja raaka-ainekuljetuksiin.


Vaunuryhmä on tyypillisesti noin 3- 6tonnin lähetys. Hakutermillä rautatielogistiikka löytyi tulosta. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Vahvuusalalla kehitetään uusia palveluja ja prosesseja logistiikan ja liikenteen aloilla. Osaamisemme on vahvaa satamalogistiikan, rautatielogistiikan, liikennejärjestelmien sekä toimitusketjujen, logistiikan ympäristövaikutusten ja turvallisuuden sektoreilla.


Kaikki toiminnan tehokkuudesta kertovat tunnusluvut ovat pysyneet alkuvuodesta erittäin hyvällä tasolla. RAUTATIELOGISTIIKKA. VR Transpointin rautatielogistiikan alkuvuosi on ollut hyvin kaksijakoinen.


Rautatielogistiikka

PALVELUT VENÄJÄLLÄ. Kuuno Lukka Tullauspalvelut p. LUT Kouvola profiloituu erityisesti tuotantotalouden osaajana kärkialoihin: rautatielogistiikka ja teknologia- ja liiketoimintainnovaatiot. LUT Kouvolan tehtävänä on edistää rautatielogistiikkaan liittyvää tutkimusta, kehittämistoimintaa ja yritysyhteistyötä sekä yritysten liiketoimintoja ja julkisen sektorin tuottavuutta kehittävää avointa innovaatiotoimintaa. VR Cargo oli ennen yhtymän rahtiliikenteestä vastaava ja rahtia kuljettava yritys.


Seulomme systemaattisesti TKI-toiminnan tuloksena syntyvät yritysaihiot. Kansainväliselle huipulle tähtääviä keskittymiä ovat: puukuitututkimus, dataperusteiset hyvinvointipalvelut, digitaalinen- ja luova liiketoiminta, satama- ja rautatielogistiikka. Vahvistamme avoimen tieteen ja tutkimuksen toimintakulttuuria. Tämä työpaikka, Tutkimuspäällikkö, rautatielogistiikka , on ilmoitettu TE-palvelut-palvelussa 02. Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy.


Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12. Työpaikka sijaitsee kunnassa Kouvola. RRT-terminaalihanke on lähitulevaisuuden suurin yksittäinen hanke, mihin kaupunki pystyy vaikuttamaan omilla toimillaan.


Kuten edellä myös kirjoitin, on Kouvolan kasvava rautatielogistiikka mitä suurimassa määrin myös aluepolitiikkaa, jossa aidon yhteistyön tekeminen Kouvolan ja Kotka-Haminan kesken on mahdollista. Aasinsiltana asiaan oli kartingharrastaja Janne Sutela Mäntsälästä päässyt kertomaan oman näkemyksensä Kouvolan rautatielogistiikka -alan kehitysnäkemyksistä. Sekavaan juttuun oli sekoitettu Kouvolan kartingrata, rautatielogistiikka Kouvolassa, Nurminen Logistics, Vuosaaren satama, kansainvälisiä logistiikka-alan toimijoita, Kinno yms. Strategian toteuttamista tukevat kilpailuedut. Palveluiden korkea laatu, luotettavuus ja joustavuus.


Ympäristö ja vastuullisuus. Kouvolan RRT-hankkeen taustaa - rautatielogistiikka Kouvolan vahvuus. Timo Pöntinen Asiantuntija, liikenne ja infra Kouvola Innovation Oy Kouvola Suomen rautatiekaupunki Kouvola.


Tehokas standardeihin perustuva informaationhallinta luo perustan toimijaverkoston yhteistyölle. Puun toimitusketju on kokonaisuus, joka alkaa puun ostosta ja päättyy sen vastaanottamiseen käyttöpaikalla. AJANTASAISILLA METSIKKÖ- JA OLOSUHDETIEDOILLA PUUNHANKINTAA SAADAAN OHJATTUA PAREMMIN Ajantasaiset tiedot metsävaroista, metsien toimenpidetarpeista ja toimintaolosuhteista ovat perusta tehokkaalle puuhuollolle. Odotamme, että sinulla on tehtävää tukevaa työkokemusta, sekä soveltuva koulutustausta (esim. operaatiotutkimus, teollisuustalous, logistiikka, rautatielogistiikka ).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit