maanantai 17. heinäkuuta 2017

Patentti ja rekisterihallitus ytunnus

Tervetuloa tekemään helppoja hankintoja yrityksellesi. Maksuton verkkokurssi yrittäjille. Tutustu ja rekisteröidy! Patentti - ja rekisterihallitus.


Se on valtion virastot ja laitokset, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonala.

Sisältää yritystä koskevat, viralliset kaupparekisteriin merkityt tiedot. Anna yrityksen uudet osoite- ja yhteystiedot. Voimassa olevat osoite- ja yhteystiedot näkyvät ruudulla.


Allekirjoita ja lähetä. Ilmoitus täytyy allekirjoittaa ennen kuin se lähetetään viranomaiselle. Tunnuksesta sinänsä ei voi kuitenkaan päätellä, onko yritystä rekisteröity Verohallinnon rekistereihin ja kaupparekisteriin, vaan tieto pitää aina erikseen tarkistaa YTJ-yrityshausta, PRH:sta tai Verohallinnosta.


Tietopalvelusta saat helposti rekisteritiedot yhdistyksistä, uskonnollisista yhdyskunnista ja kauppakamareista.

Perustiedot ovat maksuttomia. Rekisteriotteen, säännöt ja muut tuotteet voit maksaa pankkitunnuksilla tai luottokortilla. Y-tunnus yksilöi yrityksen.


Lisäksi voit seurata ilmoitusten etenemistä ilmoitushaun avulla. PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS. Klikkaa ja tutustu! Lisäksi kaikki tietojärjestelmät ja palvelut uudistetaan.


Työnantajalla on tällä hetkellä avointa työpaikkaa Duunitorilla, katso kaikki avoimet työpaikat täältä. PRH edistää teknistä taloudellista ja yhteisöllistä kehitystä niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. PRH rekisteröi yritykset, säätiöt ja yhdistykset, tutkii ja myöntää patentit, hyödyllisyysmallit, tavaramerkit ja mallisuojan. PRH:lla on monipuoliset neuvonta-, tieto- ja koulutuspalvelut. Tilinpäätöstiedot saadaan kaupparekisteristä.


Velvollisia tilinpäätöstietojen toimittajia ovat osakeyhtiöt (oy), julkiset osakeyhtiöt (oyj) ja osuuskunnat. Aineistoon sovelletaan Creative Commons Nimeä 4. Ohje Vakuutus ja allekirjoitus Hallituksen puheenjohtajan tai tämän valtuuttaman henkilön on päivättävä ja omakätisesti allekirjoitettava lomake.

Valtuutetun on oheistettava valtakirja. Yrityksen toimipiste on paikkakunnalla Helsinki. Yritys toimii toimialalla Työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonala. Tämän palvelun tuottaa Kompass.


Puutarha Inspiroidu puutarhan- ja kasvienhoidosta tai tee verkkokauppaostoksia. Yhtiö harjoittaa muutto ja pakkaustarvikkeiden sekä Iukitustarvikkeiden myyntiä, vuokrausta ja maahantuontia. Kauppalehden yritystietopalvelusta löydät yrityksen Nopaline Oy taloustiedot, perustiedot, liikevaihdon ja rekisteritiedot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit