maanantai 17. heinäkuuta 2017

Toimintakyky tietomalli

Toimintakykytiedon rakenteinen tietomalli hyväksyttiin 30. Koodistopalvelimella. Kirjeessä kurkistetaan myös tulevan vuoden tiedossa oleviin suosituksiin ja julkaisuihin.


Asiakkaiden tulee olla yhdenvertaisessa asemassa eri puolilla maata. Arviointikäytäntöjen yhdenmukaisuus tarjoaa fysio - terapeuteille myös mahdollisuuden tulosten vertailuun ja työn kehittämiseen. Työn alla - toimintakykytiedon PAREMPI hyödyntäminen 4. ICF-Update Innoforum sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmissä 5. Tietomalli pitää sisällään myös valtakunnallisten tietojen keruun tiedot. Mallipohjaisen suunnittelun hyöty toteutuu parhaimmillaan usean suunnittelualan kokonaisuutena.


Eri suunnitelmat voidaan yhdistää yhdeksi hankkeen yhdistelmämalliksi, jonka avulla havaitaan ristiriidat ja rakennettavuuden. Matti Mäkelä, Heidi Anttila, Riikka Vuokko: Uusi tietomalli rakenteistaa asiakkaan toimintakykytiedon kirjaamisen 8. RAKENNUKSEN TIETOMALLI RAKENNUSALAN PERUSTUTKINNOSSA Antti Kolari Opinnäytetyö. Niiltä osin kuin turvallisuuslohkojen välinen palo-osastointi ei ole mahdollista ydinvoimalaitoksen suojarakennuksessa, turvallisuuden kannalta tärkeiden laitteiden ja rinnakkaisten osajärjestelmien toimintakyky on varmistettava käyttäen suojarakenteita, etäisyyttä, palonkestäviä materiaaleja ja eristämistä. FCG:n uusi tietomalli laskee raja-arvot lattiapäällysteen kosteudenläpäisevyydelle ja auttaa oikeanlaisen lattiapäällysteen val.


Arkkitehtisuunnittelu (Sivu) itehtisuunnittelu tehdään tietomalli na ja työtapaamme kytkeytyy tarvittaessa moderni ja havainnollistava 3D-visualisointi. Järjestelmät, rakenteet ja laitteet on suunniteltava, sijoitettava ja suojattava siten, että sisäisten tapahtumien todennäköisyydet ovat pieniä ja vaikutukset laitoksen turvallisuuteen vähäisiä. Järjestelmien, rakenteiden ja laitteiden toimintakyky on osoitettava niiden suunnitteluperusteena olevissa sisäisissä ympäristöolosuhteissa. Tavoitteina turvallinen kasvu, kehitys ja ikääntyminen sekä maksimaalinen työ- ja toimintakyky Vaikuttavuusmittarit hyvinvoinnille, oireille, toimintakyvylle ja elämänlaadulle Erityispalveluita tarvitseva-asiakasryhmä Tehostettuja palveluja tarvitseva as. Säännöllisiä laitospalveluita tarvitseva asiakasryhmä.


Mahdollistaa muun muassa sen, että sama toimintakyky ‐tieto tarvitsee kirjata vain kerran. Voidaan hyödyntää mm. Kanta ja Kansa‐arkistoissa. Ei laskettua säästöpotentiaalia.


Kehikko-hanketta, jossa kehitetään verkkoalustaa ja toimintamenetelmiä työelämän ja ammattikorkeakoulun toimijoiden yh-teiseksi toiminta- ja kohtaamispaikaksi. Työssä määritettiin kuntoindeksin muodostumislogiikka ja määritettiin tietomalli vikatilastoin-nille. Työssä havaittiin, että tietoa hyödyntämällä päätöksenteon laatua on mahdollista parantaa. Tiedon saaminen hyödynnettävään muotoon tuo kuitenkin vaatimuksia toimintatavoille ja tietojärjestelmille.


Tietoryhmiä käytetään analysoitaessa prosessien tietotarpeita sekä kuvaamalla tietojen luonti-, päivitys- ja lukuoikeuksia. Päätietoryhmä sisältää tavallisesti useita tietoryhmiä. Sote-tietopakettien. Kymenlaakson sote‐projektin tilannekatsaus. SOPIMUS ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄSTÄ BSosiaalihuollon palvelumatriisi ja kuvaukset Versio 3. Päivi Hirsso, PPSHP.


TOIMIA-seminaari 17.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit